- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Немає качества відправки перевірки товару, тому будьте готові що майже за 5 тисяч купите собі тільки ожин кабель
- Переваги:
- Недоліки:
- Приїхав Павер Банк повністю сівший,після 6 годин зарядки як було 0 відсотків так і залишилось,сутки зарядки на різних блоках і нуль
- Продавець Technerik
Доброго дня! Як і зазначали в переписці з Вами ми відправляємо товар запечатаний, заклеєний заводськими стікерами, аби клієнти були впевнені, що вони отримують новий товар. Перевірку ми робимо лише по запиту покупця. Romoss мають дуже низький відсоток браку, але заводськой брак, на жаль, може зустрічатись. Наш менеджер одразу, як тільки Ви повідомили про проблему, надав Вам консультаціію і запропонував надіслати товар на перевірку (якщо заявлена проблема виявляється - ми робимо обмін на новий або повернення коштів), але Ви повідомили, що вже викинули повербанк.
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Ємність батареї: 27000. Колір: Чорний
Користуюся вже рік то питання до нього не маю тягаю його скрізь ні разу не підвів
- Переваги:
- Надійність і доволі не громіздкий
- Продавець GTX SHOP
Добрий день! Дякуємо за відгук.
Ціна якість. За ці кошти один із кращих павер банк. Заряджає телефон бистро так само як і сам заряджається від бистрої зарядки. Користуюся не часто вже пів року нарікань не маю Для ноутбуків не всіх підійде, треба дивитися скільки споживає ноутбук бо часто це більше ніж 65w
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: StoreKramnytsya. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Користуюся 6 місяць все добре працює
- Переваги:
- Важкий, вартує своїх грошей
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Ємність батареї: 27000. Колір: Чорний
Добрий день! Користуюсь 3й місяць даним повербанком, все добре працює! Задоволена даним товаром! Чудова якість за такі гроші! Рекомендую
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: OMS. Ємність батареї: 27000. Колір: Чорний
Доставили швидко, дякую. Включив павербанк - на екрані було показано 72 відсотки, підключив ноут - одразу показало 0. Потім зарядив павербанк, підключив ноут, зарядило швидко від 17 відсотків до 74 при перегляді серіалу. При цьому зняло відсотків 40 в павербанку. Ноут HP Elitebook 845 G 7, батарея на 4500 mAh
- Переваги:
- Швидко заряджає ноут, десь на півтори-дві зарядки ноута.
- Недоліки:
- Заряджав один раз, поки ще не виявив
Замовила для проведення уроків, щоб ноутбук підзаряджати. Вчора забрала повербанк на 27 000 mAh з магазину розетки, був із 78% заряду.Ще й довелось адаптер окремо купувати, бо в ноуті нема роз’єму Type-C. Декілька хвилин заряджала телефон, і після лишилось 72%.
Сьогодні вирубили світло під час уроку, підключила повербанк, було 70%, він пропрацював від сили хв 10, і все, показав 0% і вимкнувся.- Переваги:
- Поки що не знайшла.
- Недоліки:
- При першому ж використанні не зарядив ноутбук навіть на половину.
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: StoreKramnytsya. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Все працює
- Юра І***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Все влаштовує, довго тримає,і заряджає швидко
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Гарний павербанк. Емности хвата на багато гаджеті. Дуже задоволений.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Дуже класний павер банк, покупкою задоволена. Швидко заряджає пристрої, а також сам довго тримає заряд. Вага немаленька, але це і не головне
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Продавець KSVS
Дякуємо.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Ємкий, вирішив мої проблеми щодо живлення ноуту при роботі на будь-якій локації. Вибирав між цим повербанком та іншим, який з ліхтарем але більш габаритний. Вибрав цей, його габарити дозволяють досить зручно добавляти в рюкзак до ноуту. Живить довго, час навіть не засікав, вистачає з головою. Але відразу буде потрібна потужна зарядка, бо при використанні кожен день потрібно буде й заряджати досить швидко. Зарядка на 45W, що в мене для телефону та планшету, цей девайс заряджала дуже повільно, зараз взяв на 120W і все чудово. Продавцю окрема подяка за супроводжування, консультації та відповіді на всі питання щодо користування цим приладом, дійсно, дуже приємно.
- Переваги:
- Потужний, зручні габарити щоб переносити в рюкзаку разом з ноутом.
- Недоліки:
- Не аиявив
- Продавець KSVS
Дякуємо. звертайтесь)
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Чудова покупка, враховуючи відключення. У комплекті є шнур. Для зарядки телефонів вистачить надовго. Повністю відповідає опису, уважний продавець, надав всю необхідну інфо в особисті
- Переваги:
- Потужність
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець KSVS
Дякуємо за ваш відгук. Звертайтесь)
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Павербанк виконує свою роботу. Дякую продавцю
- Продавець KSVS
Дякуємо, звертайтеся
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Задоволена роботою павера. Заряджає ноутбук. Поки що тестувала 5 годин безперервної роботи павера підключеного но ноуту, і все було супер. Павербанк не розрядився повністю, ноутбук залишився на заряді 100%.
- Переваги:
- Працює як заявлено
- Продавець KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Користуюсь два місяці, працює добре. MacBook Pro 13 заряджає півтора рази.
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Марабян А***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Чудовий павербанк. Мій ноут м1 air зарядив 3 рази ( від 18% заряджаю завжди) Як порадив менеджер придбав блок на 65w і сам павербанк зарядився за 3 години, що чудово на цей час)дякую)
- Переваги:
- Швидко заряджає, сам також швидко заряджається
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Користуюсь павербанком вже 2 тижні, нарікань немає. Для мого ноута (Acer Aspire A515-55G) вистачає на 2,5 години при повній загруженості ноута (робота, ігри).
