Картка Rozetka

Відгуки покупців про Подушка Billerbeck перова Мальва 40х60 (1500-01/46)

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: L@I_T e x t i l e

Подушка супер, взял одну на пробу, закажу еще 3

• Продавець  L@I_T e x t i l e

Дякуємо за відгук . Приємного користування

• Володимир З***

М'яка як пір'ячко

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 68x68

Доставляли 9 діб! при тому, що фірма знаходиться на Березняках і отримання було на Миколайчука)))

Переваги:
    Недоліки:
    тверда, ще й недотримались строків доставки

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 68x68

Перед інтернет замовленням спеціально зайшла в магазин, щоб реально її потримати в руках. Дуже сподобалась, на дотик була м'яка і швидко повертала форму при натисканні. А приїхала зовсім інша по якості подушка, тверда, не зручна. Я розчарована. Наступного разу буду купувати в магазині, по інтернету вічно приходить щось не те, то якість геть інша, то взагалі модель не та, що на фото.

Переваги:
    Недоліки:
    дуже тверда, тяжка і не зручна
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 68x68

За ці гроші хороша якість

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная подушка, наполненна хорошо, когда ложишься не проминается в блинчик, не люблю синтетику по этому покупаю только натуральные, есть с чем сравнивать, качество превосходит цену! Очень хороший и плотный чехол, перья не лезут.

Переваги:
    Качество, цена
  • Денис Ц***

Гарна подушка

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Розмір: 50x70

Добра подушка на свою ціну. Звісно якщо хочете щось дійсно м"яке, треба розглядати більш дорогі варіанти.

Переваги:
    Нормальна для своєї ціни.
    Недоліки:
    Трохи важка, прощупується жорстке пір"я під підкладкою, але спати це не заважає.
    • Продавець  4Line

Доброго дня. Дякуємо за відгук! Якщо Ви звикли до більш м'яких подушок - рекомендуємо звернути увагу на пуховий наповнювач, наприклад як в моделі Billerbeck Віола або Жасмін.

• Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Розмір: 50x70

Хорошо качество, быстро доставили все хорошо

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  4Line

Добрий день! Дякуємо за відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Отличная твердая, хорошо набитая подушка! Спать люблю на более мягкой, эта прекрасно подошла для декоративной наволочки

Переваги:
    Цена-качество
  • Патина К***
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Розмір: 50x70

Для мене подушка тверда .Чоловікові сподобалась .

Переваги:
    Недоліки:
    Тверда
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Розмір: 50x70

Для меня оказалась слишком мягкая, пришлось из двух делать одну.

Переваги:
    Нормальное качество
    Недоліки:
    Немного шелестит
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушка супер, довго думала чи купляти її почитавши негативні коменти, але таки купила і дуже задоволена , вона не шелестить якщо одіти наволочку!!!!!! Не тверда , і не дуже м’яка , якраз те що мені треба було)))))

Переваги:
    Якість , ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Чудова подушка за пів ціни від магазинної

Переваги:
    В міру м'яка, тримає форму, зручна
    Недоліки:
    Без наволочки
  • Виктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Дешевизна очень озадачила, но масса лестных отзывов... Подушка ерунда. В какой вселенной она весит килограмм, жесткая и не шумит я не знаю. Жесткая, потому, что по толщине (под головой) похожа на сложенную вчетверо газету. Шумная. Деньги выброшены на ветер. Проходите мимо.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Все остальное
  • Семенюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Хорошая подушка, плотная но не жесткая, не шелестит, удобная

Переваги:
    плотная наволочка, хорошее качество
  • nuta_l_92
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Подушка хорошая на свои деньги. достаточно удобная, без запаха

Недоліки:
    Не обнаружила
  • Анна

рекомендую

Переваги:
    нет аллергии на наполнитель
  • Феодосій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Зручна в практичному використанні!
    Для студента дуже хороша подушка!

• Ирина В***
    Продавець: Rozetka. Розмір: 50x70

Не понимаю отрицательного отзыва. Брала такую подушку маме (у неё аллергия, потому решили брать перьевую, без пуха). Она довольна. Известный бренд, ничего не шуршит, никаких химических запахов. Плюс цена. Себе брала такую же (этого бренда), но немного другого наполнения (15%-пух, 85%-перо). Правда, она немного дороже. О своих ощущениях могу рассказать. Да, умеренно мягкая. Не проваливается, в результате чего голова всё таки находится на возвышенности, а не на уровне матраса (может, кому-то такое нравится-не знаю, мне- нет). Шея после сна не болит. Мало того, мне бы вообще хотелось бы даже немного повыше.)) Так что это дело привычки и кому как нравится. Подушки пришли в фирменной упаковке, чистенькие, без дефектов. Возможно, итальянские полупуховые подушки, (хотя, повторюсь, кому-то нравится, когда голова "тонет" в подушке, а кому-то нет). Ну так там и цена совсем другая. Так что претензии к этим подушкам мне вообще не понятны. Рекомендую. Добротная, удобная, качественная подушка по демократичной цене.

Переваги:
    Удобная, умеренная твердость, цена
    Недоліки:
    Пока не обнаружено