Відгуки покупців про Пилосос Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray (Міжнародна версія) (DX700S)
- Стоматова Э***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий
За эти деньги чудесный пылисос, но недостатков для меня многовато.
- Переваги:
- Мощный и цена
- Недоліки:
- Почувствовала себя Рапунцель
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий
Дуже сподобався це пилосос. Швидко доставили. Комплектація повна, товар цілий. Сподобалось прибирати, зручний, компактний, потужний. За таку ціну класний пристрій.
- Переваги:
- Недоліки:
- Короткий шнур
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий
Пилосос приємно вразив зовнішнім виглядом і якістю прибирання. Маленький, але потужний. Добре справляється навіть з килимами.
- Переваги:
- Стильний зовнішній вигляд , якість прибирання
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий
Спустя 5 месяцев просто выключился и не работает. Использовался один раз в неделю
- Переваги:
- Лёгкий
- Недоліки:
- Недолговечный
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Доброго дня. Товар надійшов на наступний день від замовлення. Тобто дуже швидко - це приємно. Легкий, потужний, зручний в користуванні. Мені подобається його зовнішній вигляд. Провід довгий. Сподіваюсь на довгий термін роботи. Дякую за швидку доставку.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Білий
Задоволена
- Переваги:
- Легкий і зручний
- Недоліки:
- Поки що нема
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Товаром задоволена. Якість чудова. Зі своїми функціями справляється на відмінно. Все відповідає опису.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Пилосос чудовий, всмоктує в себе все.
Я задоволена - АндрійВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Гарний пилосос, роботу свою виконує
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
потужний, навіть дрібні камінці засмоктує, чудово справляється із прибиранням у будинку та в автомобілі(але потрібен подовжувач), відразу замовила два фільтри про запас, поки вони є в наявності
- Раиса М***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Отличный , но если б чуть сильней всасывало вообще супер было , поэтому использую без удлинения чтоб сила всасывания было хорошим. Вообще цена качество.
- Мельник О***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір виробу: Сірий
Користуюся 2 тижні. За свої кошти - топ.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Дуже поганий пластік. Кріплення бачка для пилу зламались на 10 му разі.
Дуже хліпка защелка- Переваги:
- Компактний, дешевий.
- Недоліки:
- Ненадійний
Представник брендуВолодимир, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
У разі використання Deerma Stick Vacuum Cleaner Cord Gray (Міжнародна версія) (DX700S) згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо гарантійного обслуговування відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми прагнемо забезпечити надійну роботу продукції та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Ваше звернення зареєстровано за номером 1722143. Будемо чекати!
З повагою, служба підтримки Deerma!
- АленаВідгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Білий
Замовляла товар з іншими більш очікуваними товарами.
З моїх 4 товарів техніки найбільше вразив цей пилосос, який мав бути допоміжною технікою в прибиранні, а став найголовнішим в домі
Дуже жобре всмоктує пил. Особливо в кого тварини. Пилососила чисту підлогу. Не бачила пилу чи шерсті. Але коли почала пилососити виявилось багато шерсті. Дуже добре прибрав.- Переваги:
- Потужний. Ціна
- Продавець WOWS
Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Дмитрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Супер пилосос за свої кошти
Для невеликої квартири саме то- Переваги:
- Компактність,ціна,потужність
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Користуюся пилососом трохи меньше року. Маю невеличку кімнату, тож масштаби прибирання теж не великі. З пилом на підлозі справляється дуже добре. На ворсистих ковриках треба використовувати щіточку, вона гарно збирає і мілке сміття і волосся, але є мінус - щіточка маленька, тож часу треба витратити більше. З плюсів - пилосос легко чистити і просто сховати в вузькому просторі, в мене такий знайшовся між холодильником і стіною. А от система намотування шнура живлення занадто проста, хотілося б автоматичного намотування.
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір виробу: Сірий
Пилосос гарно пилососить, при замовленні зверніть увагу, що на щітці від пилососу нема нічого, немає ніякого ворсу на пилососі, якщо є вдома шерсть буде погано пилососити.
- Переваги:
- Гарно пилососить
- Недоліки:
- Немає на щітці ворсу
- Продавець WOWS
Діана, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Купив даний агрегат, працює дуже добре, легкий в збірці , дружині дуже сподобалось, за свої кошти нарікань не має.
- Переваги:
- Швидко збирається і розбирається
- Недоліки:
- Не має
- Богдан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
За свои деньги идеал
- Кирило В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Добре працюэ, потужний так легкий.
- Переваги:
- Потужний, дрбра цiна
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
За свої гроші, відмінний результат. Потужний.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Погано тримається ця штука для дроту.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
для кухні краще чим віник) і для прибирання в машині підходить
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до ефективності роботи пристрою та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Deerma!
- Фесюк И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Попередній такий самий пропрацював 5 років. Іще працює. Вирішила оновити такий самий. Він супер
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Покористувався деякий час. Пилосос є пилосос, навіть не знаю що ще можна додати. Пройдуся по мінусах зоб ви розуміли при купівлі що до чого:
1. Слабкувато втягує, якщо у вас килими, то він може не впоратися з ними, тому краще беріть під більш плоскі підлоги.
2. В мене постійно відвалюється та пластикова штука на яку дріт накручувати.
Ну це наче все, з усім іншим справляється. - ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Користуюсь пилососом майже пів року, купувала, як помічника основному в якості "електро-віника". Пилосос потужний, легкий, має достатньо довгий шнур, ємність для сміття легко знімати та чистити. Вдома незамінна річ.
- Переваги:
- Адекватна ціна, потужність
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Доставлено швидко. Потужність не дуже,але з повсякденними задачами справляється .
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Потужність
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Пилосос сподобався! Легкий, компактний і зручний у використанні. Добре справляється з пилом, крихтами та шерстю, потужності для щоденного прибирання цілком достатньо. Єдиний мінус — на основній насадці не вистачає м’якої вставки/щетинок, які б не дряпали ламінат під час прибирання.
За свою ціну нормальний, рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутність мʼякої вставки
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Всё супер. Купил для уборки дивана от шерсти кота ,не разочарован справился на все .
- Переваги:
- Небольшой, компактный.
- Кірілл Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
хороший пылесос
- Переваги:
- отлично убирает
- Недоліки:
- не нашли
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
хороший
- Переваги:
- красивый, удобный
- Недоліки:
- нету
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
- Переваги:
- Супер пилосос
- Софія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Дуже гарний пилосос . Прибирає весь бруд ! Рекомендую. Якість гарна. Єдина проблема що важко знімається пилозбірник.
- Переваги:
- Прибирає весь бруд ! Рекомендую. Якість гарна.
- Недоліки:
- Єдина проблема що важко знімається пилозбірник.
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Класно працює
- Переваги:
- Довгий шнур
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Зручний, досить добре тягне як на такі розміри, але не скажу шо прям монстр), зручно в розкладеному стані попилососити диван чи якісь шпарки де велика щітка не дістане, легко витягати контейнер і чистити. На пошті перевіряйте чи не тріснута сама колба, а головне той шпиндик яким вона кріпиться. Мені прийшло з маленькою тріщиною, отримувала не я, коли побачила вже було пізно повертати. Але загалом навіть з цією тріщиною тримається міцно.
- Переваги:
- Ціна, компактний, легко скласти розкласти, досить добре тягне
- Недоліки:
- Колба може прийти тріснута дивіться уважно на пошті
- Бондарь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Дуже задоволена цим пилососом,смокче бруд та пил краще ніж мій великий.Рекомендую ґ,не пошкодуєте.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Добре працює