- Ілліч В***Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free. Обсяг/Об'єм: 5
Я спочатку в зяв 2 балони по 5 літрів,все добре ставлю 5 зірочок. Другий теж 2шт.Через 3 дні,але вони подорозчали.Точно не пам'ятаю десь ,на150 -200гривень.Один був без верхньої ручки на пальнику. Але хочу поставити 5 зірок.
- Продавець Instrument.Free
Дякуємо за ваш відгук, знажка на товар була на період дії промо-акції на товар. Раді що Ви задоволені товаром.
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free. Обсяг/Об'єм: 12
Хороший балон, видно що зробили не з фольги, товсті стінки. Балон прийшов ціленький без будь яких пошкоджень. Вже заправляв його, все добре, нічого ніде не травить. Всім задоволений, рекомендую даний балон.
- Переваги:
- Є ручка для перенесення балону.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free. Обсяг/Об'єм: 12
Отличный вариант..
- Переваги:
- Компактный и удобный
- Продавець Instrument.Free
Дякуємо за Ваш відгук. Раді що Вам сподобався товар.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free. Обсяг/Об'єм: 12
Всё хорошо работает
- Переваги:
- Компактный
- Недоліки:
- Чуть примята ручка на работу не влияет
- Продавець Instrument.Free
Дякуємо за Ваш відгук, раді що вам сподобалось.
- Владіслав С***Відгук від покупця. Продавець: alawal
Перший раз закип'ятити воду для кави - все ок, під час другого використання, коли трошки прикрутив вентиль, щоб зменшити вогонь, спочатку вогонь почав зменшуватись, а потім різко вирвався стовп полум'я десь метр висотою, який перекинувся на москітну сітку на балконі - ледь не спалив квартиру і поки закручував палаючий вентиль, обпік руку, вії теж обгоріли. Зв'яжіться зі мною і поверніть гроші як мінімум за балон!
- Переваги:
- Зварив каву
- Недоліки:
- Спалив балкон
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: alawal
Балон хорошего качества. Удобный для транспортировки в машине. Незаменимый на случай отключения электричества, и на природе.
- Переваги:
- Можно и еду приготовить и прогреть небольшое помещение.
- Недоліки:
- Плохо закрывается кран. Чтобы закрыть нужно долго поиграться
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
Гарний балон. Тиск тримає добре. Дуже виручає на випадок відключення електроенергії.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 12
Загорівся балон при першому використанні. Причина не відома
- Переваги:
- Недоліки:
- Загорівся
- Продавець М-Торг
Шановний клієнт! Перевірте наявність прокладки під пальником, Перевірте чи не травить вентиль
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
По-перше, це неадекватність ціни
Минулою зимою він коштував 4400 майже
По-друге, приблизно після одного місяця використання помітив, що повного балону вистачає все на менший час
І от зараз повний балон тримає максимум 2 дні
Газ просто виходить- Недоліки:
- Неадекватна ціна, не виконує основну функцію - зберігати газ
- Андрій Г***
Любий балон потребує обслуговування, у зв'язку з тим що ущільнювачі з часом втрачають свої властивості.
Друге- якщо ви часто заправляють, але ніколи не стравлювали з балона гразолін, то обєм газу буде зменшуватись
Тому, ваше здивування, як мінімум свідчить, що ви не вмієте користуватись обладнанням, що черевато проблемами
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
Все прийшло вчасно і у найкращому вигляді!
Балон транспортують звісно ж БЕЗ газу, бо це небезпечно перевозити його з газом!
Зроблено усе дуже якісно
Готували вже декілька разів
Заправляли на 7,5 літрів, заправили без проблем, не розумію у кого там які труднощі були з цим
Конфорка теж якісна, не гнеться, тримається добре- Влад Б***
Ще хочу доповнити
Регулятор газу не найзручніший звісно, але для балону дуже хороший
Ні в мене, ні у дружини проблем не виникало - Гануляк І***
Ви не читали інструкцію, там вказано: заправка 6літрів!!!
- Илья Р***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
Если бы не война, то даже не обратил бы на эту позицию внимание. На волне ажиотажа цена неадекватная. Такой товар не может стоить на уровне полноценных изделий из Польши, Италии.
Изделие полностью безродное - баллон не имеет вообще никакой маркировки производителя или хотя бы даты производства. И скорее всего из довоенных запасов (смотри фото упаковки в описании товара). Сварной шов на теле баллона условно приличный на вид. Производитель не известен. Руководство по эксплуатации отсутствует.
С доставкой НП обошелся на 200 грн дороже.
На заправке залил 7 литров пропана. Попробовал дома - работает. Но как долго будет работать безопасно - не известно.- Переваги:
- Есть в наличии
- Недоліки:
- Неадекватная цена, безродное нечто
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
Попри заявлену місткість у 8 літрів, балон не дає заправити більше 6,3 л. Регулятор газу дуже тугий, щоб повністю його закрити, треба докладати багато зусиль, потім доволі непросто відкрити його так, щоб газ не спалахнув на кілька секунд смолоскипом на півметра вгору. Комфорка сидить доволі низько, що залишає небагато місця для рук при маніпуляціях з регулятором, особливо якщо у вас великі руки.
- Продавець М-Торг
Об`єм балона 8 літрів, а газу влазить 5,5 - 6 літрів. Повний не треба заповнювати, бо небезпечно
- Сергей Р***Продавець: М-Торг. Обсяг/Об'єм: 8
Проблему вирішено
Балон з газом ілі пустий
- Продавець М-Торг
Багато людей запитує: а балон з газом? Відповідаю всім одразу, НІ. На заводі перевіряють повітрям, а не газом.