- Катя К***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбуку десь 1,5 року. Нарікань на роботу немає, але десь місяць назад зламалася одна петля, а нещодавно й інша.
- Переваги:
- Ноутбук працюе
- Недоліки:
- Зламалася петлі
- Катя К***
Доповню. Зламалась і друга петля,а точніше вона розтрощила пластикове кріплення. Жоден ремонт такі ноутбуки не ремонтує так як на них нема комплектуючих! По факту маємо ноутбук який нібито і працює, але через те що екран треба чимось підпирати, щоб він не впав, і кришка не закриваеться, функцію ноутбуку він вже втратив!
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Півтора року користування - і проблеми ті ж самі, як і в людини з попереднього відгуку. Не рекомендую.
- Продавець EVARIANT
Добрий день!
Дякуємо за придбання цієї моделі. Добре, що Ви відзначили її переваги та недоліки.
Одним з пріоритетів нашої роботи, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
Прикро, що виникла така ситуація.
Рекомендуємо Вам звернутися до Сервісного центру F1 Center для діагностики та усунення несправності.
Актуальна інформація центрів обслуговування клієнтів F1 Center за посиланням: посилання
У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем".
Дякуємо за Ваш відгук.
Гарного Вам дня.
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Меньш нiж 1,5 роки користування, за цей час: гарантiйне звернення по тачпаду (списали на металевий корпус, статiка?), пару мiсяцiв як вигорiла схема основного гнiзда живлення (залишилось лише PD по USB-C), заклинення петлi на кришцi пiд час закриття призвело до її розлому та ледь не вiдпадання, тож "металевий" то навiть не за мiцнiсть (2 фото).
З iнших недолiкiв: постiйний перегрiв (пасивне охолодження нiкуди не годиться, гаряче тримати. Купив панель iз 2-ма вентиляторами), графiчнi артефакти у PhotoShop (теж статика?), з самого початку бреше батарея (по факту 1%=1хвилина, а пише про 5-6 годин на 100%). З сильних сторiн тiльки об'ємний SSD...- Переваги:
- живлення по USB-C рятує коли втрачається первинне
- Недоліки:
- опис у коментарi
- Продавець EVARIANT
Добрий день, Павло!
Для ремонту розʼєму Ви можете звернутися в Сервіс Центр F1 Center.
Дякуємо за Ваші відгуки.
Гарного дня! - Павел С***
Дякую, скористувався порадою. В ремонт взяли, потім з'ясувалось що на цю марку комплектуючих немає і навряд з'являться. Тож запропонували "підклеїти" але додали що гарантії на такий ремонт не дають. Очевидно що за кілька місяців та ж проблема. В підсумку - не раджу, 800 грн на вітер.
- Тетяна Б***
Такі ж проблеми... а на додаток: почав розщеплюватися корпус, вилізати тачпод та гвинтики) При цьому продовжує працювати))
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Пользуюсь уже более года. Брал для работы.
Работает отлично.
Из минусов вышел из строя тач пад но это скорей моя вина из за падения. А так нюансов нет.
Тянет даже нетребовательные игрушки.
Заряжается от повербанка- Переваги:
- Зарядка от повербанка, тонкий, лёгкий. Большой экран.
- Недоліки:
- Выход из строя тач пада (после не сильно падения)
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Навздогін до попереднього свого коментаря: знімаю свої попередні претензії. Всі проблеми спецалістами фірми EVERIANT були оперативно усунуті, все відмінно праює. Мушу відмітити високу кваліфікацію спеціалістів цієї фірми. Щодо ноутбука - як на мене - за такі гроші це найкращій варіант, якщо хто думає придбати собі недорогий, але якісний ноутбук - дуже рекомендую, саме цей ноутбук.
- Переваги:
- Найкращий варіант придбання ноутбука за такі гроші.
- Недоліки:
- Зараз не бачу, хоча довго і уважно придивлявся.
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дуже задоволена. Користуюсь місяць. Жодних нарікань.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пркі не виявлено
Дана модель містить суттєві ризики (в лапках цитую коментарі СЦ):
1) «плаваючий дефект тачпада», що за поясненнями СЦ «може бути викликаним конструкцією пристрою (металевий корпус), тому не підлягає усуненню». Тобто металевий корпус в ноутбках YEPO все-таки не фіча, а БАГ? Бо не дозволяє усувати хардварні дефекти.
2) «В системі некорректно встановлений драйвер звуку. ОС Windows 11 не підтримується виробником» - тут маю пояснити, фактично всі ноутбуки YEPO що є в продажу мають передвстановленою саме Win 11 Pro. Яка є несумістною. Тобто якщо після купівлі її не буде замінено (на, наприклад Windows 10) виробник НЕ НЕСЕ відповідальності за будь які проблеми із: відтворенням аудіо, тормозами та артефактами у графічних редакторах, строком служби батареї тощо…
Пропозиції виду "давайте не будемо ремонтувати тачпад, натомість можете отримати мишу Yepo YP-112203", а також з перевстановлення ОС із платною послугою «збереження даних» я відхилив (бо мене більше цікавив/«вибішував» тачпад, а він «непідлягає»)
Дуже вдячний F1CENTER за посередництво (яке по факту обмежилось передачею моїх вимог до дистибьютора та донесенням відповідей «чому так а не інакше»).
