Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак Friskies Active 10 кг (говядина)

Оцінка користувачів 4.74/5
  • Інна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Отлично

• Валерия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг

До зміни упаковки, собаки їли корм із задоволенням, навіть коти їли, а після оновлення корму, коли він став однотонний, собаки їдять неохоче, не доїдають порцію, а коти вуличні починають загрібати корм. Не можемо зрозуміти, що змінилося в складі корму окрім окрасу корминок, вони вже не кольорові, а однотонні.

Переваги:
    Недоліки:
    Після апгрейду перестали їсти з задоволенням.

Добрий день, Валеріє! Нам шкода, що Ваші собаки не вподобали даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше собак. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Сподіваємось Вашим домашнім улюбленцям будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Вадим П***

Якість та ціна супер!

• Ірина С***

Маю дві спаніельки. Корм сподобався двом. За розміром крупніший за попередні, запах має приємний. Їдять із задоволенням, навіть дівчинка, яка примхлива в харчуванні.

• Денис М***

Ок

• Роман Ц***

Все ок.

• Вікторія П***

Нашому улюбленцю, чомусь не дуже сподобався

• Віта О***

Супер ,собака їсть із задоволенням

Переваги:
    Ціна,не так випадає шерсть,не крупні гранули ,стул чудовий.
  • Роман С***

• Інна В***

Отлично!

• Лариса К***

Собакам сподобалося

• Андрій Ф***

Супер, две овчарки и лабрадор дерутся за миску ,,,, шучу, ,

• екатерина б***

Все Чудово!

• Сергій М***

Гарна якість, швидка відправка

• Ігор З***

Дякую

• Ірина Д***

Якісь відповідає ціні, собачка їсть із задоволенням, дня

Переваги:
    Якість
  • Л.

Неплохой корм, крупноватые гранулы для мелких

• Анна К***

Собакам подобається, добре насичує!

• Вікторія С***

Хороший корм
    Гарна ціна

• Олег Л***

Собачки дуже задоволені . В мене їх три.

Переваги:
    Не Дешевий , але не Дуже Дорогий !!!!!!
    Недоліки:
    Не бачу
  • Євгенія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.4 кг

Хороший корм. Гранули великі, але йорк хрумає з великим задоволенням.

• Олександр П***

Файний корм,маю чорного Терьера,корм їсть із задоволенням

• Олександра К***

все добре, рекомендую

Переваги:
    на дачі їдять і коти
    Недоліки:
    крупний
  • Олена Є***

Постіно берем цей корм, хоч він і крупний, але коли багато собак і є алергіки, то він підходить усім. Окрім цуценят, бо тільки для дорослих середнього або крупного розміру собак.

Переваги:
    Підходить по складу навіть алергікам, ціна та якість дуже добре
    Недоліки:
    Крупні гранули
  • Ирина Д***

Все супер. Швидка доставка.

• Олександр

Улюблений корм німецької та бельгійської овчарок. Даю вже понад 4 роки.

Переваги:
    Ціна. Якість
  • Олександр

Хороший корм. Не один рік купуємо. Купували корм інших виробників, собака два тижні їсть, потім не хоче їсти. З цим проблем таких немає.

Переваги:
    Хороший корм, упаковка 15 кг.
  • Роман Ц***

Все ОК

• Ганна П***

Моїм песикам дуже сподобався

• Яна Ж***

Корм гарної якості, їдять із задоволенням. Але для мілких порід завелика фракція.

• Юлия К***

Все собачки кушают корм с большим удовольствием

Переваги:
    Собачкам вкусно очень
  • Любов Р***

Гарна якість за таку ціну

• Олена Т***

Чудово,швидко

Переваги:
    Швидко і зручно
  • Маргарита О***

Все ок, як завжди розетка на висоті

Переваги:
    Гарна якість і ціна, собаки їдять з задоволенням
  • Анатолій Б***

Гарна якість за таку ціну

• Аліна П***

Дуже дякую ціна супер, продавець відповідальний все супер!