- Софія Х***Відгук від покупця. Продавець: HAMSTER Co. Колір корпусу: Pink
Працюювали гарно.Все підключалися без проблем.Але на четвертий день розлетілися на запчастини
- Переваги:
- Працювали швидко
- Недоліки:
- Недоклеїний екран виявився.
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: HAMSTER Co. Колір корпусу: Pink
Гарний смарт-годинник. Доньці сподобався!
- Кира Ш***Відгук від покупця. Продавець: HAMSTER Co. Колір корпусу: White
Получила часы скрытым браком поломанным ремешком
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: HAMSTER Co. Колір корпусу: Pink
Гарні, легкі у використанні та підключенні. М,який ,зручний ремінець. Але є маленьке ,,але,,. Краї металевого корпуса при вдяганні ремінців може їх пошкодити ,надрізати. Так як і сталося в мене, замовила 2годинника, собі білий та онучці рожевий на д.народж. Білий ремінець виявився міцнішим і вдягнувся та зафіксувався без проблем. Рожевий ремінець виявився м,якшим, та при вдяганні пошкодився о краї корпусу. Відразу зв,язалася з продавцем, додала фото. Чемний продавець пообіцяв вислати у понеділок заміну. Маю надію,що до дня народження встигну.
- Переваги:
- Зручні, гарні, легкі у використанні
- Недоліки:
- М,якій ремінець.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: HAMSTER Co. Колір корпусу: White
Непогані, зручні, зрозумілі.
- Переваги:
- За таку ціну досить непогані
- Недоліки:
- Поки немає
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір корпусу: Black
Годинник не відповідає опису
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідають опису
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Товар для ребёнка хороший, но он не хочит часы насить там связь плохая даже очень плохая
- Остапчук Н***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Хороший
Дякуємо)
- Алексей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Не очень.
- Переваги:
- Их просто нет
- Недоліки:
- Быстро садится батарея
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: MSB&Bag. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
ПРОДАВЕЦЬ КОШТИ ПОВЕРНУВ!!!!!! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!!!!
- Переваги:
- Продавець повернув кошти в повному обсязі!!!!
Часи прийшли не робочі!!!! Продавець на звʼязок не виходить!! Гроші на вітер!!! Кидалово!!!! Будьте обережні з цим продавцем!!!!!
- Недоліки:
- Не працюють не вмикаються!!!!!
- Максим Ч***
Продавець звʼязався вирішуем проблему!
- Максим Ч***
Продавцю повернено годинник! На звʼязок не виходить! Повне кидалово! Нікому не рекомендую цього продавця!!! НІ ГОДИННИКА НІ ГРОШЕЙ! Будьте обережні!!!
- Максим Ч***
ПРОДАВЕЦЬ КОШТИ ПОВЕРНУВ!!! ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ!!!!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Товар не відповідає опису і розчарував.
- Недоліки:
- Жахлива якість, не рокомендую.
- Станіслав П***
не пробувув повернути?
- Юлия ш***Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы неплохие но когда только открыли на экране уже была зелёная полоса.
- Люда Б***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Швидка доставка, приємний продавець, годинник відповідає опису в каталозі. Гарний товар за невисоку ціну.
- Недоліки:
- Ремінець на ширший зап' ясток, для доньки поки завеликий. Але це справа часу.
- Продавець Spirite
Дякуємо)
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник сподобався, все гуд. Приємно мати справу з продавцем.
Дуже дякуємо))
- Саша Г***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Калькулятора нет звонок не работает по бз хочу возрат денег
- Недоліки:
- Нет звона и калькулятора
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Pink
Дуже швидко та якісно, все сподобалось.
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Доброго дня. Годинником дуже розчарована дитина.
По-перше української мови немає.
По друге Гугл асистент не працює.
По третя при підключенні блютуза показує що це аудіо пристрій. Сповіщення не приходять.- Продавець Spirite
Добрий день тому що ви не підключили годинник тому і не приходять повідомлення, треба підключити 2 блютуз Т500 і Watch Coll.
