Картка Rozetka

Відгуки покупців про Телевізор Satelit 32H9150ST

Оцінка користувачів 2/5
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Після півтора року колристування, а саме сьогодні після оновлення системи, телевізор перетворився на гарбуз. Постійно висить повідомлення "the tv is out of service please contact the vender/seller" і нічого не допомагає, накшталт скидання до заводських налаштувань.Ось такий телевізор з терміном придатності 1,5 роки.

Переваги:
    Недоліки:
    Програмне забезпечення
    • Іванна

Скажіть будь ласка чи вирішили проблему?(Якщо так то як), бо в мене так само .

• Степан Ю***

Головне виробник мовчить як риба в воді, хоча рішення вже є в вигляді прошивки, правда платно. Що мішає її виставити в себе на сайті як це роблять інші виробники?

• Степан Ю***

З недоліків ще немає української мови

• КВ

пульт не для людей)

Переваги:
    нз
    Недоліки:
    пульт не для людей)
  • Куницкая И***

Купили, на почті перевірили загорівся, привезли додому вай фай не підключається, флешку не бачить

• Дмитро М***

Вайфай може не працювати, бо на інший частоті працює.Або на роутері стоїть фільтрація МАК адресу наприклад, або arp прив'язка стоїть і роутер не дає автоматичну адресу. Флешку може не бачити, бо вона відформатована в іншу файлову систему. Спробуйте у FAT32 наприклад. З оцінкою ви звісно може зарано так , бо справа може бути ні в тв і така сама історія може бути і з тв за 2000$

• Представник бренду

Доброго дня! Для встановлення причини неполадки та ії вирішення рекомендуємо звернутись до АСЦ КРОК ТТЦ, для проведення сервісного обслуговування.
      Адреса СЦ: м. Київ, вул. Райдужна 25Б, пн-пт 10:00-19:00, сб-нд - вихідний. Тел 0800-211-501.
      Також, для мешканців інших міст є регіональні АСЦ, куди можна звернутися.
      посилання

З повагою, служба підтримки Satelit.

• Сергій Д***

связаться нельзя пульта к телевизору нет.

• Представник бренду

Доброго дня! Нам шкода, що сталася така ситуація. Для її вирішення необхідно звернутися до торгової організації де був придбаний телевізор. Дякуємо.
      З повагою, служба підтримки Satelit.

• Юрий Б***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

После обновления(вчера 07.01.2025) вылезла НАДПИСЬ "the tv is out of service please contact the vender/seller" и ничего не помогает!

Переваги:
    нет таких
    Недоліки:
    нет возможности выключить САМООБНОВЛЕНИЕ
  • Борисович Ш***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Після самостійного оновлення системи постійно висить повідомлення "the tv is out of service please contact the vender/seller" т скидання до заводських налаштувань не допомагає.

• Петров І*** Павлович
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Розглядав, відносно недорогий телевізор, як для дитячої кімнати, та як дачний варіант з собою брати, головні критерії при виборі: Smat TV, Wi-FI, та наявність тюнера Т2 (Звісно для дачі)
    Перечитавши більшість відгуків, не тільки на Розетці, а й на інших платформах магазинів, вирішив таки його замовити, так як цінник був дуже спокусливий )))
    На наступний день, дуже швидко доставили, в присутності кур'єра відразу відкрили, доречі був перший заводський скотч, до мене його не відкривали, це невелика, але приємна особливість, відразу передивився комплект, так як люди писали пульт відсутній, та всяке інше.....
    В мене ж цим зовсім ніяких проблем не було, комплект повний, пульт, ніжки, батарейки, мануал, все в наявності.
    Доречі пульт заокруглений, в руці дуже файно тримається.
    Будь-який запах пластику відсутній....
    Сам телевізор як на картинці безрамочный, дизайн також сподобався, досить стильно, і сучасно виглядає, як для мене)))
    Увімкнувши в мережу, запустив телевізор, відразу з'явилось покрокове меню налаштувань, тут взагалі без питань, все зрозуміло навіть на інтуїтивному мисленні)))
    Налаштування, зайняло дуже мало часу.
    Операційна система Android, просто літає, ніяких зависань, взагалі не відчув.
    Коли монтував ніжки до корпусу телевізора, запримітив наявність ще одного додаткового тюнера dvb-s (Супутниковий), до речі, який на Розетці не вказаний!
    Для мене це був приємний сюрприз, оскільки на дачі маю стару супутникову тарілку, на жаль з застарілим тюнером ....
    А ось дана несподіванка, воскресила мою супутникову антену, доречі, що супутникові канали, що Т2, налаштувались досить швидко, картинка, насичена та чітка, засвітів екрану не виявив, так само як і битих пікселів, звук також гарний,не бубнить як з бочки. Перейшовши в персональні налаштування, звук виставив під себе, навіть з басом, звучання чисте,не хрипить.
    На ніжках, телевізор стоїть впевнено без коливань.
    Особисті додатки, за допомогою флешки, на даний телевізор, встановлюються без проблем, навіть різні онлайн кінотеатри працюють без зауважень.Магазин додатків також присутній.
    За такі відносно невеликі кошти, особисто дуже задоволений придбанням,
    можливо мій докладний опис, комусь допоможе при обранні телевізора.
    Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Стильний, сучасний, Smart TV, WI-FI, Швидкий Android, Супутниковий тюнер, Т2
  • Христина Б***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Хороший ТВ з гарним зображенням, брали як не основний ТВ на кухню. Нарікань нема.