- Леонід Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Гарний і практичний ніж для щоденного використання.
- Переваги:
- Тоненький, гострий, зручно тримати в руці.
- Недоліки:
- Жалкую, що раніше не знав про цю фірму.
- Представник бренду
Дякуємо за зворотній зв’язок та високу оцінку продукції TRAMONTINA! Приємного користування!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Те що треба
- Переваги:
- Гарний ніж
- Недоліки:
- Не побачив
- Представник бренду
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Ніж просто супер. Руків'я повноцінне, тримати ножа зручно. Гострий. Ріже прекрасно. Дуже задоволений.
- Переваги:
- Гарне руків'я, прекрасно ріже
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Дуже зручний ніж
- Переваги:
- Зручний в використанні
- Недоліки:
- Нико С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Хороший средний нож для шинковки.
- Переваги:
- Удобно сидит в руке
- Недоліки:
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Дуже вдячні за високу оцінку! Приємного користування продукцією TRAMONTINA!
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Не очікував,що за такі гроші може бути такий практичний та гострий ніж.
- Переваги:
- Заточені як лезо
- Недоліки:
- Не має
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією TRAMONTINA!
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Ніж чудо, легко ріже будь який продукт.
- Переваги:
- Дякуємо за швидку доставку.
- НикаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Не ожидала от ножа за 89 грн тонкой нарезки домашней буженины, но нарезал легко и просто, приятно удивлена
- Переваги:
- Острый, позволяет тонко резать мясо
- Недоліки:
- Не нашла
- ВеселкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Купила для дачи всю линейку этих ножей - это самый востребованный.
- Переваги:
- цена, дизайн
- Недоліки:
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Со своими функциями спровляется отлично.
- Переваги:
- Дешёвый
- Недоліки:
- За такие деньги- нет.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Ніж добрий, гострий відразу з упаковки. Зручний в користуванні. Вибирав між Tramontina та Berghoff, почитав відгуки і зрозумів, що Tramontina - краще, ну і це вже 4 мій ніж цього виробника
- Переваги:
- Ніж добрий, гострий відразу з упаковки
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Сірий. Довжина леза: 127
Сначала думал что не тот прислали, но коробка и нож такие же как на фото. Получается в описании ошибка, не 76, а как минимум 126мм. На упаковке написано 5 дюймов. Рукоятка заметно толстая, не запредельно, но как у 200мм ножей. В работе много не успел побывать, заточка хорошая, не скальпель, но бумагу на весу режет ровно.
Недостаток только один: я хотел купить короткий.
Эксперт RozetkaДобрый день, Сергей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
покупайте ножи на розетке и ваша готовка станет в удовольствие
- Переваги:
- лезвие ножа тонкое и очень острое, нож можно использовать не только как обвалочный , но и для быстрой резки овощей
- Недоліки:
- нет никаких
рекомендую всем приобрести
- Переваги:
- отличный нож, подходит и для резки овощей
- Недоліки:
- оксана и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Большего удовольствия от разделки куриных бёдрышек (отделение мяса от кости) и грудинки я не получала. Реально нож крут.
И отдельное спасибо Розетке за оперативную доставку.- Переваги:
- Рукоятка удобно лежит в руке. Острый.
- Недоліки:
- Пока не заметила.