- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Не оригінал
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано поглинає
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Отличный наполнитель, наконец-то действительно нет запаха в закрытом туалете. Конечно, если вовремя убирать. Очень нравится!
- Переваги:
- Действительно нет запаха, можно смывать в унитаз, не пылит.
- Недоліки:
- С каждой покупкой все дороже. Когда много котов в доме и большой расход хочется крикнуть «Алло, дайте акцию, мне закупиться нужно»!))))))
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Перешли с силикагелевого на зтот.Не слышно запаха за счет того, что комки просто нужно вовремя удалить из лотка.И все!!!!! Силикагель нужно постоянно перемешивать,а запах постепенно усиливается и усиливается.
- Переваги:
- .Не слышно запаха
- Недоліки:
- НЕ знаю какой по эконмности,еще не изучила,но если даже будет дороже чем силикагель,все равно не откажусь.Чистота дороже.
- Козакова Т***
Пані, Ви серьозно? Гіршого наповнювача в нас не було! Наповнювач має огидний запах, коли вбирає вологу , то не збільшується, комкується слизкою масою, кіт Лев так риє, що все розкидано по ванні, перший раз така реакція. Упаковки 8л ледве вистачає на 1 тиждень.
- Алла М***
Так я серйозно.
Що стосується запаху,я не відчувала неприємного.Можна вибрати варіант без віддушки.Що стосується комкування,потрібно насипати достатню кількість наповнювача(в моєму випадку я насипала зразу дві упаковки)щоб була висота 7-10 см.Тоді утворюється повноцінний комок і не розтікається все по дну лотка.
Ну і останнє.Мій кіт також полюбляє позагрібати.Я не скажу,що цей наповнювач зовсім не розкидається з лотка,але не далі чим силікагелевий.Я сподіваюсь,що мої поради будуть для Вас корисними.Якщо ні,то теж не біда ,бо зараз на ринку такий вибір наповнювачів,що Ви обов"язково щось підберете.
Бажаю злоров"я Вам і Вашому котику.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Значит так. Пробовал я все наполнители, от песка с улицы, бентонита, прочих… От дешевых переходил к более дорогим. Этот тип наполнителя лучший. На нем остановился, дальше даже ничего не думаю пробовать. Не пылит, не разносится, убирать удобно, не воняет, выглядит эстетично. И! Он реально очень экономный, его хватает на долго! Своих денег стоит, особенно если со скидкой.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Нет.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Мабуть найкращий наповнювач. Комкується гарно, запаху майже не чутно, вистачає надовго. Приблизно 3-4 тижні.
Коше довольна ну і хазяїн також)
Дякую виробнику і продавцю ) - Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Гарно вбирає запахи, грудкується. Не розноситься лапами по квартирі. Можна змивати в унітаз. В порівнянні з силікагелевим (геть не сподобався) і бентонітовим (до якого були деякі претензії) цей майже ідеальний. Нарешті знайшла те, що треба. Планую і надалі ним користуватись. Щодо аромату самого наповнювача, то це діло суб'єктивне. Я брала всі, щоб порівняти. Найбільше сподобався лавандовий.
- Переваги:
- Не розноситься. Гарно грудкується. Вбирає запахи. Можна змивати вунітаз. Не шумний в порівнянні з силікагелевим.
- Недоліки:
- Через розмір гранул не всі чисті і сухі просипаються через лопатку назад в лоток. Трохи неекономно через це. Кіт спершу їв гранули, але потім звик і не звертає увагу.
- Козакова Т***
- Наталія Ш***
Цікавіше інше. Чому Ви, пані Тетяно, не написали окремий відгук зі своїми враженнями, а додали кілька однакових відповідей до відгуків інших? Скільки людей стільки і думок, інакше і такого різноманіття товарів цієї категорії не продавалося б. Мене на даному етапі цей наповнювач повністю влаштовує. Щодо зауважень Вам гарно відповіла Алла Миронец. Якщо Вам не подобається запах - в асортименті є без запаху. Щоб нормально грудкувалось - треба достатній шар наповнювача. Для того, щоб менше розносився наповнювач (будь-який, не тільки цей) треба лоток з високими стінками і правильними бортиками. У мене посилання Удачі Вам знайти підходящий саме Вам наповнювач
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Все остальные или пахнут невыносимо или кот жрал их
- Переваги:
- Не разносится по квартире
- Недоліки:
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Обов'язково сипати товстим шаром, інакше буде каша, як писали вище.
