Відгуки покупців про ЕКО засіб TORTILLA для миття посуду в посудомийній машині 4,7л ( 4820178062572 )
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Миє не ідеально, але якщо не очікуєте гостей - то впринципі ок
- Переваги:
- ціна, наш виробник, еко-контора
- Недоліки:
- іноді не відмиває
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Раньше в канистре был ополаскиватель, он был хорош. Купила это, ошибочно. Начала пользоваться как жидким порошком для пмм, мне не нравится качество вообще
- Переваги:
- Недоліки:
- Полно
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Рідко пишу відгуки, але цей засіб мене "надихнув" на це!
НЕ купуйте цей "миючий" засіб. Не відмиває навіть мінімальний бруд!! Весь посуд вимазаний розводами! НЕ відмиває навіть в дуже гарячій воді і з максимально заповненим миючим!
Мене просто розвели на гроші і все!
На хіба ви таке виготовляєте?- Переваги:
- Дуже неякісний і НЕмиючий засіб!
- Недоліки:
- Не відмиває бруд з посуду
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Миє як і всі подібні засоби
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Чудовий товар. Цей засіб слід використовувати з ополіскувачем і сілью. Результат відмінний.
- Переваги:
- Об'єм, ціна,якість
- Симонова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Має агресивну речовину, скляний посуд після нього біліє. Не раджу. Але як миючий засіб для інших поверхонь (варочна поверхня, фасади кухонних меблів і т.д.) справився на 100%. Розводили з водою 1*2(води). Наносила з розпилювача. Легко відмив, без тертя клей від скотча.
- Переваги:
- Для посуду - нема
- Недоліки:
- Занадто агресивні компоненти
- Сулейко С***
Там насправді банально сода, нічого страшного для скла там немає, насправді для скла не існує страшних речовин. Розводи і наліт, то через те що використовують зараз мабуть брудну речовину, з крейдою. Часто таке зустрічаю навіть у звичайній солі. Тут у складі якщо не помиляюсь кальцінованої сода.
- Игорь Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Оставляет пятна, на стекле. Испортился совсем. Покупал раньше, был хороший. Сейчас полное ... Не рекомендую.
- Аделіна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Купила даний засіб для миття посуду... В рекомендованих дозуваннях для нежорсткої води нічого не вимиває, посуд жирний, липкий та в потьоках. Наливаєш 35-40 мл піна йде аж через верх.
- Переваги:
- Не знайдено
- Недоліки:
- Не виконує свої функції
- Катерина З***
Аналогічна ситуація. Сьогодні (вже вчора) ледве не зіпсувала п/м машинку. Піна пійшла знизу. Думала, в чому причина, і залізла почитати склад та відгуки від інших людей. До речі, навіть на посуді, який дло миття був майже чистий, залишається бруд, наче запечений. Звичайно мию іншим засобом, а тут для різноманітності, вирішила помити цим, хоча пам'ятала, що ефект був жахливий. Але сьогодні цей засіб перевершив сам себе... А ополіскувач цього бренду пахне наче засіб для миття унітазів. Не знаю тепер, як вимити залишки з відсіку для ополіскувача.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Не повірила негативним відгукам, вирішила, що то конкуренти) ... не розумію , чому він не миє, адже, дійсно, якщо попадає на руки, то відчуття,що зараз до кісток роз'їсть... а на посуді не тільки бруд залишається, а і білий нальот, дуже странно... і сама посудомийка тепер брудна і в розводах( ... дорогенькі наші виробники, прокоментуйте, будьте ласкаві
- Переваги:
- Літраж , ціна і НАШ виробник... хочу щоб наше стало найкращим!!!
- Недоліки:
- Не миє, сподіваюсь з машиною нічого поганого не станеться через такий засіб
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Купував засіб не стільки щоб зекономити, як з метою підтримати українське виробництво. Нажаль, засіб дуже погано миє у твердій воді. Для більш-менш задовільного результату доводиться заливати в машину повний відсік для засобу (приблизно 30 мл) і ще доливати в саму машину десь 10-20 мл. Тоді якість миття виходить +/- на рівень порошка Somat, але не дотягує до гелю Finish.
