- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Заряд держит долго, специально не трогал 2 месяца и 100 процентов. Мой телефон 5000mAh заряжает 3.8 раза, значит не 30000, а где-то 16-18000 mAh. Фонарик замучаешься выключать. Если заряжать с быстрого порта не родным кабелем то включается фонарь и его не выключить.
- Переваги:
- Цена, я брал по скидке; быстрая зарядка; долго держит заряд; фонарь. В принципе как аварийный источник питания устраивает, когда покупал думал будет меньше реальных mAh.
- Недоліки:
- Плохо выключается фонарь; заявленных 30000 mAh нет, где-то 16-18000mAh; нет ремешка для переноски.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
На коробці з іншого боку написано 50 000 з іншого боку 30 зрозумій з якою ємністю цей power bank?
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- Дуже важкий але якщо буде добра емність акумулятора то це зрозуміло
- Продавець MN Store
Доброго дня!
Ємність даного Power Bank саме 30000mAh як у описі, важить дійсно 560г, що є цілком нормальним показником як для Power Bank такої ємності
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороший Power Bank,держит заряд долго.
- Переваги:
- Качество
- Продавець MN Store
Олександр, ми раді , що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: MN Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Взял, на всякий случай. Пока не тестировал. Все соответствует.
- Переваги:
- Функционал: ёмкость, шнуры, фонарик, быстрая зарядка
- Недоліки:
- Условный недостаток вес, не всем подойдёт
- Продавець MN Store
Євгеній, ми раді , що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування, чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дуже зручна штука!
Абсолютно задоволена покупкою )- Переваги:
- Кабели різні в комплекті, які кріпляться на корпусі! Дуууже зручно.
- Продавець MN Store
Дар'я, ми раді , що Ви залишились задоволені покупкою, приємного користування, чекаємо Вас знову в магазині MN STORE!