- АняВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Подушка пружна, м'яка, тримає форму. Мені комфортно на ній спати!
- Переваги:
- Подушка зручна, тримає форму.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Подушками дуже задоволена. Замовляла приблизно півтора місяці назад. Звісно, вони трохи збились за цей час, але від того вони стали ще зручнішими. Старі подушки я викинула, якщо буду замовляти ще, то лише тут)
- Переваги:
- Матеріал, назовні нічого не вилазить
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 60x60
Це вже моє третє замовлення у Івана.
Подушка дуже гарна, пружна, добре тримає форму. Іван як завжди допоміг обрати та дуже швидко відправив. До таких продавців хочеться повертатися ще і ще.- Переваги:
- Якісна, гарна подушка
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Замовив для жінки, подушка виявилася тією, що вона хотіла і за м'якістю і розміром. Спалося чудово! Дякую!
- Переваги:
- М'яка ,чудова
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Дуже сподобались подушки. Швидка доставка
- Переваги:
- Зручні,м,які
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Хорошая подушка
- Переваги:
- Быстрая отправка. Хорошее качество для своей цены.
- Недоліки:
- Не выявлено
- Рябуха А***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Подушка мені сподобалась, якісна — пружна, добре підтримує голову та тримає форму. Наповнення 50% пуху і 50% пера як для мене оптимально збалансоване, комфортна для щоденного сну. Відправка швидка, покупкою повністю задоволена, рекомендую.
- Переваги:
- Пружна, добре підтримує голову, комфортна
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Тестила майже місяць - просто суперова подушка, я нарешті гарно і міцно сплю! В міру м'яка, без сторонніх запахів, якість на вищому рівні!!! Окрема подяка Івану - проконсольтував, порадив, дякую! НАЙКРАЩІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Переваги:
- Одні тільки переваги)))
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 40x60
Гарна, зручна подушка, якісно зроблена.
- Назарій М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 40x40
Хороша подушка.
- Переваги:
- Приємна на дотик, в міру мʼяка
- Недоліки:
- Не виявив
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 40x60
Очень хорошая подушка, кто любит помягче-ваш размер 40×60, кто любит жесче- ваш размер 50×70.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Хороші подушки, рекомендую, брала 2 різного розміру і з різними процентами наповнювача, обидві сподобались.
- Переваги:
- Хороше наповнення, не плоскі, в міру м'які
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Гарні зручни подушки. Прийшли швидко без затримок
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Дуже сподобалась , гарна якість , рекомендую !!!!
Швидка доставка - Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Гарна подушка. Тримає форму і м'яка
- Євгенія Р***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 60x60
Подушки чудові, не важкі, не великі!На них дуже комфортно спати!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Качество подушки отличное. Наполнение довольно таки хорошее с учетом того что через несколько недель собьется. Спасибо продавцу за быструю отправку!
- Кристина В***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Хорошая подушка, хорошо набита, спать удобно!
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Подушка зручна, якісна. Відповідає заявленим характеристикам.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Шикарная подушка, качество сна изменилось в лучшую сторону! Спасибо магазину! Следующий раз буду заказывать только такие подушки)))
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Отличная подушка, лучшая, что я брала за последнее время
- Переваги:
- Хорошо наполненная, держит форму, плотный чехол, перья практически не вылазят
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Доброго дня. Замовляла подушки не одноразово.Качество супер. Раджу.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Подушка чудова, м'яка, в міру пружна, приємна на дотик. Саме така яка і має бути, рекомендую.
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Рекомендую!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Чудова подушка, щиро рекомендую! Приємно пружна, в міру м'яка. Відправили швидко )
- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Товар повністю відповідає опису, прі замовленні оператор передзвонюе і додатково можна отримати роз'яснення по товару.якісна і зручна подушка для здорового сну.товар і обслуговування мені подобається.
- Переваги:
- Уточнення у телефонному режимі усі питання з покупцями
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Замовив подушки — якість на найвищому рівні! Абсолютно нові, зручні, сон став значно кращим. Продавець дуже приємний у спілкуванні, уважний до деталей. Покупкою задоволений на 100%, щиро рекомендую!
- Переваги:
- Супер 100%!
