Відгуки покупців про Хна індійська коричнева TRIUGA з додаванням 4-х рослин 100 г
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Дрібний помол, добре замішалось. Моє волосся фарбоване у золотисте-руде на рівні 8, натуральный колір - русяве з холодним відтінком на рівні 6-7. Робила хну на міцному відварі ромашки з лимоном, час витримки на волоссі близько 3 годин. Фарбована довжина стала яскраво рудою зі золотим відливом. На корені, де свій колір, мідним та трохи менше золота. Оскільки рівні освітлення між фарбованим та своїм різні, то це помітно, якщо придивитися, але виглядає природньо та красиво. Також є сивина - вона пофарбувалась і взялась так само яскраво, як і фарбована частина волосся. Результатом дуже задоволена. Волосся після хни виглядає доглянутим
- Ксенія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Повністю задоволена засобом. Сивину зафарбовує, шкіру голови лікує, волосся оздоровилось, стало і на дотик і на вигляд кращим. Одне зауваження для чекаючих яскравих рудих кольорів - їх може не бути, вона ж коричнева). Особисто я - шатенка і ця хна робить мій колір яскравішим, шоколадним, з рудими відблисками на сонці. Пакування продукту завжди ціле, проблем з сроками не було.
- Переваги:
- Якість, мілкий однорідний помол, колір, легке нанесення
- Недоліки:
- Не виявила
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Фарбуюся хною і басмою (почергово) більше 20 років. Це найкраща хна з усіх, якими користувалася. Наноситься і змивається легко. Колір на сивому волоссі - яскраво-рудий (басма це виправляє на другому етапі), світло-каштанове волосся перетворюється на темно-каштанове з мідним відблиском. Надає блиск і об"єм; колір живий, з кількома віддтінками (залежно від тону натурального волосся) - з хімічними фарбами не порівняти!
- Переваги:
- Дрібний помел, яскравий колір.
- Недоліки:
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Після 1 години фарбуванням колір світло-рудий. Можливо після 3 годин він буде темно-рудий. Але явно не коричневий)) економне використання. Розводиться нормально. Не вказано скільки приблизно хни потрібно розводити на певну довжину волосся. Тому я, на жаль, розвела забагато. Довелося викинути.
- Переваги:
- Нормально фарбує. Економне використання.
- Недоліки:
- Явно рудий, а не коричневий колір))
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Дуже задоволена !!! Гарний кольор - мідь.
- Переваги:
- Мелкий помол , насыщенный цвет , большой объём в пакетике ( хватит на два раза ), хороший срок годности.
- Недоліки:
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Якість мені дуже сподобалась. Дрібний порошок, як пил, легко розводити, наносити і змивати. Колір залежить від початкового кольору волосся і структури. У мене сухе і в'ється, тому колір світлий яскраво-рудий виходить. Раніше користувалась іншою хною, такого яскравого віддітнку не було. Зараз я додаю басму у співвідношенні 2:1 (дві частини хни, 1 частина басми), і колір виходить більш спокійний, близький до натурального. Тримаю 40 хвилин. В цілому задоволена.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- для мене занадто яскравий колір
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Хна дуже сподобалась. Консистенція після заварювання кремоподібна і тому легко наноситься. Тримала дві години і вийшов красивий мідний колір( до цього була пофарбована звичайною хною). В коробці три окремих пакетика. На середню довжину волосся вистачило одного пакетика.
- Переваги:
- Красивий колір, легко наносити і змивати, малий розхід.
- Недоліки:
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Заливати треба водою 60.. 80°С, я залила один раз занадто гарячою водою тому колір і не взявся.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Дуже сподобалася ця хна. Добре зафарбовує сивину.
Колись користувалася хною російського фасування, то ця дрібніше змелена і відповідно значно легше змивається.- Переваги:
- Добре зафарбовує волосся, легко змивається
- ЛіанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Найкраща хна яка в мене була!
- Саша Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Замовлення отримала, але в пачці не хватало одного пакетику фарби
- Лариса Т***
Вам прийшло не 100 г?
- А.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Случайно наткнулась на этот продукт. Брала маме, она сказала что ей очень понравилось, попросила заказать повторно, тк во время войны в магазинах у нас в городе ничего не было, а она красится зной уже лет 15
Доставка -2 дня, отлично- Переваги:
- Мама рекомендует
- Личман Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 75 г
Очень понравилась хна, насытила волосы, волосы блестящие. Цвет яркий. Рекомендую к покупке. На волосы средней длины хватило одного пакетика.
- Переваги:
- Супер хна
- Недоліки:
- Не выявлено
- Дар'я Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Яскраво рудий відтінок на сивому волоссі і гарний темно рудий на темно русявому. Якість хороша, рівномірно наноситься. Одного пакування вистачить на два рази фарбування середньої довжини.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Использую хну Триюга уже более 5-ти лет. Прокрашиваю только корни раз в месяц. Результат: 100% закрашивание седины, блеск и естественный цвет волос.
- Переваги:
- Экономичность, экологичность, легкость в использовании.
- Недоліки:
- Полотенцем желательно пользоваться темных цветов, хна может проявиться на другой день.
- Тетяна О***
Доброго дня! А чим змиваєте волосся? Бо в мене після хни як один ковтун.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
Раз от раза укрепляю волосы хной. Бесцветная для этого ХОРОША!!! Опыт есть, Хна качественная и цена для нее хорошая. В аюрведических магазинах такая встречается редко.
- Переваги:
- Качественная хна.
- Недоліки:
- Самедова Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
- Переваги:
- Очень довольна коричневой хной. Смешиваю с басмой и добавляю немного оливкового масла. Цвет шикарный и качество великолепное.
