Відгуки покупців про Пилосос Deerma DX600

Оцінка користувачів 3.78/5
  • Відгуки про товар продавця WOWS
  • Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Чорний

Зробив замовлення 22.04, отримав 23.04. У нас квартира невеличка, всюди плитка, коврів із великим ворсом немає, тому такий пилосос став доречним для короткого прибирання поміж повноцінними уборками. У якості основного пилососу є миючий Томас із аквафільтром, але його кожного дня немає сенсу збирати та розбирати. Цей пилосос досить компактний та не важкий. Ще один плюс - він маневрений, добре прибирає під диваном, вздовж плінтуса та у кутах. Металева оболонка навколо НЕРА фільтру - ще одна перевага. Колба знімається досить просто, об'єм нормальний, мусор прибирає добре. Виявив три недоліка - нема вертикаьної настінної парковки, немає телескопічної трубки, та приспособа для намотки шнура може раптово відвалитись від трубки. А так, враховуючи ціну - нормальна річ, подивимость, скільки прослуже.
    Ш ще одне - продавець забув покласти чек та гарантійний талон, завні нічого не було прикріплено, а всередині тільки інструкція.

Переваги:
    Компактний, не важкий, маневрений
    Недоліки:
    Нема настінної парковки
    • Продавець  WOWS

Олексій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Квитанція та гарантійний талон нашим магазином надається в електронному вигляді. Користуйтесь із задоволенням.

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Худшего Я ничего не видела.
    Надо снять с производства.
    Одна звезда - это много!!

Переваги:
    Ноль
    Недоліки:
    Всасывает плохо. В районе фильтра труба прогинается что-то там треснула и болтик выпал. Прогноз не сразу немного позже.
    Но работать невозможно.
    Крепление для шнура не держится отваливается.
      Представник бренду

Лариса, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникло негативне враження від нашої продукції.
      Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord DX600 має силу всмоктування 15 000 Па, що дозволяє ефективно видаляти пил і бруд з будь-яких поверхонь. А завдяки легкій вазі та довжині кабелю у 4.5 метри процес прибирання стає ще комфортнішим. Окрім цього, пристрій має щітку, яка обертається на 270 градусів і допомагає дістатись до важкодоступних місць під меблями та в кутах. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед пилотягів у такому ціновому сегменті.
      Зауважимо, що для підтримання оптимальної потужності двигуна необхідно регулярно очищати фільтр та щітку від пилу та бруду.
      У разі необхідності ретельної діагностики приладу, ви можете звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Александр Ш***

Хороший пылен

Представник бренду

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пилосос дуже зручний в користуванні, легкий. Добре втягує пил, волосся, шерсть, гарно чистить м'які меблі. З недоліків : коли сильно нагрівається, то вимикається, потрібно зачекати хоча б пів години і можна далі користуватися. Також не подобається, що основна насадка для прибирання не на трубці, а прикріплена на шланг, думаю для того, щоб можна було повертати нею під час прибирання, але вона занадто гнучка і рухається в різні боки, а кнопки для фіксації немає. В загальному товаром задоволена. Дякую за товар та швидку доставку.

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Перегрівається.
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Модель Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord (DX600) дійсно орієнтована на підтримку чистоти. Для уникнення перегріву пристрою рекомендуємо регулярно очищати пилотяг та фільтр.

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Він мені дуже подобається він робе краще чім ті що дорогі

Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Нормальна якість роботи за відповідну ціну. Час покаже на скільки його вистачить

Представник бренду

Сергій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Мирослава Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Я не розумію чому люди пишуть що не тягне , вибачте це ж відверто електровіник , це не пилосос !!! А для цього його повністю вистачає .
    Як на електровіник 10 з 10

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не великий об'єм роботи , гріється , але ж це ...
      Представник бренду

Мирослава, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Користувалась рік, загалом по твердій поверхні, сила тяги дещо зменшилась, навіть якщо періодично мити фільтр. Але основна проблема - головна насадка для пилососу, на колесики намотується бруд та волосся так сильно, що навіть зрізати не виходить, так що колесики давно не ковзають. Також гумові полоски, вони відстають та рвуться, від чого теж важко ним користуватись. Наразі користуватись ним для підлоги вже нереально, але надалі використовуватиму тільки в розібраному вигляді для меблів та у машині. Купляла рік тому дешевше, ніж коштує зараз, тому загалом на довший строк експлуатації сильно не сподівалась.

Переваги:
    Досить легкий та зручний, недорогий
    Недоліки:
    Не дуже якісна збірка
      Представник бренду

Ольга, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Ми розуміємо, що кожен користувач має різні вимоги до конструкції основної щітки пилотяга та індивідуальний погляд щодо якості збірки, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції. У разі необхідності заміни даного компонента, ми із задоволенням вам допоможемо.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Дуже квола конструкція- ще й року не пройшло, як відійшли гумки на щітці. Також зламався механізм, що тримає контейнер для сміття, і це чомусь не гарантійний випадок, а тепер мій клопіт…

Представник бренду

Юлія, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      У разі використання Stick Vacuum Cleaner Cord DX600 згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Наша компанія відповідально ставиться до якості продукції та завжди докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Ми із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Максимова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Найгірша моя покупка, дуже дешевий-розумію, але він взагалі не пилососить, потрібно докласти супер зусилля щоб хоч щось від прибрав… не раджу.

