- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Замовила 3 букети ,мало того що мама не змогла його забрати біля поштомату .Чекала практично 2 години, бо оплата не пройшла по розетці 40 гривень .Так ще й пакування було в маленьку коробку ,де всі квіти зімялися та покрутило стебла .
- Переваги:
- Недоліки:
- Купа
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що замовлення залишило негативні враження, тому хочемо роз’яснити ситуацію:
Щодо затримки та оплати: Ваше замовлення брало участь в акції від Rozetka. Через технічні особливості та недогляд з нашого боку щодо правил пакування для поштоматів виникла помилка з оплатою послуг перевізника. Ми вже опрацювали цей момент, щоб подібне не повторилося.
Щодо розміру коробки: Ми не погоджуємося, що пакування було замалим. Три букети були акуратно розміщені в коробці, яка за габаритами дозволяє доставити квіти без пошкоджень, не переплачуючи за зайвий об'єм (пусте місце).
Щодо вартості пакування: Наша позиція — максимально використовувати власні складські матеріали, щоб пакування було безкоштовним для клієнта. Проте квіти мають різні розміри, і через їхню нестандартність та вимоги «Нової Пошти» до безпеки вантажу, ми іноді змушені використовувати коробки перевізника, вартість яких додається до доставки. Це робиться виключно для того, щоб товар був прийнятий до відправки та доїхав цілим.
Нам шкода, що виникли такі незручності. Ми постійно працюємо над покращенням логістики та сервісу. Сподіваємося на ваше розуміння
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Червоний
Жахливий товар ! Не розумію захопливих відгуків ,бо орієнтувалася саме на них ,більш за все проплачених .
Квіти замовляла для композицій на могилку . То таке б саме Г ,я б купила на базарі, але в половину дешевше . Не якісний, дешевий пластик з тонкою проволокою в середні ,яка не тримає форму ,бутони зляпані на скору руку і помяті . Про спосіб доставки я взагалі мовчу Цей віник був перев'язаний стрічкою і запханий в бескоштовнтй пакет Нової Пошти .
Замовляла чорні рози в іншого продавця,то в половину дешевше і якість набагато краще ,це навіть не порівняти .- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Дешевий вигляд , не якісні , завищена ціна , немає ніякої упаковки
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку! Зазначимо, що всі характеристики товару, матеріали та фото розміщені в описі на сайті, і якість виробів відповідає заявленим параметрам та ціновій категорії. Щодо доставки: пакування здійснюється відповідно до стандартів перевізника та з урахуванням габаритів товару. Водночас ми врахуємо ваші зауваження.
Якщо ви отримали товар із дефектами або пошкодженнями, ви завжди можете звернутися до магазину для вирішення питання обміну або повернення відповідно до правил маркетплейсу. Наразі запропонували вам повернення коштів але отримали від вас відмову бо ви все одно вирішили залишити собі букети квітів.
Дякуємо за відгук і бажаємо вам лише вдалих покупок.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Червоний
В цілому букет такий як я і розраховувала, та одна троянда бракована - гілка без проводу в середині, відповідно вона не тримається вертикально
- Мирослава К***
Перетелефонували, вибачились, зробили заміну, сплатили доставку. Все дуже швидко та якісно.
Новий букет чудовий!
Дякую за гарний сервіс та обслуговування!
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Гарна якість
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Пудровий
Дуже гарні квіти. Матеріал ніжки достатньо міцний, ніби прорезинений ззовні. Самі квіти з поліестеру, але виконані якісно. Доставили у каптонній коробці, нічого не зім'ялось та не пошкодилось. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісні квіти, швидка доставка.
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякуємо за такий позитивний коментар! Ми завжди раді працювати для вас.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ
Заказала двабукета. Упакованы надежно. Цвета без повреждений. Качественные. Цвет малиновый, хотя на фото немного изменился. Покупкой довольна. Спасибо!
- Переваги:
- Быстрая доставка. Хорошее качество.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Дуже гарні квіти, виглядають як справжні. Матеріал з якого виготовлені не поганий, рекомендую Також замовляла лілії, дуже гарні.
На базарі гіршої якості за таку ж суму.- Переваги:
- Швидко, гарно запаковано
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякую вам, що поділилися своїми враженнями та думкою, щодо товару !!! Успіхів вам!!!
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Білий
Квіти гарні, якісні, але пакування…. Три букети запхали в звичайний поліетиленовий пакет з Нової пошти, в якому зазвичай одяг відправляють. Квіти зігнуті
- Переваги:
- Гарні квіти
- Недоліки:
- Пакування при пересилці
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякуємо за ваш відгук! Ми розуміємо ваше занепокоєння щодо пакування квітів. Ми вже вирішуємо цю проблему та прагнемо внести покращення до нашого процесу доставки. Ми гарантуємо вам, що в майбутньому квіти будуть упаковані таким чином, щоб вони досягли вас у найкращому стані. Дякуємо за вашу зрозумілість та сприйняття!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Білий
Троянди дуже красиві та реалістичні.
- Переваги:
- Повна відповідність фото та опису
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Добрий день, Олена! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені букетом троянд! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Жовтий
Гарні троянди, такі як на фото і в описі. Дякую за оперативність!
- Переваги:
- Ціна- якість
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Блакитний
Товар якісний,чесно,продавець хороший,рекомендую
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дуже раді, що вам сподобалось! Ваш відгук надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас є якісь побажання або ідеї, не соромтеся ділитися! Дякуємо, що обрали нас!
