- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Сподіваюсь нормальні, купував для дарування.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не знаю
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не погані навушники. Бюджетні. Малувато низьких і високих частот, сильно виражена середина. Дріт на перший погляд тоненький, але вже кілька місяців досить жорсткої експлуатації переніс відмінно. Специфічна конструкція, підійде не всім. Амбешури злітають, в решті змирився і використовую без них. Шумоізоляції навушники не дають жодної, за рахунок конструкції.
- Переваги:
- Ціна, непоганий дріт
- Недоліки:
- Досить плаский звук, недостатньо басів і високих частот
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
На лівому навушнику за 2 місяці зламався гачок для утримування на вусі. Саме там де тримач вставляється у отвір на корпусі навушника.
- Переваги:
- Якщо притиснуьти руками до вух то гарний звук
- Недоліки:
- Крихка пластмасса. Погани прилягають до вух. Легко знымаються
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Три тижні як використовую навушники, а лівий навушник вже не працює
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Порівняно з прямим конкурентом (Panasonic RP-HS46E) набагато кращі баси
- Переваги:
- Рідкісний форм фактор
- Недоліки:
- Не всім підійде форма дужок.
Надто тонкі дроти, які в заводському пакуванні дуже сильно перекручені (виглядають пожованими).
- Мельников А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Цена/ качество на уровне, редкий форм фактор
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Качество звука нормальное, громкие, дужки не надавливают.
#моєрозпакування- Переваги:
- Легкое крепление, громкие.
- Станислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники плохие
- Переваги:
- Не нашёл
- Недоліки:
- На ушах вообще не сидят. Играют где-то рядом. Подушечки постоянно слетают
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Не знаю на какие они уши, но мне не подошли , сели до половины уха, сама дужка не регулируется никак
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Неделя активного использования этих наушников и могу написать реально правдивый отзыв.
Первое что не понравилось, очень тонкий кабель, наушники да стоят не дорого, но кабель у них как в наушников за 50 гривен, тонкий очень и доверия не внушает, если у вас металлическая молния на верхней одежде есть шанс того что при трении он очень быстро разорвётся.
Второе - все нахваливают звук, честно звук у них ну такое себе, верхов много, средина так себе, про глубокие басы забудьте их нет.
Третье - если у вас большие уши не берите, будут сидеть на половине уха, так как форм - фактор у них мелкий.
Теперь что до повседневного использования, если ходить в них в ветряную погоду, свист у них очень сильный, так что трек накрутить нужно за большую половину, это нужно учитывать.
Использования в общественном транспорте, трамваи или метро лучше не юзать, музыку вы услышите только если выкрутите громкость в максимум. В других видах транспорта ну как вам повезёт, но в шумных местах смысл их использования сводится к нулю практически.
Исходя из выше изложенного можно говорить что бренд брендом но наушники так себе.- Переваги:
- Лёгкие на ушах.
- Недоліки:
- Звук желает лучшего. В шумных местах лучше не использовать и в ветряную погоду также, подходят для использования с телефоном но не с ПК или Ноутбуком.
- Александр К***
Отличный отзыв. Спасибо
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: White
Наушники Косс это самое лучшее звучание. Великолепный звук
- Переваги:
- Качество звука самое лучшее
- AudioTeam
Здравствуйте!
Благодарим за покупку и отзыв.
С уважением, AudioTeam!
- Лиманская С***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Хорошие наушники, хороший звук.
- Переваги:
- Симпатичные.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Отличное звучание, был приятно удивлён хорошим сочетанием насыщеных высоких тонов и баса.
- Переваги:
- Цена, звучание.
- Недоліки:
- Форм-фактор не совсем удобный, для спокойного прослушивания, под спорт не годятся.
- AudioTeam
Здравствуйте!
Благодарим за покупку и отзыв.
С уважением, AudioTeam!
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Хороший товар, нужно только привыкнуть к креплению. В использовании есть panasonic такого же формфактора, там дужки ощущается как подпружиненные, здесь же дужки чисто фиксированы в любом положении. В целом покупкой доволен.
- Переваги:
- Приемлемый звук, хорошая цена
- Недоліки:
- За эти деньги нет
- светлана м***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
отличные!
- Переваги:
- лёгкие, недорогие
- Вадим С***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормально служат
- Переваги:
- Удобные