Безпечний для кошенят, які часто з цікавості можуть під'їдати наповнювач.
Гранули великі, тому майже не розсипається біля лотка.- Переваги:
- Натуральний, змивається прямо в туалет
- Недоліки:
- Більший розхід в порівнянні з силікагелем
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач. Купуємо уже не перший раз. Добре вбирає запах і ворогу. Беремо завжди з лавандою.
- Переваги:
- Добре вбирає запах і вологу.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Легко прибрати. Не розноситься по хаті як мінеральні
- Переваги:
- Можна викидати в унітаз
- Недоліки:
- Дорожчий за інші
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Для нас это самый лучший наполнитель и не важно с запахом или без, главное вовремя убирать комки,а это совсем не проблема.
- Переваги:
- Нет запаха кошачьей мочи,не разносится за лапками и намного экономнее других.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Инга Ш***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Как и указано на упаковке стараюсь вовремя убирать из лотка израсходованный материал. Да и кот не будет ходить в грязный наполнитель. Будет мяукать, пока не приберут в лотке. После уборки досыпаю до положенного уровня свежие гранулы. Большие плюсы наполнителя перебивают его один минус. Он не хватает на месяц использования. Для меня это не столь важно. Главное прост в применении, безвреден и не аллергенный.
- Переваги:
- Нам подходит.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Очень хороший наполнитель, перед ним брала силикагелевый несколько лет, но его хватало на троих котиков на 2 недели большого. А этот очень экономный, не воняет, нужно всего лишь вовремя убирать комочки
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Лучший наполнитель. Берём 2 пачки на большой лоток ,так как у нас двое хвостов !
Запах действительно потрясающий.
Хватает на долго ,в лоток ходят и кот и кошка. Безопасность при поедании. Для некоторых совет: всегда доставайте экскременты и комочки после мочеиспускания. Так и чисто будет в лоточеке и дольше прослужит наполнитель. Никогда не оставляйте все до последнего не разводите бактерии и запахи неприятные. Это условия для любого наполнителя)))- Переваги:
- Запах, кот перестал кушать наполнитель и даже если скушает это безопасно! Можно смывать в унитаз )
- Юлия С***
Скажите пожалуйста а убирать утром и вечером это достаточно часто для этого наполнителя?
- ВераПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Наполнитель классный, но как быть если кот начал его есть?
Первый раз такое.
А так действительно аккуратно комкуется, по квартире не разносится, запаха нет. В нашем варианте лаванда вообще без аромата была.- Переваги:
- Не разносится по квартире
- Недоліки:
- Кот его ест
Представитель бренда AnimAllДобрый день, к сожалению это чисто индивидуальность Вашего кота. В принципе это не страшно, т.к наполнитель полностью натуральный, и там нет ничего вредного. Можем порекомендовать поменять корм, для того чтоб он был более привлекателен для Вашего кота чем наполнитель :)
Если он съедает 2-3 гранулки - это не страшно, если именно ест много и смена корма не поможет - то, наверное, лучше сменить наполнитель.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Самый лучший наполнитель !!! Хорошо комкуется, отлично поглощает запахи! Если маленький котенок захочет попробовать на зуб то можно не переживать - 100% абсолютно безопасен ! Запах лаванды на мой взгляд самый лучший .
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Вот что хочу отметить,давно искала наполниель именно с запахом,т.к. этот наполнитель реально классно пахнет и перебивает кошачью мочу без проблем))))реально инновация!!!!
- Переваги:
- Запах,качество
- Недоліки:
- Соломія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращий наповнювач, яким користувались впродовж 4х років.
