Відгуки покупців про Електросушарка для взуття USB, синя, Теплий пан, Україна, арт. 63464
Є в наявності
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Товар належної якості.
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Дуже сподобався товар. За останні дні сушив двічі. Пробував і від мережі, і від павербанку на 10000. В обох випадках сушить добре, температуру тримає на належному рівні.
- Переваги:
- Якість, ціна, функціональна придатність
- Недоліки:
- Не відчув
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за замовлення! Звертайтесь! Гарного дня!
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Зі своїми завданнями справляється вправно
- Переваги:
- Гріє добре, добре співвідношення ціна/якість. Рекомендую
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам, що обрали наш магазин для покупок! Звертайтесь! Гарного дня!
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Хорошо
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам, що обрали наш магазин для покупки! Звератйтесь! Гарного дня!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Чудова сушарка
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Звертайтесь! Гарного дня!
- Артём О***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Горошо греет , со своими задачами справляется на ура , рекомендую
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені своєю покупкою! Але справа в тому, що неякісні чи малопотужні блоки живлення чи павербанки (ті, які "не витискають" чесні 2 ампери при 5 вольтах) не працюють як слід з цими пластинам. Слабенькі блоки живлення можуть вимикатись або переходити у режим зниженого струму, через що пластин можуть не нагріватися як слід. Інколи ця проблема може бути неочевидна, підключили,, воно почало добре грітись, але через деякий час блок живлення "здався" і вимкнувся або знизив струм. Але з блоками живлення, які мають запас по потужності- проблем не виникає
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
За 4 часа еле влажные берцы не высохли от слова совсем.
- Недоліки:
- Слабое тепло
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволеним покупкою! Зателефонуйте будь ласка нашому менеджеру, зможемо провести обмін або повернення товару! Гарного дня!
- Кузик А***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Безпечно що не 220вольт. Але гріє слабо. Заявлених 50-60 град немає. Взуття довго сохне. На фронт не підійде(((
- Переваги:
- Безпечних 5вольт
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим 50-60град
- Продавець Good-Day
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Good-Day
Нарешті безпечна версія популярної сушарки. Все те саме, але вона не вб'є вас струмом. Гріється на достатньому рівні - більше, думаю і не треба. Рекомендую всім повикидати небезпечні і замінити їх на такі.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Недоліків (як на свої гроші) я не виявив
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Безперечно, він буде корисним для інших покупців! Гарного дня!
- Кузик А***
До якої темп нагрівається?
- Олександр
Я не міряв температуру, але суб'єктивно - до достатньої, більше наврядчи треба.
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Непогана сушарка, але слабувата
- Переваги:
- Недоліки:
- Слабо гріє і сушить.
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Так як даний товар працює від PowerBank, він не може видавати таку ж температуру, як від електромережі. Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Ясик.Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Электросушилка для обуви USB, температура 50-60 С, синяя, Теплый пан , Украина, арт. 63464 штука супер беру третью греет 55 -всё зависит сколько будет, стоять грелка ,а так до утра обувь сухая ,и можно вещи сушить трусы если нету отопления и носки к утру уже сухие флеш моб.Все ещё от банка зависит у меня он 60тыс милеампер.и обувь высушить в экстремальном положении и можно греть руки зимой тепло кстати греет .
- Переваги:
- Бесплатная доставка
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за детально описані враження від покупки та поради покупцям, щодо практичності та різноманітності використання електросушки для взуття від USB! Однозначно, Ваш коментар буде корисним для покупців! Звертайтесь, будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів! Гарного дня!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
чудова сушарка, чоловік оцінив , для польвих умов штука незамінна
- Переваги:
- гріє гарно, працює від павербанку
- Недоліки:
- не має
- Продавець Good-Day
Доброго дня Марино! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Звертайтесь! Гарного дня!
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Хороша річ. Працює від павербанку.
- Переваги:
- Можна брати з собою в дорогу.
- Недоліки:
- Вказано, що синя, а прийшла чорна)
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Вельми вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!
- Нестеренко И***Відгук від покупця. Продавець: Good-Day
Купили сушку, для того щоб в відрядженнях можна було просушити взуття. Приєднується до павербанка легко. Сушарка має гарну міцну конструкцію, немає жодних сторонніх запахів, сушить взуття за короткий час. Повністю мокре взуття з текстильних матеріалів, висушило за 6 годин - це дуже добре.
Сама сушка легка, вміщюєтся в невелику сумку, можна під'єднати навіть в автомобілі, через USB. Все дуже сподобалось!- Переваги:
- Можна брати в дорогу, займають мало місця - компактні, сушать дуже швидко, приємні на дотик, відсутні сторонні запахи, міцна конструкція.
- Недоліки:
- Не побачила.
- Продавець Good-Day
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за описані враження від покупки! Гарного дня!