Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дитяча гойдалка Happy Vita Craft динозаврики бежева

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Дуже гарна якість та прекрасний, по ємний продавець. Рекомендую!

• Продавець  HappyVi

Дякуємо за відгук. Приємно що все сподобалось. Чекатимемо і надалі в нашому магазині

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Чудова гойдалка! Малюк задоволений! Дуже приємний продавець, усі деталі узгодили, надіслали відео мого замовлення! Швидка відправка! Дякую за подаруночки! Маленька подушка дуже мила!!! Рекомендую

Переваги:
    Дуже якісна гойдалка
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  HappyVi

Приємно, що вам все сподобалось. Обов'язково звертайтесь ще. У нас багато цікавого та корисного для дітей різного віку

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Гарна гойдалка. Приємна турбота про покупця. Рекомендую.

• Продавець  HappyVi

Приємно що все сподобалось. Ми стараємось. Обов'язково звертайтесь ще. У нас багато цікавого та корисного для малечі різного віку

• Неллі
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Гойдалка дуже зручна, компактно складається) Порадував великий вибір малюнків на подушки) Дуже дбайливе ставлення до покупців, приємне спілкування) Дитинка задоволена Ще й приємний бонус у вигляді маленької подушечки для засинання

• Продавець  HappyVi

Дякуємо за замовлення та відгук. Приємно, що все сподобалось.Чекатимемо ще)

• Алина С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Супер мне очень понравилась і ребенку трже

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  HappyVi

Дякуємо за замовлення та відгук. Приємно, що все сподобалось.Чекатимемо ще)

• Екатерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Замовляла до Німеччини для сина.
    Усе підібрали по тонам, все прийшло дуже чудове та гарно запаковано.
    Дуже якісний матеріал, подушки можна використовувати не тільки для гойдалки ще й у ліжечко рекомендую особливо для діток до 4 рочків. Зручніше і мʼякіше ніж пластмасові гойдалки
    Дякую HappiVi за яскраві, якісні гойдалки

Переваги:
    Якість, яскравість
    • Продавець  HappyVi

Дякуємо за замовлення та відгук. Приємно, що все сподобалось.Чекатимемо ще. У нас багато цікавого та корисного для малечі різного віку

• Світлана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyVi

Гойдалка просто супер! Якісна, зручна, безпечна, дуже гарна! Ми купували для нашого 6 місячного щастя, зацінив) Дитинка гарно тримається, хоч ще й не впевнено сидить, за рахунок паска пезпеки. Подушечки м'які, зручні, для дитини комфортні, принт дуже зарний) Ми також взяли мішок для іграшок, він бомба)Місткий, зручний, приємний і дуже гарний принт) Продавець дуже приємна❤️ Все уточнили, домовились, порадились) Швидка відправка! Рекомендую!

Переваги:
    Безпечно, комфортно і красиво)
    • Продавець  HappyVi

Приємно, що все сподобалось. Дякуємо за такий щирий відгук.
      Обов'язково звертайтесь ще. У нас багато цікавого та корисного для малечі