Відгуки покупців про Нашийник для котів, шкіряний WAUCAT Glamour із QR-паспортом, без оздоблень, XXS, ширина 9 мм, довжина 17-20 см, фіолетовий (32759)

Оцінка користувачів 4/5
  • Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Класс я правда так и не сумел напялить ошейник на свою кошку....ну это потому что у меня кошка сатана

Добрий день, шановний Богдане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Покупала пару лет назад тут же ошейник в размере xxs. Тотже производитель и продавец, но как оказалось это разные товары по коду. Странно ведь я переходила на товар через мои заказы. Не знаю как так вышло. Вообщем не обратила внимание что они отличаются по длине в описаниии, очень жаль. Качество хорошее но этот на котёнка, для взрослой кошки (6 лет турецкая ангора) уже мал. На фото сравнение, короткий тот что купила только что.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Раньше был лучше обработан срез

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Рекомендуємо звернути увагу на такий же нашийник в більшому розмірі - посилання. Ми передамо Ваші зауваження до відділу розробки продукції та врахуємо Ваші побажання у своїй подальшій роботі. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Нашийник гарний, але дуже маленький

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Дуже короткий

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми рекомендуємо звернути увагу на нашийник в більшому розмірі - посилання Для того, аби нашийник максимально добре сів на улюбленця, ми рекомендуємо виміряти у вихованця обхват шиї. А далі за отриманим значенням підібрати відповідний нашийник. Якщо ви надішлете параметри обхвату шиї улюбленця, ми допоможемо Вам з вибором.

• Таня

Ремушок гарної якості. М,яка шкіра. Регулюється по розміру

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!

• Таня
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий

Быстрая доставка. Хорошее качество.

Переваги:
    Класное украшение

• Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ментоловий

Очень красивый цвет. И удобный для котенка, на крупного кота не пойдет

Добрий день, шановна Каріно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою.

• Альбина

моя кішка Маня ні крупна їй 2-3 років но вона ні крупна

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ментоловий

Нашийник дуже гарної якості . Колір просто чудовий . Але нажаль ми помилились із розміром (

Переваги:
    Колір , якість і наявність QR паспорту.
    Недоліки:
    Немає )

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги повідця WAUDOG Nylon та залишилися задоволені покупкою.Ви можете обміняти товар або його повернути, звернувшись до інтернет-магазину протягом 14 днів з моменту придбання.

• Анастасия К*** Евгениевна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Очень довольна заказом!
    Заказываю часто от ( розетка )
    Ошейник хорошего качества!
    Быстрая доставка!
    Подходит для котят)

Переваги:
    Хорошое качество!
    Недоліки:
    Нет!

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Товар не відповідає дійсност.

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Будь ласка, розкажіть детальніше, у чому саме нашийник WAUDOG Glamour не виправдав Ваші очікування?

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ментоловий

Я не знаю кому такой ремешок.. но он даже котенку узкий будет.. это кошмар.. деньги на ветер

Переваги:
    Недоліки:
    Маленький

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, щоб нашийник максимально добре сів на улюбленця, ми рекомендуємо виміряти у вихованця обхват шиї. А далі за отриманим значенням підібрати відповідний розмір нашийника. Ви можете обміняти товар або повернути звернувшись до інтернет-магазину протягом 14 днів з моменту придбання товару.

• Катерина
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Уже брали такой ошейник желтого цвета, сейчас купили еще розовый для разнообразия. Ошейник очень качественный, кожаный, кошке комфортно его носить, не чешется после него (как от других предыдущих ошейников). Можно дополнительно прикрепить адресник, очень удобное кольцо на ошейнике.

Переваги:
    Качество

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Glamour та залишилися задоволені покупкою!