- Недоліки:
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
Насправді не зовсім безбарвна, дає легкий приємний відтінок, сивина на русявому волоссі стає менш помітною
- Переваги:
- Легкий відтінок
- Недоліки:
- Наче немає
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Гарна хна, сивина зафарбовується добре,колір гарний, стійкий. Купляю не вперше,нарікань ще не було
- Переваги:
- Добре фарбує,колір стійкий
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Чудово! Постійно купляю тут. Рекомендую!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Брала собі та для подруги, знаю сподобалася. Зручно наноситься завдяки тому, що подрібнені майже у пил і при додаванні води створюється однорідна паста. За інструкцією треба заварювати годину, але у різного волоссі різний ефект. Для мене (темно русяве волосся) 15 хвилин заварювання й 2 години на волоссі дало яскраво каштановий колір. На чорному з сивиною волоссі колір більше рудий , тому потрібно додати басму.
Колір тримається три тижні без змін, потім починає вимиватися.- Переваги:
- Гарно наноситься, довго тримається, волосся після фарбування м'яке та легко розчісується.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Чередниченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Очень хорошая краска, мелкий помол и хорошо закрашивает седину.
- Маліка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Колір справді більше коричневий, ніж рудий. Дуже легко наносити на волосся та змивати.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Чудово зафарбовує сивину, легко наносити, колір насичений, не змивається після повторного миття .
- Переваги:
- Насичений колір
- Недоліки:
З тих варіантів хни, що є зараз на нашому ринку - доволі непоганий продукт. Користуюся нею вже деякій час, і в принципі, задоволена.
В плані догляду: гарно кондиціонує волосся, блиску додає, укріплює, помітно рост прискорює.
Також подобається, що помол дрібний - "кашка" легко змивається (мені є, з чим порівняти - бо раніше, коли користувалась іншою хною, вимити її з пухнастого довгого волосся було ще тією епопеєю)).
Єдине "але" щодо якості: хотілося б більш насиченого кольору. Була колись в продажу іранська хна, яка давала дуже гарний мідно-каштановий, але її з виробництва давно зняли, і більш я не зустрічала продукту з таким ефектом, тому наразі користуюсь фарбою, а хною реанімую волосся та підтримую колір поміж фарбуваннями. Для таких цілей мене влаштовує ця хна, але вона недостатньо яскрава, щоб відмовитись від хімічної фарби та повністю перейти на неї) На відрослому темно-русявому корінні, за 3 години витримки, в мене колір виходить доволі світлий, рудо-золотистий, не дуже помітний. Можливо, треба спробувати довше витримати...
Ще один "мінус" - те, що замовити можна тільки від двох одиниць товару. То ладно, якщо користуєшся цією хною постійно, запас буде (в наші часи запас - це навіть добре)) А якщо людина бере на пробу та їй не підійде, то куди потім ту другу пачку подіти? Та й будуть гроші на вітер.- Переваги:
- Гарно доглядає волосся.
Натуральна, без домішок.
Завдяки дрібному помолу, суміш легко змивається.
За хорошу якість та вказаний об'єм - ціна дуже адекватна. - Недоліки:
- Недостатньо насичений колір (за вказаний максимальний час витримки - 3 години).
Мінімальна кількість в замовленні - 2 шт. (це не завжди зручно).
- Ирма А***
Здравствуйте ! Спасибо за хороший отзыв. Буду пробовать этот вариант тоже. Только я думала, что химические красители и хна не совместимы. Они просто не красят на хну. Или я ошибаюсь?
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Дуже дрібний помол і при змішанні з водою (головне не перелити) отримується кремоподібна маса, яку легко наносити. Змити її потім взагалі не проблема, тому що фракція дрібненька і класно змивається.
За першим разом сивину не зафарбувало, але решті волосся відтінок змінило (свій колір темно-русий).- Переваги:
- Помол
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Товар получили быстро. Качество отличное. Маме, после покраски результат понравился, рекомендует.
- Переваги:
- Мелкий помол, хорошо потом смывать
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 75 г
Жена довольна, говорит что даже не подозревала о существовании этого продукта такого высокого качества.
- Переваги:
- Качественный, натуральный продукт
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Кальянова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 75 г
Лет 15 не красилась хной , решила эту купить. Она действительно классно закрашивает. Корни закрасились хорошо. Теперь можно с краски перейти на хну . ))))!!!!!
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Користувалась вперше. Хна дуже сподобалась. Колір насичений. І сивина добре пофарбувалась.
- AgataВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
Дуже дрібний помол, пудровий. Ефект видно з першого разу використання.
- АнастасияПродавець: Rozetka. Вага: 75 г
Приобрела данную хну пару недель назад на Розетке6 доставка была быстрой. Все упаковано было аккуратно.
Рекомендую к приобретению. По отношению цена - качество это просто супер товар. Справляется с задачей прекрасно, нету яркого запаха, хорошо размешивается и помол мелкий, очень удобно. 75 г идет в упаковке, хватит надолго, хна держится на бровях дольше, чем краска.- Переваги:
- отлличная хна для бровей и волос, качество и цена
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
Заказала из-за того, что хотелось попробовать что то натуральное и имелось время возится с масками . Волосы немного подсушивают, так что действительно необходимо или маску после или масляную маску на кончики волос. Покупкой довольна. Рекомендую.
- Переваги:
- Натуральный.
- Недоліки:
- Небольшой специфический запах, который держится не мало
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Прозорий Triuga. Вага: 100 г
Класна хна. Не токсична. Волосся не сушить.
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Коричневий. Вага: 100 г
Найкраща хна, яку коли-небудь купляла.
- Переваги:
- Дрібний помол, легке наноситься. Волосся після хни дуже м'якеньке і бличкуче. Дає красивий відтінок.