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Білий
- Переваги:
- Отлично
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Юлія, приємно бачити, що ви задоволені своєю покупкою! Дякуємо, що поділилися фотографією товару. Ми раді, що вам квіти подобаються.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Все швидко, чесно і якісно,
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Наталія, дякуємо за відгук і радіємо з вами вашій покупці!
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Червоний
Квіти гарної якості. Дуже сподобались.
- Недоліки:
- Як живі.
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Елена: дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову у нашому магазині!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Червоний
Доброго дня, троянди красиві,мені сподобалися, дуже дякую
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Дуже гарні квіти, трішки потрібно розправити
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Добрий день, Татьяна! Дуже дякую Вам за відгук, особливо за те, що поділилися фотографіями.
- Юрченко Э***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Дуже гарні троянди!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Блакитний
Все чудово, підійде завжди все якісно і дуже швидко
- Переваги:
- Наче живі
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Білий
Чудові квіти, дуже реалістичні.
Замовляю не вперше.Дуже задоволена.- Переваги:
Гарні розочки
- Юрченко Э***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Бежевий
Гарні розочки!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Пудровий
Букет роз отличного качества. Беру уже второй раз. С доставкой все хорошо и быстро. Спасибо за вашу работу!!!
- Переваги:
- Они выглядят как живые цветы!
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякуємо за відгук і чекаємо ще в нашому магазині
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Пудровий
Доброго дня!
Оперативно опрацювали замовлення, погодили заміну кольору.
Товар відповідає зображенню на фото!
Рекомендую!- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову у нашому магазині!
- татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Троянди гарні, ніжні, виглядають природньо
- Переваги:
- Відповідають заявленим характеристикам
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити вас знову у нашому магазині!
- татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Червоний
Замовляла ці червоні троянди. Прийшли якогось грязно-рожевого кольору.
Ніхто зі мною попередньо не узгодив заміну кольору. Тим більше, що на сайті червоні - в наявності.
Товар забрала.
Не задоволена продавцем.- Переваги:
- Виглядають природньо
- Недоліки:
- Прийшли в іншому кольору, такий би точно не замовила.
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Добрий день, Татьяна. Дякуємо за відгук. Ми дуже перепрошуємо, нам самим не приємно, що сталася така ситуація.
Магазин без узгодження клієнта ніколи не замінює товар у замовленні. У вашому випадку комірник переплутав букети коли збирав замовлення. Ми розуміємо, що це не виправдовує магазин та надалі звернемо на це увагу та будемо більше уважнішими при зібранні замовлень. Для розв'язання цього питання з вами зв'язувався менеджер.
- Синельникова Т***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Шикарно все
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Розы как настоящие, очень красивые!!! Заказ оформили и отправили очень быстро. Приятная и очень вежливая менеджер. Всем осталась довольна. Вы молодцы!
- Переваги:
- Честно, быстро, качественно!
- Недоліки:
- Нет.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Блакитний
Замовила 2 букета, блакитні троянди та пудрові троянди.Через свою довіру я не перевірила посилку на пошті,а відкрила вже дома. Відкривши посилку побачила лише один букет, повідомила про це менеджеру магазину. Спочатку вони вибачилися, запропонували відправити новий букет, або повернути гроші, так як часу я вже не мала на отримання нового букету,сказала щоб повернули гроші. Через два дні мені повідомили що гроші вони мені не повернуть так як на складі в них по підрахунках немає надлишку. Виходить так що мені обійшовся один букет по ціні двох. Прикро за таких продавців. Я б не рекомендувала цей магазин.
- Переваги:
- Недоліки:
- замість 2х відправили 1, відірвана 1 гилячка з листками
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Ми не були байдужим до вашої ситуації й зробив усе можливе, щоб розібратися. Перевірив складський облік, виявили, що він збігається із залишками на складі. Тим паче комірник пам'ятає ваше замовлення, що два букети були складені в коробку вальтами, щоб уникнути пом'ятості квітів.
Не забувайте, за збереження та цілісність замовлення несе відповідальність не тільки магазин, але і транспортна компанія
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Пудровий
- Переваги:
- Недоліки:
- замість 2х прийшов 1 букет, відірвана одна гілка з листками
- Продавець З ІЗЮМИНКОЮ
Добрий день, за правилами повернення товару або грошей дуже важливо перевіряти своє замовлення на пошті, щоб уникнути таких неприємних ситуаціях як для магазину, так і для Вас. Ми не були байдужим до вашої ситуації й зробив усе можливе, щоб розібратися. Перевірив складський облік, виявили, що він збігається із залишками на складі. Тим паче комірник пам'ятає ваше замовлення, що два букети були складені в коробку вальтами. Коли ви писали нам то мови про відірвану гілочку не було. Якщо ви засмучені ситуацією це не означає, що потрібно шукати причини написати щось погане.
- Ілона Ч***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Продавцю - відмінно. Товар виправдав очікування, штучність квітів видає лише стебло (квітонос)
- Переваги:
- Якісний товар, квітка (бутон) як справжній
- Недоліки:
- Для використання букетом - чудово, якщо одна троянда - замало листочків, грубувате стебло
- Романська У***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Рожевий
Дуже якісний товар і відповідає фото, все швидко
- Переваги:
- Товар супер, рекомендую
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Блакитний
Дякую.Рекомендую всім.
- Переваги:
- Ціни актуальні,букети стильні і елегантні.Доброзичливий і ввічливий персонал.
- Недоліки:
- Не побачив.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: З ІЗЮМИНКОЮ. Колір: Блакитний
Квіти дуже гарні, відповідають фото на 100%. Продавець приємний і ввічливий, швидко зв'язався, сповістив коли буде відправка, сервісом задоволена повністю
- Переваги:
- Квіти повністю відповідають фото