Продавець привітний, надав кілька порад, доставка швидка- Переваги:
- Підходить для ноутбуків 65w, об'ємна батарея
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Класний павербанк, врятовує ноут. Швидка доставка, дуже чемний продавець. Дякую.
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Супер сервіс. Продавець дав такі поради, що не можливо помилитися у експлуатації та зіпсувати товар. Як розрядити, як і чим заряджати. Просто вау. От би всі такі були)
Павербанк хороший. Заряджає ноутбуки і все необхідне. Важкенький, але це зрозуміло. Заряджається швидко, якщо прислухатися до порад продавця. Дякую!- Переваги:
- Все добре
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Взяв такий, проблеми з ноутами вирішує - на повну заряджає мій та жінчин, ще трохи залишається. Сам також встигає зарядитися поки світло є (якщо використовувати зарядку від ноута). Продавець адекватний, консультував по всьому, що мене цікавило. Дякую.
- Переваги:
- Заряджає ноути, працює нормально
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Пауер банк якісний, дуже домогає у безкінечних відключеннях світла для зарядки та тривалої підтримки роботи ноутбуків, зарядки телефону, годиннику, навушників. Зарядив робочий Asus Vivobook з 50% заряду, і в пауербанку заряду лишилось ~77-78%. (знадобився перехідник для зарядки, т.я. на ноуті не було Type C саме для заряджання) А на моєму Asus ROG Strix все добре працює і просто від Type C. Відправили швидко, вже через декілька годин після замовлення.
- Переваги:
- Ємність, яка буквально «відчувається»
Потужність в 65W
Провод Type C - Type C, до 100W, який є вже в комплекті з пауером.
Дизайн - Недоліки:
- Поки не виявив. Як радив продавець,так як велика ємність, то після покупки розрядіть його в 0%, і зарядіть до 100% для калібрування показників на дисплеї.
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
перед відправкою продавець звʼязався зі мною та впевнився що цей повербанк саме те що мені потрібно, дякую за пильність.
- Переваги:
- заряджає ноутбук, невеликий
- Продавець KSVS
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Майже місяць в роботі, наразі все ок. Брав для ноутбука Lenovo, на даний момент +100% часу роботи від акумулятора (14 vs 7 годин).
Дуже уважний продавець, зразу надав короткий інструктаж, відправили в той же день, прийшло наступного дня - для розетки у нас це в середньому на 2 дні швидше, ніж звичайно.
Тобто і пауербанк, і продавця - рекомендую.- Продавець KSVS
- Олег Р***
Підкажіть будь-ласка, Ви заряджаєте ноутбук через Type C, чи купляли перехідник для заряджання?
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Вчасно доставили, адекватна комунікація з продавцем, який є компетентним стосовно своїх товарів. Дуже задоволений. Дякую
Type-C порт працює в дві сторони (це може бути не очевидним) — і на зарядку, і на живлення.
На початку користування індикатор рівня заряду може дивно поводитись, але недостатньо дивно, щоб це записати в недоліки.- Переваги:
- Досить довго тримає (MacBook Pro 2023), швидко заряджається (65W, Type-C)
- Юрій Б***
Доброго дня. Не підкажете скільки раз ним можна зарядити мак?
- Григорій Р***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Дякую продавцю за оперативну відправку повербанку та чітку взаємодію. Товар якісний, саме такий, як я шукав для користування ноутбуком. Рекомендую
- Переваги:
- Швидко заряджається сам та має великий ресурс для зарядки гаджетів. Добре заряджає ноутбук. Виготовлений із приємного на дотик матеріалу. Простий в користуванні
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Спасибо большое продавцу. Побольше клиентов! Слава Украине и ЗСУ!
- Переваги:
- Доставили очень быстро,повербанк действительно стоит заявленных денег,не разочаровал. Заряжается от сети довольно быстро,без проблем тянет роутер,планшет и телефон
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Максим Щ***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Відсоток заряду показує недійсний, вирубається на 30-40%. Калібрував 5 разів, не допомогає.
На дешевших паверах працює датчик краще ніж на цьому.- Недоліки:
- Відсоток зарядку
- Продавець KSVS
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Спробуйте розряди якимось менш потужним пристроєм і перевірити!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Гарний Пауер, заряджає макбук про 2019
- Переваги:
- Якісний, потужний, швидка доставка
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець KSVS
Дякуємо за відгук
- Тетяна
підкажіть будь ласка, за який час павер може зарядити ваш ноутбук до повного? і за скільки заряджається сам від мережі?
- Anonymous
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Хороший пауер.Працює на ЗСУ.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець KSVS
Дякуємо
- Даниил Ш***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Користуюся вже декілька місяців, працює як треба!
- Переваги:
- Гарний корпус, є дисплей, вистачає на дуже великий проміжок часу.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець KSVS
Дякуємо
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Гарний павербанк, декілька разів виручив мене з ноутом, коли не було світла, працює чудово. Користуюсь майже 3 місяці.
- Переваги:
- Працює як очікувалось
- Недоліки:
- Не виявив
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Гарний павер, мак заряджає!
- Переваги:
- Швидко и зручно
- Недоліки:
- Не знайшов
- Славик В***Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Швидко доставили ,рекомендую
- Переваги:
- Добре працює ,задоволений
- Недоліки:
- Не має
- Продавець KSVS
Звертайтесь
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: KSVS. Ємність батареї: 40000. Колір: Чорний
Работает замечательно. Реально, с таким power bank спокойнее
- Переваги:
- Встроенный дисплей, возможность заряжать несколько устройств
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Продавець KSVS
Дякуємо за відгук