- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че. Ємність батареї: 12000. Колір: Чорний
Дуже класний магазин,дуже швидко відправили,Роман продавець все дуже детально підказав,проконсультував та після покупки пояснив як все правильно робити,дуже велике дякую,рекомендую
- Переваги:
- Чемність та швидкість відправки
- Недоліки:
- Не має
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че. Ємність батареї: 18000. Колір: Чорний
Ноутбук баче пристрій як адаптер, і заряджання не йде. Хоча я запитувала в продавця чи підійде він для моєї моделі ноутбука.
- Переваги:
- Може комусь підійде. Мені не підійшов не виконує своє завдання
- Недоліки:
- Не допомагає під час блекаутів
- Продавець Девайси Че
Пані Марино, з Ваших слів, він живить ноутбук, а значить подає живлення і працює як має.
Чому Ваш ноутбук почав від нього просто живитись, а не заряджатись - це питання до ноутбука.
Спробуйте підключити до іншого ноутбука. Певен, що все буде добре.
Гарного і безпечного!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че. Ємність батареї: 18000. Колір: Чорний
Я досить швидко отримала павербанк після створення замовлення, павербанк у хорошому стані.
- Переваги:
- Хороший павербанк.
- Недоліки:
- Недоліки не виявлено.
- Сергій У***Відгук від покупця. Продавець: Девайси Че. Ємність батареї: 18000. Колір: Чорний
Продавець швидко опрацював замовлення, а також дав декілька корисних порад. Товар прийшов швидко без пошкоджень. Минулої зими такий павербенк був дуже зручний у користуванні тому цього року замовив ще два.
- Переваги:
- Швидко заряджається, можливість під'єднання ноутбука.