- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Кількість прань: 22
Гарний товар!!!!
- Переваги:
- Недорого і гарне прання!!!
- Дина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Капсулы крупные, на фото #2, по качеству не хуже и не лучше капсул других производителей. Персил в дисках немного только лучше, но у него очень сильный запах, не каждому такое понравится. Этими капсулами стирала и белые кухонные полотенца (для вытирания насухо посуды) - чистые, хотя они особо и грязные не были - при стирке любым средством пятна обрабатываю пятновыводитель. По такой цене капсулы нужно брать, спасибо за акцию.
- Переваги:
- Качество стирки, цена
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Олексій Б***
Якщо порівнювати з капсулами під номером 1 які краще?
- Дина Т***
Одинаковые, разницы не заметила. Да и вещи-то у меня не особо грязные.
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Нічим не поступаються дорогим капсулам, що дуже радує в наш не легкий час!!! Слава Україні!!!
- Переваги:
- Якісні
- Луїза Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Чудовий пральний засіб за чудову ціну! Замовила вже другу упаковку. Особисто мені однієї пачки ( 40 шт.) вистачило на пів року. Після прання білизна має гарний запах, нерізкий. Капсули добре справляються із забрудненням. Якщо одяг дуже брудний, то використовую 2 капсули. Якщо чесно, то НІЧИМ не гірший, ніж той самий "Persil" чи "Tide".
- Переваги:
- Ціна, швидка доставка, гарний запах, велика кількість капсул в упаковці
- Недоліки:
- За пів року користування не помітила
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Вже неодноразово купували ці капсули.
Через війну і ціни піднялись і ЗП зменшились. Отже спробувала через ціну. Відверто, не розчарувана. Ба більше! В плані аромату цих капсул я просто щаслива! Дякувати Богу, що аромат слабкий і він не перебиває запах парфумів, коли одягаєш річ на себе. Від аромату капсул більш дорогих марок я задихалась (напевно це індивідуально), а ці капсули дуже влаштовують. Якість прання не така вже й погана як тут пишуть)). Та якщо речі прати не сильно забруднені або сильно
забруднені перед пранням замочити чи попередньо обробити сильні плями, то капсули справляються ідеально.- Переваги:
- Працює, нема сильного запаху, ціна
- Недоліки:
- Ну не відбілює хіба що
Дякуюємо, що обрали наш продукт. Завтр повертаємось в новому дизайні і з новою, покращеною якістю. Запрошуємо спробувати та пожділитись враженням)
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Чудово справляются із своїм завданням.третій раз заказали.і ціна радує!
Михайло, добрий день! Дякуюємо Вам за довіру та вибір нашого продукта!
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Очень хорошая цена. Отстирывают довольно не плохо.
Качество по доступной цене. Рекомендую.- Переваги:
- Доступная цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружили
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
По якості прання запитань взагалі не має, хто має родичів-футболістів, зрозуміє, на скільки забруднений одяг після ігор, але запах, то страхіття, чоловік не відчуває, а мені аж гірко від нього, перу з однією капсулою, на режимі змішаного прання 40°, подвійне ополіскування не допомагає
- Переваги:
- Ідеально пере речі, білі стають білосніжними
- Недоліки:
- Запах
Наталія, добрий день! Ми врахуємо Ваш коментра щодо запаху, та інші схожі коментрі, наступні партії зробимо з менш інтенсивним ароматом. Дякуюємо Вам за довіру та вибір нашого продукта!
- Залевская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Користувалася тайдом і аріелем, але ці капсули набагато дешевші й при цьому не поступаються якістю
- Переваги:
- Дуже якісний засіб за приємну ціну
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Капсули чудово справляються з своєю роботою,залишають приємний аромат.
- Переваги:
- Ціна,велика упаковка.
- Недоліки:
- Не знайшла
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Класс!
- Переваги:
- Приятный аромат устранение пятен и придает яркость одежде
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Отличные капсулы! Конкуренты дорогим аналогам!
Устраивает все: качество, количество капсул, их цена, лёгкий ненавязчивый аромат, результат стирки!- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Осталась довольна покупкой, и цена более чем приемлема на сегодня. Брала первый раз, буду заказывать еще. Рекомендую.
- Переваги:
- качество, цена
- НатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22
Те, що треба для щоденного нескладного прання
- Зраева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Мені сподобалось . Пере якісно. Білі речі після прання просто СУПЕР.
