Відгуки покупців про Powerbank павербанк HOCO J41 Treasure 10000mAh Black

Відгук від покупця. Продавець: FineBatt. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Через 3 тижні перестав працювати. Продавець на зв'язок не виходить

• Мирослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FineBatt. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Рекомендую. Брав для wi-fi все гарно робить.

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Компактний, ціна доступна, але відсутня швидка зарядка. Непоганий бюджетний павербанк. Шукав саме такого формату павер, щоб був не плоский і великий як ще один смартфон а лягав на дно невеликої наплічної сумки.

Переваги:
    Ціна, розміри.
    Недоліки:
    Відсутність швидкої зарядки
  • Єлизавета Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Проблему вирішено, мій павер просто поміняли і все) дякую продавцю і менеджерам )

• Єлизавета Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Добрий день. Є така проблема, що павер не заряджається, хоча шнур робочий. Індикатор не світиться, пробувала просто намагатися зарядити не дивлячись на нього, але нє(

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Дуже компактний пристрій!
    Точна індикація заряду.
    Кілька способів (входів) для зарядки.

У мене є повербанки й на 20 та 40 Ампер/годин, але вони тяжкі та великі. От потрібен був легкий, компактний, тому зупинився на 10 Ампер/годин з корисним, як тут, інтерфейсом. Радий, що встиг взяти.