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Подушку брали на подарунок - дуже сподобалась! Чудово набита, м'яка. Будемо замовляти ще собі такі) був невеликий нюанс - представники магазину дуже швидко зв'язалися і вирішили проблему! Враження дуже гарні і від подушки, і від комунікації!
- Переваги:
- Чудова подушка
- Емілія М***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Купила вже другу подушку цієї фірми, вони такі м'які і легенькі просто як хмарка. Дуже рекомендую!!!!
Емілія, дякую за відгук.
- ВАЛЕНТИНА В***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Подушки ще не тестили, але перше враження відмінне: пружні, м*які, прємні в руках. Думаю, що співвідношення пух/пір*я 50 на 50 ідеальне. Замовила ще пару
- Юрий Я***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 70x70
Хорошо набита, держит форму
Из недостатков - излишне "пружинит"
В целом покупкой доволен - Романюк Н***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 50x70
Подушка НЕ 50/50 , а скоріше 90- перо в 10- пух. Дуже тверда. Вирішила помʼякшити. Коли розшила, то впевнилась, що пуху там дуже мало…. Без сторонніх запахів.
- Переваги:
- Можете зробити 1,5 подушки. Без сторонніх запахів.
- Недоліки:
- Тверда. Не відповідає заявленому опису.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: All For Life. Розмір: 40x60
Ця подушка настільки жахлива, що її подушкою взагалі важко назвати. Наповнювача в ній настільки мало, що голова просто провалюється, і що є та подушка що немає, різниці майже немає. Ні в якому разі не рекомендую. (Тим паче що такий товар не підлягає поверненню)
- Недоліки:
- дуже мало наповнювача, не тримає голову
- Продавець All For Life
Доброго дня! Нам прикро, що дана модель подушки не виправдала ваших особистих очікувань, проте дозвольте прояснити ситуацію.
Ви обрали подушку компактного розміру — 40х60 см. Оскільки це досить невеликий формат, під час підтвердження замовлення наш менеджер спеціально уточнив у вас, чи дійсно вам потрібен саме такий розмір, адже для дорослої людини він часто виявляється замалим. Ви підтвердили свій вибір.
Ця модель у розмірі 40х60 см має багато відгуків на 5 зірок від інших наших клієнтів (як чоловіків, так і жінок), які шукали саме такий невеликий, м'який та делікатний формат. Будь-яка подушка чудово виконує свою функцію лише тоді, коли її розмір та висота відповідають індивідуальним потребам людини. Для якісної підтримки голови дорослого чоловіка зазвичай потрібні більші об'єми — наприклад, 50х70 або 70х70 см.
Щодо повернення товару: пухо-пір'яні вироби дійсно не підлягають обміну та поверненню згідно з Постановою Кабміну України. Це правило діє виключно заради гігієни та безпеки наших покупців. Завдяки йому кожен наш клієнт на 100% впевнений, що отримує абсолютно нову річ, якою до нього ніхто не користувався. - Олександр Б***
Я знаю який розмір я замовляв. Немає різниці який розмір має подушка, вона повинна виконувати свою функцію. Що це за логіка? Якщо вона менша, вона що вже не повинна тримати голову? Чи це для новонародженого немовля вже ромір?
- Продавець All For Life
Розмір подушки безпосередньо впливає на її функцію, оскільки від розміру залежить кількість і щільність наповнювача всередині. Подушка 40х60 см розрахована на меншу площу та меншу вагу (саме тому вона ідеально підходить дітям або людям тендітної статури, про що свідчать численні відгуки вище).
Коли на таку компактну подушку лягає дорослий чоловік, пуховий наповнювач (який за своєю природою є дуже м'яким та повітряним) просто розподіляється по боках під вагою голови. Йому фізично не вистачає об'єму та площі, щоб створити потрібну опору та «тримати» голову дорослої людини. Саме тому для дорослих чоловіків стандартно розроблені більші розміри — 50х70 або 70х70 см, де кількість наповнювача розрахована на відповідні анатомічні навантаження.
Подушка повністю виконує свою функцію, але виключно тоді, коли її габарити відповідають комплекції людини, яка на ній спить. Нам прикро, що цей розмір не підійшов особисто вам, але виріб повністю відповідає стандартам свого формату.