- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FineBatt. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Через 3 тижні перестав працювати. Продавець на зв'язок не виходить
- Мирослав Г***Відгук від покупця. Продавець: FineBatt. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Рекомендую. Брав для wi-fi все гарно робить.
- Олексій Т***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Компактний, ціна доступна, але відсутня швидка зарядка. Непоганий бюджетний павербанк. Шукав саме такого формату павер, щоб був не плоский і великий як ще один смартфон а лягав на дно невеликої наплічної сумки.
- Переваги:
- Ціна, розміри.
- Недоліки:
- Відсутність швидкої зарядки
- Єлизавета Р***Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Проблему вирішено, мій павер просто поміняли і все) дякую продавцю і менеджерам )
Добрий день. Є така проблема, що павер не заряджається, хоча шнур робочий. Індикатор не світиться, пробувала просто намагатися зарядити не дивлячись на нього, але нє(
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Дуже компактний пристрій!
Точна індикація заряду.
Кілька способів (входів) для зарядки.
У мене є повербанки й на 20 та 40 Ампер/годин, але вони тяжкі та великі. От потрібен був легкий, компактний, тому зупинився на 10 Ампер/годин з корисним, як тут, інтерфейсом. Радий, що встиг взяти.