- Переваги:
- Приємний запах, добре поглинання, економність
- Недоліки:
- ціна
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
На даний момент, це мій фаворит серед наповнювачів….добре комкується і поглинає рідину, не розсипається і не розмокає, потрібно тільки взяти лопатку і висипати грудочку))) Котам сподобався, хоч перший раз і не зразу пішли на горщик( до цього використовували інший наповнювач), просто взяла трішки старого наповнювача і насипала на новий і проблема вирішилася. Тепер купую тільки такий наповнювач- горщик завжди сухий, чистий і без запаху
- Переваги:
- Гарний наповнювач, добре комкується
- Недоліки:
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Найкращі наповнювачі (також сакура та класичний) - не пилять, не липнуть до лап, добре комкуються та тримають запах. Швидка відправка
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Давно користуємося таким наповнювачем без добавок - вважаю найкращим. А зараз вирішили спробувати лаванду і не пожалкували - аромат ледь відчутний (боялася що буде нав'язливим), все інше в повному порядку. Сподобався і котику, і мені
- Алина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Кращій наповнювач для туалету
- Переваги:
- Якість. Екологічність. Економність
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Об'єм 1 пакування: 10
Товар повністю відповідає опису. Відправили швидко, я задоволена покупкою
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Отличное средство - одного пакета хватает на двух кошек на две с половиной недели, расходуется экономно и до самого конца, не приходится выбрасывать остатки понапрасну. Гранулы мелкие, но когда кошка гребёт, почти не разлетаются. Не пылит, чище и аккуратнее опилок. Хорошо поглощает запах хоть и не на 100% (тут опилки справляются лучше, пожалуй).
- Переваги:
- Экономно расходуется, не пылит, красиво выглядит, можно смывать в унитаз.
- Недоліки:
- Дорогой, в сравнении с альтернативами. Даже при всей экономичности, обойдётся втрое дороже опилок.
- Евгения И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Наполнитель шикарный, нравится и мне и кошкам. Запах убирает отлично, очень удобный в использовании
- Недоліки:
- Не заметила
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Классний напоанювач, гарко комкується, клту теж подобається.
- Переваги:
- Гарно комкується,можна змивати в унітаз, розхід нормальний
- Недоліки:
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Лучший наполнитель. Жаль, что не узнала о нем раньше.
Отличный. Даже лучше силикагелевых.
- Переваги:
- Быстро впитывает и комкуется
- Недоліки:
- ПолинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Из всех фирм подобных наполнителей этот нравится больше всего..
- Тарас Я***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший наповнювач, трошки дорожче звичайних, але ціна виправдана на мою думку
- Переваги:
- безпечний для дітей, немає бруду по хаті
- Недоліки:
- дорожче звичайних але ціна виправдана
- Анна Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Отличный наполнитель, комкуется , раньше пользовалась силикагелем теперь ним, супер
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
- алла ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
хорошо поглощает запах, возможность утилизации в унитаз, отсутствие влаги в лотке. рекомендую!!
- Переваги:
- отлично комкуеться, легко утилизируеться
- Недоліки:
- НЕТ
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Користуюся наповнювачем майже рік, дуже задоволена ним. Ціна доволі виправдана. Приємний легкий запах, швидко вбирає вологу та легко прибирається.
- Богдан Ф***Відгук від покупця. Продавець: Cimrick Market. Об'єм 1 пакування: 6
Отличный наполнитель! Экологичный, можно смывать в туалет. Запах лаванды приятный. Упаковки хватает на 2-3 недели на 2 котов. Не прилипает к лапам. Хорошо комкуется. Котам после силикатного нравится.
- Переваги:
- Экологичный
Экономичный
Приятный запах
Не прилипает к лапах
Хорошо комкуется
- Панафидина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Самый лучший наполнитель, которым я пользовалась. По поводу запаха - он приятный, не резкий, мою кошку не отпугивает.
- Переваги:
- Расход экономный, приятный запах