Вважаю що гарантійні забов'язання дистриб’ютором/виробником перед кінцевим споживачем не виконуються.- Переваги:
- живлення вiд power bank через Type-С (теж саме дає перхідник на dc за 200 грн)
- Недоліки:
- конструктивний дефект (без можливості усунення), передвстановлена несумісна ОС
- Алексей Е***
Як це прокоментує представник?
- Продавець EVARIANT
Добрий день, Павло!
Ми додатково звʼязалися із СЦ щодо цього запиту.
У сервісному центрі згідно з копією АКТу який нам надали - зазначено, що заявлених Вами недоліків не виявлено. Тачпад - працює справно.
Зазначені рекомендації: Вам необхідно перевстановити систему Windows 11 Pro та встановити драйвери які знаходяться у розділі "Драйвери" на сайті виробника YEPO в Україні за посиланням: посилання
Дякуємо за Ваші відгуки. - Продавець EVARIANT
Ми продаємо ноутбуки цього бренду вже понад 5 років - та особисто перевіряємо якість кожної моделі.
Саме цю модель YEPO 737J8 PRO продаємо понад рік та що у цієї моделі є якісь питання до тачпаду (або корпусу) - запитів від покупців не було.
В ноутбуці 100% повністю справно та повноцінно працює Windows 11 Pro - це перевірено особисто. Все що Вам необхідно зробити - це зайти на сайт виробника та згідно з зазначеною інформацією у розділі "Драйвери" встановити систему Windows 11 Pro та драйвери із відповідного розділу - та у Вас будуть працювати і тачпад, звук повністю справно та повноцінно.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Брали для офісної роботи, перегляду відео та соціальних сітей. За пів року використання можна сказати, що з цією задачею цей ноут справляється. Іноді глючить тачпад, проте, якщо не залишати ноут занадто довго у режимі "очікування", таке трапляється не часто, допомагає перезавантаження. Перший місяць батарея тримала до 5 годин (відео), з часом працездатність почала падати. Наразі - це 3-3,5 години.
- Переваги:
- Ціна, металевий корпус, неважкий, підсвітка клавіатури, зовняшній вигляд.
- Недоліки:
- У процесі роботи іноді вискакують такі як "норовливий" тачпад, проте - вони незначні... сподіваюсь, надалі все буде добре..
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноут,бери не пожалеете.
За півроку використання - тачпад живе своїм життям, важко керувати навіть медіаплеером. Не дивно, бо люфтив спочатку.
Також базові недоліки:
- не визначає провідні навушники (продовжує виводини та динаміки, гра з драйверами не допомогла, працює тільки з BlueTooth) - гадаю проблемне гніздо;
- 2-х рівней підсвітки клавіатури явно недостатно, обидва заяскраві (вимикаю для єкономії заряду);
- бо шкала використання батареї теж с початку бреше у 1,5-2 рази, в режимі єкономії заряду просто працюючи з текстом - максимальний час 4 години (медіа 2-3 години, на Володара Перстнів може і не вистачити));
- продуктивність значно нижча за HP (в тому ж ціновому діапазоні).
Брав заради підсвітки клавіатури і малої ваги, але недоліків з часом виявилось забагато...
Не рекомендую цю модель.- Переваги:
- Легкий, підсвітки клавіатури
- Недоліки:
- Перелік у коментарі
- Продавець EVARIANT
Доброго дня !
Вдячні за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити ноутбук та написати відгук.
Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
Ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цих питань у найкоротші терміни.
Ви можете звернутися в наш сервісний центр - контакти вказані на сайті виробника ноутбуків YEPO.
Гарантійним та сервісним обслуговуванням техніки YEPO в Україні - уповноважено: Сервісний центр F1Center.
сайт посилання
Менеджери підкажуть та допоможуть у вирішенні усіх питань із пристроєм.
Дякуємо Вам за відгук!
Гарного дня. - Павел С***
Дякую за пораду, на вирiшення всiх питань дiйсно пiшло небагато часу (а саме 1,5 днi). Звiт по зверненню добавлю окремим коментом.
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут хороший. Надіюсь що в подальшому проблем не буде. Мої онуки вчаться в технікумі. Їм ноутбук зараз просто необхідний.
- Бедношей Н***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
підказка для тих як вмикати ТАЧ та функціональними клавішами що зверху
тач включи) на клавішах FN та плюс ПРОБІЛ
так само з цим FN управляється верхній ряд всіх функціональних клавіш
натискаєте та тримайте і потім потрібну клавішу натискаєте
і все працює- Переваги:
- ВСЕ ЧОТКО
- Недоліки:
- Дейро С***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
хочу оформити повернення. Працював він не довго, і можна було подумати, що дуже гарний пристрій але не так. Якщо у вас є варіанти не купувати то краще не купуйте
- Переваги:
- Недоліки:
- Тачпад просто позорний
- Продавець EVARIANT
Доброго дня, Сергій! Дякуємо Вам величезне за відгук.
