Відгуки покупців про Навушники Lighting XO EP24 White

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Добрый день! Наушники, вроде, неплохие. По звучанию меня вполне устраивают. Но появилась проблема, и я не могу понять, с чем она связана. Бывает, что я включаю наушники в телефон — и бегунки громкости (как на аудио/видео, так и на звонок) сами начинают ползти на уменьшение. До нуля. Пытаюсь делать громче — громкость снова падает на ноль. Включаю в другой раз — все в порядке. Может, кто-то сможет мне что-то подсказать, в чем проблема и поправимо ли это…

• Продавець  Usmart

Доброго дня! Для початку спробуйте протерти штекер навушників а також акуратно почистіть роз'єм у телефоні.
      Можливо ви користувалися навушниками на вулиці або у місцях з підвищеною вологістю? Це теж може бути причиною

• Оксана М***

Буду проверять. Что интересно, в основном это происходит утром, когда еду в автобусе на работу. Еду вечером — все ок вот сегодня утром звук падал. Сейчас — все отлично, работает)

• Євгенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Колір: White

Випадково відгук про навушники написала в розділі «відгук на продавця», перепрошую. Отож, навушники хороші, користуюсь вже 6 днів, звук добрий

• Алёна К***

Какие-то другие наушники приехали

Переваги:
    Ноль
    Недоліки:
    Другие приехали
    • Продавець  Usmart

Приносимо вибачення. Замовлення обслуговувала Розетка, вже розбираємося з даною ситуацією

• Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: White

Купляла тільки для мікрофону, а він жахливий…

• Продавець  easytell

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам шкода, що якість мікрофона в навушниках Вас не задовольнила. Ми вже здійснили повернення коштів і сподіваємося, що Ви надасте нам можливість виправити цю ситуацію.

З нетерпінням чекаємо на нашу наступну зустріч для нових покупок!

• Орися К***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Хороші навушники. Користуюсь вже доволі довго, працюють, звук чистий, швидко підключаються.

Переваги:
    Ціна, якісні
  • Виталий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FixSpace. Колір: White

Навушники на iOS 15.7 не працюють. По якості це найгірші навушники за свою ціну. Зовнішні динаміки, чомусь з обох сторін, просто малюнок, навіщо вони взагалі потрібні?

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Все що з ними зв‘язано
    • Продавець  FixSpace

З клієнтом зв'язались, вирішили проблему. Порекомендували вмикнути Bluetooth, як вказано в описі товару. Все працює.