- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір дуже сподобався.Усе необхідно у роботі.
- Переваги:
- Без нього було погано стригти
Дякуємо за відгук. Ще більше Аксесуарів для волосся тут
посилання
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Клас.Пользуюсь с удовольствием.Спасибо.
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Аксесуари для волосся тут
посилання
- Конорчук А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Задоволена!
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Аксесуари для волосся тут посилання
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Комплект за свої гроші шикарний, гострі ножиці, регулюються, зажими добре тримають навіть густе волосся, пенюар гарної якості, щіточка велика, зручна, все заявлене в комплекті є (що дуже зручно), ще й подарунок отримали від продавця, дякую, брали для домашнього використання. Гребінець із пластику (було б краще мати металевий, але то кому як більше подобається)
- Переваги:
- В комплекті одразу все є для використання, якість, зручно тримати в руці ножиці, регулюються
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Гострі, зручні ножиці. Якісна накидка. Дуже сподобався комплект.
- Переваги:
- Повний комплект для використання.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Товар гарної якості, для домашнього використання те що треба, пензлик прибирає волосся на відмінно, але накидка з дивним кріпленням, обидва гачки в одну сторону
- Переваги:
- Комплектація, є все одразу для стрижки
- Недоліки:
- Не розібралася з застібкою накидки
- Продавець E-Style
- Николай Б***
Все правильно с застежкой, Точно такие пеньюары и в парикмахерских .Застёжка с одной стороны цепляется за ткань потом другую сторону натягиваете и тоже цепляется за ткань сверху.