- Переваги:
- Вітчизняний виробник, невисока ціна
- Недоліки:
- Посередньо миє, потрібна велика кількість засобу
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Это какой то ужас!!!! Я такого средства еще не встречала!!! Когда переливала с канистры в меньшую емкость, то в черной гранитной раковине над которой это все делалось, остались белесые пятна!!!! Не верите? Выкладываю фото после мытья посуды! Те, кто ставят 5 звезд наверно не видят на белой посуде какая она реально после мытья! Это ужас...слава Богу небольшие деньги стоит. Вот сижу и думаю..что мыть этими 5-тю литрами бесполезной субстанции...наверно только унитаз!
- Переваги:
- Недоліки:
- Это непонятная субстанция. Я незнаю для чего создано это средство
- Руслана К***
Фух. не одні ми такі.
Вирішили, з метою підтримки вітчизняного виробника, перейти з улюбленого Tenzi на цей засіб.
Якщо коротки - це той випадок, нажаль, коли дешева рибка - погана юшка. Таке відчуття, що посуд не миється взагалі (лишаються плями, посуд виглядає брудним і замацаним, ополіскувач не дає ніякого блиєку), хоч скільки їх не заливай. І це на довгій програмі, після якої зазвичай посуд чистіший за кришталь. Після тортіли треба руками перемивати. Тепер незрозуміло, що з тією каністрою робити. - Катерина З***
Чому не вірим. Декілька разів експерементувала з цим засобом, і практично завжди залишався бруд, хоча до миття такого бруду не було. А сьогодні стався просто треш - через ущільнювачі полилася піна. А посуд доведеться перемивати тепер руками
- Чмель В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Купив перед цим такий же засіб в меншій ємності, перевірив - все ОК, миє чудово з одного копачка (серединка того, що йшов на пляшці, тобто 20 мл приблизно), тобто цієї каністри вистачить на 225 мийок, тобто більше ніж на півроку. Якщо мити раз на день.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Непоганий гель
- ЛідіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Посуду миє добре, розводів не видно. Користуюсь перший раз даним засобом. Але посудомийка має наліт ( до того користувалась somat, такого ніколи не було)
- Переваги:
- Недоліки:
- Каністра 5 літрів не зручна, наліт в посудомийній машині
- ОленкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Им прекрасно отмывается все остальное кроме посуды. например оттерла налет воды за краном смесителя на раковине - рыжий стойкий налет! но нужно одевать перчатки! А так же кухонный вязкий пыльный налет на верхних шкафчиках кухни.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Даже низкая цена не может оправдать существование этого средства.
- Переваги:
- Чувство успокоения, что что-то заливаешь в отсек для моющего.
- Недоліки:
- К сожалению, не отмывает посуду. Вообще никак.
- Галина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Засіб не переливала,зберігається в оригінальній упаковці,в мене дуже жорстка вода
- Переваги:
- Миє добре навіть при мінімальній кількості засобу
- Недоліки:
- Не виявила
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Гіршого засобу нема
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Найхімічніший засіб, що я бачила. Роз'їдає пластмасову тару в якій знаходиться.
Представитель поставщикаГель не може зберігаться в ПЕТ пляшках (поліетилентерефталат). Кислоти і луги роблять його непрозорим і крихким. Тільки оригінальна упаковка або упаковка з поліетилену / поліпропілену.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Нічим не гірший за дорогі засоби.
- Переваги:
- Миє добре.
- Недоліки:
- Нема.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Полохо отмывает посуду даже средней загрязнённости. Невозможно отрегулировать потребление ополаскивателя, даже на минимальном значении остаётся налет на посуде (до этого использовала таблетки Sodaclean, такого не было). Правда, я использую моющее средство с солью Somat и ополаскивателем Finish, это не соответствует рекомендациям производителя.
- Переваги:
- Недорого стоит
- Недоліки:
- Плохо отмывает посуду
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Брала засіб, результатом задоволена, користуюсь більше року.
- Наталья Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Взяла по акции аж 2 бутылки. Решила сэкономить Обе стоят уже пару месяцев. Выбрасывать жалко. Не моет вообще. А если больше вливать, то остаются жудкие разводы на посуде. Это самое худшее средство из тех что пробовала.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- не справляется с задачей
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
ужас
- Переваги:
- Недоліки:
- гель
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
остается недомытая посуда, видны разводы. и на ощупь посуда непрятная
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Достатньо чисто миє, використовую разом з ополіскувачем.