Як можна бути розчарованими якщо цих функцій не має в цьому годиннику, ви опис читали взагалі?
- Гайович М***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Надіслали чорний годинник замість білого
- Недоліки:
- Бокова кнопка-колесо хилитається
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все супер
Дякуємо)) звертайтесь
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Дякую,годиник дуже сподобався,якість чудова!!!
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)
- Sveta S***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Pink
Швидка відправка.
Були сумніви при оплаті на карту але продавець ввічливий і порядний.
На свою ціну товар відповідає , сподобалось .
Стильно , красиво .
Рекомендую- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)
- Марина А***
Подскажите на часы WATCH T500 какое предложение нужно скачать
- Дарья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Pink
Замовила годинник, оформили швидко, прийшов вчасно. Але працює погано, самостійно відключається та підключається до телефону. Не завжди показує хто телефонує. При кожному самостійному відключенні все потрібно настроювати спочатку. Не рекомендую.
- Переваги:
- Швидке оформлення товару.
- Недоліки:
- Працює не коректно.
- Продавець Spirite
Добрий день
В такому сегменті очікувати добрий блютуз дивно) - Дарья Ф***
Я не бачу тут нічого смішного! Навіщо тоді взагалі продавати такий непотріб! Як їх повернути?
Замінили на іншу модель
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все чудово працює
Дякую звертайтесь))
- Ростислав К***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Годиник не включається та не того кольору прийшов
- Сергей К***
Його потрібно поставити на зарядку, до двох годин, потім він мае вімкнутись.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудова якість, замовлення прийшло вчасно.
Дякую звертайтесь))
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купляли дитині, малий носить із задоволенням. Відправили швидко. Були питання продавець відповів та допоміг.
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь)))
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Добрий день підключили?)
Підробка
- Недоліки:
- Додаток по qr-код не працює тільки одна реклама ніяк не можу підключити к телефону
Коробка
- Продавець Spirite
Добрий день ці годинник без бренда на них не може бути копії
Додаток Fitpro до цього годинника
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник був куплений на подарунок дитині. Дитина задоволена. На свою ціну нормальний.
Дякую звертайтесь
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Замовляли годинник, все сподобалось.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Spirite
Дякую звертайтесь
- Нікіта А***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Мені дуже понравились часи
- Petr O***
Можна пару питань?
1.яка оп. Система?
2.чи можна на них встановлювати додатки,ігри?
3.чи є ліхтарик або камера?
- Каракал К***Продавець: MSB&Bag. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Магазин со мной связался!)
Проблему решаем!)
Спасибо магазину за понимание!
Теперь продавца,магазин рекомендую на все 100%!!!!- Переваги:
- Вежливый и понимающий продавец или менеджер,это редкость!!!
- Недоліки:
- Да, всё норм!
- Каракал К***Продавець: MSB&Bag. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Пришли полностью разряженные!!!
Поставил на заряд при получении товара,одни вообще не начали заряжаться,вторые 10 мин заряжались,при снятии с зарядки часы так и не включились,ждать часами при получении возможности нет,да и желания тоже!!!!
Поэтому пришлось отказаться,так как проверить найн!!!
Жаль потраченного времени в ожидании доставки товара!)))
Заряжайте перед отправкой!!!!
А,и,да,на одних часах которые так и не начали заряжаться не было на экране защитной плёночки,такое ощущение что беушку прислали,это лично моё мнение!!
Совет покупателям-Проверяйте при получении товара,любого товара!!!
Я второй раз с часами попал,плохой товар мне пришёл за одну неделю,от этого товара отказался,а от другого пытаюсь вернуть деньги,так как забрал их и проверял дома,а они поломанные(и тоже пришли разряженные)!!!!)))
Не советую не кому разряженный товар брать домой и проверять дома,так как вы деньги свои платите за не понятно что!!!!)))))- Переваги:
- Не удалось проверить!!!
- Недоліки:
- Не заряжались!!!
- Ілля Л***Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White
Все чудово
Дякуємо)
- Рудзинская Т***Продавець: Spirite. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Pink
все добре працює
Дякуємо