- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір: White
Недорогі, достатньо якісні навушники, зроблено близько до оригіналу. Звук добротний, мікрофон не перевіряв. Але. Вистачає на рік. Потім тупо не конектяться. Брав дві пари, першу дитині, другу дружині, проблема однакова
- Переваги:
- Ціна / якість
- Недоліки:
- Через рік перестають працювати
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір: Black
В дополнение к ранее данному отзыву уточняю, что наушники зарядил, работают прекрасно, звук чистый.
- Переваги:
- Отличный звук
- Недоліки:
- Потёртый корпус, но скорее всего производственный брак, так как коробка была запечатана в заводском целлофане.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: JAKIRO. Колір: Black
Получил наушники, упакованные очень хорошо, при первом осмотре, не смотря на упаковку, выявил царапины на корпусе, сделал фото, которое выложил ниже, наушники полность разряжены, проверить на работоспособность не возможно, забрал домой заряжаю. По работоспособности отпишусь. Такое впечатление, что этими наушниками уже ранее пользовались.
- Переваги:
- Пока не могу указать, при получении наушники разряжены
- Недоліки:
- Царапины на корпусе, коробка с внутренней стороны мятая, хотя с наружной части без повреждений
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
За такие деньги они шикарные!!
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Нету.
- Продавець Lemeshop
- Рыжкова С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Вже десь пів року пройшло з моменту покупки, добре працюють, довго тримають заряд. За свою ціну товар просто супер!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Навушники класні, працюють без нарікань. Звук нормальний
- Переваги:
- Ціна/ якість
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Доброго дня
все добре, по звучанню претензій немає, за таку приємну ціну.
користуюсь ними і досі,
прийшли швидко, питань не виникало- Переваги:
- звук за таку ціну - хороший
- Анатолій Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Задоволений
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Наушники пришли разряжены, правый наушник не заряжается вовсе , кейс зарядился и левый наушник тоже, правый вообще не находит
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті.
- Богдан З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Все чудово
- Альбіна Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Дякую за швидку доставку! Замовляла на подарунок, тож турбувалась, що не встигне прийти на пошту, проте все прийшло навіть завчасно!
- Переваги:
- Швидко відправили, товар прийшов цілий та робочому стані.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Навушники супер
- Іларія І***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
супер
- БурмехаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Пропрацювали тиждень і один зламався.
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.
- Ангеліна М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
чудовий товар)
- Анатолій Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Все чудово. Радий покупкою.
- Олеся Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Один навушник не робить
- Переваги:
- Недоліки:
- Не робить один навушник
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті по замовленню.
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Один навушник не робить
- Продавець Lemeshop
ВІтаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті по замовленню і ми вам допоможемо.
- Мар'ян Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Датчик біля вуха занадто чутливий, спрацьовує навіть в самому вусі, що призводить до постійного відключення і підключення
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Ймовірно, надмірна чутливість датчика пов’язана з індивідуальними особливостями посадки навушників — коли сенсор нещільно прилягає до вуха, він може сприймати це як зняття навушника. Рекомендуємо спробувати трохи змінити положення у вусі або очистити датчик від пилу та вологи — іноді це допомагає.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Чудовий товар, якісні та гарний звук
Дякую!- Переваги:
- Гарний звук!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
чудові навушники)
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Навушники класні. Рекомендую
- Переваги:
- Працюють хорошо.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Заказываю второй раз
Отличные наушники,звук и качество на высоте,при такой цене товар очень хороший.
Можно брать и себе и на подарок- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець Lemeshop
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
продавець сказав, що це "звичайне діло"
- Недоліки:
- співрозмовник погано чує при розмові, не конектяться з оригінальним кейсом, хоча продавець казав інше
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті для вирішення питання.
- Анастасія Х***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Музика весь час переривається під час прослуховування!
Навушники то підключаються, то відключаються!
Швидко сідає заряд!- Переваги:
- Звук, дизайн
- Недоліки:
- Переривається музика, наче замовкає, а через 2-3 секунди продовжується
- Продавець Lemeshop
Вітаємо! Така проблема може траплятись через нестабільний зв'язок навушників та блютузу або через велике навантаження.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Отличные наушники.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
навушники чудові, пришли у гарному стані, та дуже швидко. мені дуже подобається, що є бездротова зарядка.
- Переваги:
- швидка доставка, низька ціна
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Навушники прийшли дуже швидко, працюють чудово.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Кейс прийшов несправиним , наушники просто не вмикаються , кабель зарядки також не працює та просто перегрівається при підключенні
оброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалася.
Якщо Ви отримали товар із заводським браком (несправний кейс, навушники не вмикаються або кабель перегрівається), просимо звернутися до нашої служби підтримки через ROZETKA для оформлення повернення або обміну.
Ми завжди відкриті до вирішення подібних питань та гарантуємо належну якість продукції.
Сподіваємось, що найближчим часом зможемо виправити Ваше враження від покупки.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Нормальні навушники за таку ціну.Хороший звук,добре конектяться з телефоном.
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Замовляла сину навушники, швидко отримали,товар хороший.
- Переваги:
- Поки все працює,недавно отримали
- София Т***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Отримала товар, дуже круті навушники за таку ціну тим паче!
Швидка доставка, рекомендую)- Переваги:
- Все працює добре
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Швидко відправили, все відповідає опису, зручно користуватись, просте підключення. Були проблеми з навушником - продавець одразу відреагував, дуже швидко все вирішили. Я покупкою задоволена, нормальний звук, в цілому навушники навіть кращі, ніж я очікувала.
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
За свою ціну, дуже гарні навушники, гарно виглядають, працюють добре.
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
гарний звук за таку приємну ціну!!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: White
Даний товар замовляв відправили швидко,навушники працюють нарікань не маю!!!