- Переваги:
- Немає неприємного запаху та слідів, чисто відмиває, приємна ціна.
- Недоліки:
- немає.
- Потапенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Так собі.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Пагано відмиває.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Не отмывает грязную посуду. Если нужно помыть стаканы, и негрязную посуду, можно использовать как эконом-вариант. Использую очень редко.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- не справляется с загрязнениями
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Оставила хороший коментарий, производитель возгордился и поднял цену. Средство хорошее, а за эту цену. уже не советую. На всю линейку производитель поднял цену. Лучше б качество поднял. А значёк "топ продаж" при такой цене быстро исчезнет))
- Переваги:
- Цена которая была неделю назад
- Недоліки:
- Нынешняя цена
Представитель компанииАнна, большое спасибо за проявленное внимание к нашей торговой марке! В апреле совместно с интернет магазином проходила акция со снижением цены. Повышение цен на ТМ Tortilla совпало с окончанием акции, потому кажется, что цена выросла в два раза, а на самом деле это не так.
- Лилия О*** РогатовскаяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Отмыл засохшую кастрюлю при средней мойке. Но вот стаканы и бокалы - очень грязные по итогу. Остальная посуда чистая. В общем довольна. Буду заказывать еще.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не моет стаканы и бокалы
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Моет замечательно, даже при 30 минутной мойке. Гораздо лучше порошка "Финиш".
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
С тарелками справляется жир отмывает хорошо. А вот с кастрюлями и сковородками нет...не вымывает даже при интенсивном режиме и на высоких температурах мытья в посудомойке .
- Недоліки:
- Не понравился легкий лимонный запах который остается когда достаешь посуду.
Представитель компанииДобрый день, Инна! Спасибо Вам за Ваш выбор и за отзыв о товаре! Хочу обратить Ваше внимание, что для сложных загрязнений, мы рекомендуем использовать Порошок для мытья посуды в посудомоечной машине Tortilla 1300 г (4820178061032) , т.к. порошок более концентрированное моющее средство и легко справится с кастрюлями и сковородками. (посилання)
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Пробывала два раза мыть посуду.Первый раз по инструкции,а второй раз увеличила дозу моющего средства,но толку ноль.
- Переваги:
- Недоліки:
- Жир на тарелках не отмывает .
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Как ни странно - моет. В целом доволен.
- Лилия Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Купувала не тут. Але хочу поділитися враженнями. Дістався засіб на роботі( не навмисно трохи пошкодила , сталося підтікання, довелося викупити собі). Розлила по пластиковим пляшкам - пороз'їдало пляшки. Руки теж сильно роз'їдає. Посудомийки не маю - то спробувала для ручного миття посуду. Роз'їдало руки, допоки я не розвела концентрат з водою приблизно 1:5 води. Якщо замочити на пару хвилин посуд додаючи цю рідину, потім сполоснути під проточною водою - посуд аж скрипить від чистоти і сяє. Руки все одно раджу захищати.
А ще я побризкала цією рідиною дерев'яну кухонну поличку, на якій накопичилося стільки шарів жиру(висить над плитою), що збиралася викинути, тому просто провела експеримент, чи зможу відмити... Результат - стара поличка стала знову новою! То, як то кажуть - рідина -"не все так погано".- Переваги:
- Гарно розчиняє жири
- Недоліки:
- Надто агресивний склад
- Сергій С***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Піна. Піни не повинно бути, бо вона вилазить назовні ПММ. Таке було перші рази та довго стояла ця пляшка, щоб не виливати. Потім збовтував перед заливанням. Наче, допомогло.
Існує великий попит на українське. Навіть дивно чому так мало пропозицій від інших виробників.- Переваги:
- Українське.
- Недоліки:
- Піна.
- Андрей В***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
шановний Український виробник . ви ствворили майже якісний продукт який миє алееееееееее , від нього стііільки піни .... додайте ви трошки хімії з піногасінням і все буде супер . а так , піни нереально багато . саме через неї засіб не дуже вимивається
- Переваги:
- ціна . миє
- Недоліки:
- залишає трошки на посуді