Вдячні за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити ноутбук.
Наша єдина мета, щоб Ви були задоволені вибором товару та покупкою.
Ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цих питань у найкоротші терміни.
Найближчим часом з Вами зв'яжуться менеджери та допоможуть у вирішенні цих питань.
Також Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Моє листування"
Менеджери підкажуть Вам контакти сервісного центру для даного типу пристроїв та допоможуть у вирішенні питань із пристроєм.
Дякуємо за Ваші відгуки.
Гарного дня! - Продавець EVARIANT
До Уваги покупців!
Із тачпадом все ОК.
Тачпад вмикається та вимикається за допомоги комбінації клавіш FN та пробіл.
Будь ласка, зверніть свою увагу на це.
Дякуємо!
- Леонид Б***Відгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Нормальний ноутбук, допоміг у часи відсутності електропостачання.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
Проблема з аудiороз'ємом можливо тiльки в мене, видалення драйверу не вирiшило, користуюсь безпровiдними. По живленню проста оцiнка - 10%=1година, але по факту 5-6 годин у режимi збереження (подсвiтка вимкнена). Не вистачає утилiти калiбрування. Зi спостережень взагалi слабке живлення USB-портiв (зовнiшнiй накопичувач через раз вiдвалюэться. швидкiсть обмiну теж посередня порiвнюючи з HP чи Assus). Трохи торохтiв тачпад, з часом наче проходить.
Одже для офicа чи в дорогу - гарний варiант, але мабуть не для iгор- Переваги:
- Легкий, стильний, пiдсвітка клавиш, 3xUSB + USB-C
- Недоліки:
- Не працює звук у провiдних навушниках (мiкрофон +), батарея погано откалiбрована
- Продавець EVARIANT
Здрастуйте, Павло!
Вдячні за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити ноутбук та написати відгук.
Для нас дуже приємно те, що ви залишилися задоволені вибором цього ноутбука.
Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання з аудіо роз'ємом.
Найчастіше питання з аудіо роз'ємами виникають з-за різних типів роз'ємів і штекерів, іноді вони бувають різних типів і не сумісні між собою.
В будь-якому випадку ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
Дякуємо Вам величезне за відгук. - Павел С***
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: EVARIANT. Колір: Алюміній. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноут хороший, посмотрим как покажет себя в дальнейшем использовании. Пока претензий нет.
- Переваги:
- Тонкий, лёгкий. Есть установленный windows . Память .
- Недоліки:
- Пока пользуемся 3 дня, и пока нет претензий.
Ноутбук полностью соответствует описанию.
Упакован добросовестно. Тестирую 7 день. Брался более для офисных работ. Батарея держит в среднем 6 часов при активной работе с документами с вкл режимом энергосбережения. Процесор не мощный НО брался для работы. ОГРОМНЫЙ ПЛЮС это то что он работает от повербанка(в повербанке должна быть мощность не менее 20W и ёмкость от 25000мач) проверял на разных моделях. Экран яркий и насыщенный. Эдинственый минус как для меня это windows 11. На момент покупки данная винда просто баганутая. А так всем доволен. Тонкий и лаконичный.- Переваги:
- Заряжается от повербанка, малый вес, современный дизайн. Отличная цена, хорошая автономность.
- Недоліки:
- Баганутая 11windous
- Ян Л***
Здравствуйте! Рекомендуете данный ноутбук ? Топ за свои деньги? Ищу ноут в - таком сегменте , он единственный самый адекватный по характеристикам
- Олександр П***
Ян, щоб рекомендувати чи не рекомендувати той чи інший ноут, треба знати для яких цілей ви вибираєте ноут, що будет робити на ньому, в яких програмах працювати, які проєкти розробляти. Тому Ваше питання не логічне.
Мета покупки була досягти максимальної автономності із можливістю заряду від банки живлення через порт usb Type-C тому шукав нотік з енергоефективним процом із низьким споживанням енергії. Все що мені вдавалося знайти з велокою АКБ були оверпрайс за 25тис грн та вище. Знайшов цей варіант. Здивувала якість корпусу він реально метелевий (за відчуттями рук алюміній) не скрипить не люфтить.
Кольори соковиті та запас яскравості досить великий і це реальна IPS матриця.
Придбанням поки що задоволений - поєднання ціна/якість/продуктивність.- Переваги:
- Наявність системи Win11 Pro. Зарядка через порт Type-C із банкою на 50000 mAh по відчутях зможе працювати більше доби а може й більше не тестував бо перерв без світла быльш як 12 годин ще не було з часу як його придбав.
- Недоліки:
- Короткий кабель рідної ЗУ. Після деклілька днів тестування наче все ОК. Щось буде доповню відгук.
- Дмитрий
Здравствуйте, сколько в MobileMark™ 2014 выдаёт батарейка? И вы запускали тест на троттлинг? Если нет запустите, минут на 15-20 буквально, как он себя ведёт? Начинает проседать в частотах или всё отлично?
- Павел С***
Повер з виходом на 12V брали? Бо з звичайним на 5V не працює.