Переваги:
    Недоліки:
    Потужність дууууже низька
      Представник бренду

Ольга, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникло негативне враження від нашої продукції.
      Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord DX600 має силу всмоктування 15 000 Па, що дозволяє ефективно видаляти пил і бруд з будь-яких поверхонь. А завдяки легкій вазі та довжині кабелю у 4.5 метри процес прибирання стає ще комфортнішим. Окрім цього, пристрій має щітку, яка обертається на 270 градусів і допомагає дістатись до важкодоступних місць під меблями та в кутах. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих серед пилотягів у такому ціновому сегменті.
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!

• Тарас З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Нормальний пилосос за свої кошти. Досить потужний, до лінолеуму прилипає, зручний і не важкий!

Представник бренду

Тарас, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Сергей Р***

• Виктория

Качество оставляет желать лучшего

Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Для нас важлива кожна думка й ми обов'язково врахуємо ваше зауваження для покращення якості товарів. Підкажіть, що саме вам не сподобалось в роботі пилотяга Stick Vacuum Cleaner Cord DX600?

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Потужный, гарно всмоктує пил, волося , шерсть.

Переваги:
    Компактність, потужність
    Недоліки:
    Немає регулятора потужності, щітка з обертом на всі сторони не має фіксатора для прямого положення
      Представник бренду

Олено, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Ми розуміємо,  що у кожного користувача різні вимоги щодо зручності конструкції пилотяга та індивідуальний підхід до прибирання, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

При перегріві, виключається, сила всмоктування погана.

Переваги:
    Компактний, зручний.
    Недоліки:
    Не має сильної тяги
      Представник бренду

Ольго, добрий день! Нам прикро, що у вас виникли подібні труднощі.
      Зниження сили всмоктування може свідчити про перегрів двигуна внаслідок засміченості фільтра або вказувати на технічну несправність пилотяга. Для підтримання оптимальної потужності, ми рекомендуємо очистити фільтр та щітку від засмічень та робити перерви під час довготривалої роботи пристрою.
      У разі ж відтворення складнощів, ви можете звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Наші менеджери із задоволенням проведуть ретельну діагностику товару для можливої допомоги вам!

• Світлата Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Купила перед новим роком. Пару місяців просто була у захваті. Але як і у деяких відгуках відпала колба для збору сміття. Знайти заміну складно і при вартості самого пилососа 1300грн. нова колба 800грн. Результат - шукаю інший варіант.

Представник бренду

Світлано, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Наразі деталь для пилотяга є в наявності та ми із задоволенням вам допоможемо з ремонтом.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт:  посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні.
      Будемо чекати на ваше звернення!

• Александр Н***

Жена довольна

Переваги:
    Доставка быстрая
      Представник бренду

Олександре, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Максимова О***

Очень слабый
    Не рекомендую. Если бы можно было вернуть деньги я бы сдала его с удовольствием(

Переваги:
    Маленький
    Недоліки:
    Не тянет мусор совсем
      Представник бренду

Ольго, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникло подібне враження від товару.
      Stick Vacuum Cleaner Cord DX600 має силу всмоктування 15 000 Па, що дозволяє проводити ретельне очищення будь-яких поверхонь. А завдяки довжині кабелю живлення у 4.5 метри можливо зібрати сміття, не перемикаючись між розетками. Окрім цього, порохотяг має щітку, яка обертається на 270 градусів, для зручного прибирання під меблями. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих пилотягів серед представлених на ринку в такому ціновому діапазоні.
      У разі необхідності ретельної діагностики приладу, ви можете звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Будемо раді вам допомогти!

• Анатолій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Користуюсь вже тривалий час, брав виключно для ламінату та плитки.
    З своєю роботою справляється на 90%, є речі які він втягнути не може але це цілком нормально, враховуючи потужність. Пил, шерсть забере на ура.

Недолік лише один
    Дуже швидко перегрівається і вимикається. (Квартира 1 кімнатна)

Але цей недолік компенсує ціна
    Постоїть хвилин 20 і знову працює :)

Переваги:
    Ціна/Якість
    Недоліки:
    Перегрів
      Представник бренду

Анатолій, добрий день! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Зручний у використанні, займає небагато місця,не гучно працює,свою роботу виконує добре.

Переваги:
    Ціна,розміри.
      Представник бренду

Олено, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Під час прибирання зламалася пластикова застібка, що тримає контейнер для пилу.
    Не падав, не стукали, просто відлетів кусок застібки і все.
    Придбали в листопаді 2023, пропрацював 5 місяців. В сервісному кажуть відправляйте нам, зробимо висновок чи гарантійний це випадок. якось так.

