Відгуки покупців про Вбираючий наповнювач у котячий туалет WhoCares Classic без запаху 2 кг (533014)
Немає в наявності
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Брала много, но этот самый лучший для меня
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Понравился
- Переваги:
- Недоліки:
- Не держит запах
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Почала замовляти декілька місяців тому. Наразі це найкращий наповнювач для нас. У мене 3 коти і два туалети. Наповнювач добре вбирає запах. Не комкується, а на днищі збирається вологою горкою. Проте коли зверху свіжий наповнювач - то запаху немає. Немає солодкого запаху, як у тофу, звичайних мінералізованих тощо. Не глиняний, не липня до лап. Не сильно розкидається навколо. Міняю кожні 3 дні і кожен день прочищаю його. Упаковка дуже плотна, добре зберігає сухість. В кінці використовую як пакет для сміття - зручно нести.
- Переваги:
- Ціна/кількість. Тримає запах. Не глиняний. Немає солодкого запаху. Котам подобається.
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Очень хороший наполнитель, он быстро и удобно комкается, его просто и легко убирать. Наполнитель стоит недорого и хватает надолго.
- Дарья Д***
Подскажите, пожалуйста, какого размера там гранулы? Большие или совсем мелкие?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Абсолютно не комкуется, смысла покупать больше не вижу. Из дешевых тот же Барсик гораздо более качественный.
- Недоліки:
- Не комкуется, много посторонних фракций
- Екатерина С***
Вот люди странные,берут впитывающий наполнитель и хотят ,что бы он комковался . Наполнитель впитывает он не должен комочком собираться !!!
- Артем Л***
Шановний Олександр. Купуючи бентонітові наповнювачі, звертайте, будь ласка, увагу на їх типи. Їх всього два основних: комкуючий та поглинаючий (всотуючий, вбираючий). Комкуючий утворює грудки із сечі, а поглинаючий візуально не змінюється, але потребує перемішування задля збереження властивостей вбирати вологу й далі.
- Анастасия А***
В характеристиках написано, що він поглинає, а не комкується
- Мария Ц***Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Идеальный. Хорошо впитывает и удаляет запахи. У меня больше не воняет котом ))) по качеству не хуже, чем за 500 грн ! Нет смысла переплачивать. Его ещё и хватает на долго . Отлично!
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не обнаружили
Благодарим, за высокую оценку качества нашей продукции !
- Вадим С***Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Комкуется нормально. И наполнитель натуральный. постоянно его покупаем, кошке подходит. На Розетке и цена дешевле чем в других магазинах.
- Переваги:
- все