- Переваги:
- Ціною і якістю задоволена.
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Брав 2 пачки. Звісно на свій страх та риск. Начитався відгуків, як позитивних так і негативних. Ризикнув. Задоволиний. Рекомендую! Стірають нормально, запах свіжий. Свіжі зроблені 2022, дійсні 3 роки.
- Переваги:
- Оправдали очікування.
Іван, добрий день! Дякуюємо Вам за довіру та вибір нашого продукта!
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Я доволі скептично ставлюся до дешевих гелів для прання, оскільки вже доведено, що неякісні засоби залишають багато клейких залишків на внутрішніх частинах машинки, від чого вони потім ламаються.
Проте, ціна завжди манить, тут сподобалися відгуки.
Запах дуууууже гарний та сильний. Я спробувала без ополіскувача - то запах свіжої білизни стояв на весь дім, відіпралися плями також добре.
Тому сподіваюсь що все буде гаразд, та якість тут нормальна і після тривалого користування все буде ок.- Переваги:
- Запах, запах, запах чудовий, з завданням справився
- Недоліки:
Христина, добрий день! Дякуюємо Вам за довіру та вибір нашого продукта! Ми дуже задоволені, що Вам сподобвся наш продукт!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Замовила капсули,по відгуках людей ,
2 уп.доставили швидко,приємний аромат,перуть добре,у мене машинка на 10 кг тож при повному завантаженні кидаю 2 шт.Залишаю також відгук бо дуже зручно, коли купуєш в інтернеті і є інформація за товар коли хочеш купити . дякую- Переваги:
- ціна,швидка доставка.
- Недоліки:
- нема
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Взяла, спробувала, сподобалися) Порадила подружці, вона взяла, спробувала, сподобалися) замовляю ще)
- Переваги:
- Справляються із забрудненнями
- Недоліки:
- Не виявлено✅
- Віта О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Не дорогі і дуже класно перуть,не має розводів білих.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Капсули гарно перуть.Запах приємрий,не сильний.
- Недоліки:
- нема
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Гарно перуть, задоволена
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Очень хороший порошок,с приятным ароматом.
- Переваги:
- Цена,качество
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Залишилася дуже задоволена купівлею даного товару
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Порошок чудово справляється зі своєю задачею, особливо при температурі 40. Після нього не залишається жодного запаху.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Лариса, дякуємо Вам, що обрали наш продукт
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22
Беру постійно їх.Гарно пере
- Переваги:
- Ціна.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22
Користувалась цими капсулами ще у старому варіанті, тоді звісно було вигідніше. Тут у пакунку було 24 капсули, пересипані тальком, мають дуже сильний хімічний аромат, навіть через закриту упаковку відчувається. У попередній версії запаху не було. Перуть добре, нарікань немаю, особливо для білого подобаються.
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах
- СЛАВА П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22
Отличные.
- КаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 22
Пару месяцев стираю капсулами на даче - отлично выстирывает грязь, траву, сажу. Подходит для белого, подходит для умеренно цветного. Не стирала деликатные вещи и шерсть - очевидно, что так и написано в инструкции.
- Переваги:
- Очень приятный запах свежести
- Богдановская Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Нормальний засіб за свою ціну, не дуже брудні речі пере добре, більш брудні треба прати при температурі мінімум 60°, інакше не відпирає
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано пере в прохолодній воді
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Чудовий пральний засіб.Бюджетний варіант який працює на 5.Буду брати іще.
- Переваги:
- Доступний
- Недоліки:
- Не виявила
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Відповідає ціні. Все нормально.
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
При 60 град. стирает отлично. Меньше не пробовала
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Пока нет
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Отличные капсулы для стирки , особенно, если брать по скидке. Планирую заказать ещё))). Нравится качество стирки и ненавязчивый запах кондиционера после стирки. Рекомендую.
- Переваги:
- Количество капсул и цена
- Недоліки:
- Пока нет)
Наталія, добрий день! Дякуюємо Вам за довіру та вибір нашого продукта!
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Якість прання добра
Запах мають насичений, але не дратує- Переваги:
- Відіпрали кухонні рушники добре
- Недоліки:
Юлія, добрий день! Дякуюємо Вам за вибір нашого продукта!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 40
Хорошие капсулы, беру не впервый раз
- Недоліки:
Олена, добрий день! Дякуюємо Вам за довіру до нашого продукта! Ми задоволені, що Вам сподобався продукт!