В розетці брав додатковий сервіс - «Захист від пошкоджень», за годину так і не надали відповідь, що ж робити в такій ситуації. Поки чекаю на відповідь "розетки"...

Переваги:
    ціна. вага.
    Недоліки:
    якість деталей

Представник бренду

Павло, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас трапилась подібна неприємність.
      У разі використання Stick Vacuum Cleaner Cord DX600 згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень не передбачено. Заявлене фото дефекту може свідчити про брак або наслідки фізичного впливу. На жаль, віддалено дуже важко підказати причини виникнення зазначеної несправності, щоб уточнити чи гарантійний це випадок.
      Для вирішення даного питання, ми рекомендуємо звернутись до магазину Rozetka або на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 та через сайт:  посилання

• Павло К***

служба підтримки Deerma два тижні "діагностувала" поломку замість вказаних 5 днів у сервісі "захист від пошкоджень" + тиждень очікування запчастини і відповідь - не можемо відремонтувати (зламалася кнопка фіксації колби на трубці! кнопка, не двигун, не щось інше). кажуть нема запчастин. в продажі є, а запчастин немає? з чого його збирають?... З повітря?..
      висновок - сервіс ще гірше за товар, який навіть сервісний відремонтувати не може...

• Аркадий Н***

Не какое.не берите .

Представник бренду

Аркадій, вітаємо! Нам прикро, що у вас склалося подібне враження.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Для нас важлива кожна думка й ми обов'язково врахуємо ваше зауваження для покращення якості товарів. Підкажіть, що саме вам не сподобалось в роботі пилотяга Stick Vacuum Cleaner Cord DX600?

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Доброго дня, придбала пилосос в листопаді 2023, вчора пилососила і віддам пласт застібка, яка тримає контейнер для пилу
    Приклеїла, щоб допилососити, але тримається не надійно

Представник бренду

Олено, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Для можливого ремонту Stick Vacuum Cleaner Cord ви можете звернутись напряму до магазину, у якому робили покупку або до сервісного центру компанії Deerma: 0 800 20-91-45 та через сайт: посилання

• Сергій С***

Сгорел двигатель через 15 минут роботи

Представник бренду

Сергію, доброго дня! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Описана ситуація може свідчити не тільки про дефект в роботі пилотяга, а й надмірну напругу, що подається з електромережі. Ми рекомендуємо ретельну перевіряти вхідну напругу у разі складнощів із живленням.
      Для вирішення цього питання, ми рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Добре виконує свої функції, досить потужний

Представник бренду

Роман, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Поламался через неделю крепеж который держит мусоросборник. На ремонт не взяли, не гарантийный случай…

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Сломался через неделю
    • Виталий

У меня тоже самое..Как вы вышли с положения? Купили новый? Где?

Представник бренду

Ольга, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Дійсно, механічні пошкодження через необачне використання не входять до умов гарантійного обслуговування. Проте ми із задоволенням допоможемо вам у вирішенні цього питання. Для можливого ремонту  Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord (DX600) рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посиланняБудемо чекати!

• Мамашук Х***

Дуже зручний у використанні

Представник бренду

Христино, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Виталий

Все окей

Переваги:
    Добре сосе))
      Представник бренду

Віталій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Користуюсь із задоволенням. Дякую за пораду про капронову карпетку

Представник бренду

Тетяна, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Василий Ш***

Компактний і зручний

Переваги:
    Компактний,зручний,не займає багато місця
    Недоліки:
    Хотілося,щоб сильніше всасував
      Представник бренду

Василь, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з більшою силою всмоктування, рекомендуємо звернути увагу на модель Deerma VC20 Pro Cordless Vacuum Cleaner Blue.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: посилання

• виктория ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Він просто бомба!!!! У кого є маленькі друзі те що треба!!!

Представник бренду

Вікторія, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Александра Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Пылесос хороший,три насадки можно использовать как автомобильный .хорошо выполняет свои функции,достаточно мощный

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Андрей К***
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• Данил Х***

Чудовий за свою ціну

Переваги:
    Не гучний, потужний
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Данило, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Богдан О***

Дуже хороший пилосос

Представник бренду

Богдан, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• мезенцев а***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний

Почитал отзыв купили это типа пылесос , в общем с виду красивый но пылесосит ровно минуту !!!! Потом забивает фильтр и отсек для пыли ничтожно мал, это вообще шлак деньги на ветер .

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Маленький
    • Марина Н***

Согласна полностью, а можно вернуть после использования обратно если товар не утраивает? Если не прошло 2 недель

• Зеленевская Ю***

Это пылесос чтоб освежить пол. Он не подходит для ковра или уборки раз в неделю. Это же очевидно)!

• Юлия Т***

100% згодна!5 хволин пылесос а потім просто гудить безтолково, забивається фільтр і його треба вибивати щоб далі пилососити