Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники Razer BlackShark v2 x White (rz04-03240700-r3m1)

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Егор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Все ок, доставили в срок, подключил, без проблем все поставилось. По звуку - мне норм, слышно, где вражеская боевая единица передвигается и слава богу. Микрофон мне понравился, раньше использовал отдельный микрофон свен mk-490, из-за моей низкой тональности голоса, звук был как из бочки, как бы я его не настраивал, мб из-за материнки. Благодаря этим наушникам, я вылез из бочки и стал белым человеком.

Переваги:
    Подключились быстро и без проблем, звук наушников и микрофона устраивает
    Недоліки:
    Подешевели на 300 грн через день после получения товара. Если вы смеетесь, как умирающий ишак, дискорд будет определять ваш смех как нежелательный шум и ваши собеседники не прочувствуют ваше эмоциональное состояние
  • Дмитрий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прежде чем покупать - обратил внимание на то, что у некоторых людей не работал микрофон, также с этим столкнулся. Попробовал сделать так, как на видео с оф сайта, но не помогло, тогда потыкался по форумам и обнаружил решение. Может кому будет полезно, поэтому оставлю здесь.
    При подключении наушников в правом нижнем углу вылезет уведомление ( скрин 1) там нужно нажать на строку выбора и выбрать последний вариант ( скрин 2) Тогда будет работать микрофон, если оставить так как предлагает по дефолту (скрин 1), то микрофон работать не будет.
    А так покупкой очень доволен. Спасибо Razer за их продукцию.

Переваги:
    Отличный звук как на вывод, так и микро
    • Максим Ц***

что делать если не появляеться это уведомление?

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я дуже задоволена своєю купівлею, дуже рада що обрала саме їх і вважаю за таку ціну вони прекрасні добре сидять на голові регулюються, мені не натирають дуже приємні подушки для вух м'які, мікрофон також чудовий, зручно що є кнопка вимкнути мікрофон так в дзвінках щоб ніхто про це не знав дуже зручно!

• Рафаэль
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличные геймерские наушники с качественным звуком в играх и приятными басами. В отличие даже от более дорогих собратьев, нет никаких проблем с громкостью - ее всегда хватит, ещё и останется с избытком, а качество звука не пострадает. Удобно сидят на голове, звукоизоляция чувствуется даже когда ещё ничего не включил. Прекрасно работает и с ПК, и с телефоном. Ну и это же Razer - даже просто надел их и уже начинаешь тащить катки)

Переваги:
    Звук, громкость, звукоизоляция.
    Недоліки:
    Нет.
    • Ярослав С***

Вообще-то Razer считается оверпраснутым дном от мира гейминга. И их очень хвалят в последние годы просто за то что у них получается что-то нормальное.
      Как в семье хвалят умственно отсталого ребёнка за то что он сходил в магазин, через дорогу, и его не сбила машина.

• Ярослав

Можешь помочь? Пользуюсь уже пол года ними, такая проблема: передает микро звук игр\виндовса, у тебя есть такая проблема? Гугл не помог, грешу на матплату, но думаю мб это дефолт для них, хотя по отзывам только у меня так.

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Пишу відгук через місяць користування.
    До регулятора гучності на навушнику потрібно звикнути, після чого користуватись ним стає зручніше ніж на кабелі.
    Дріт без обплетення, але якщо кабель нормально провести то не є проблемою.
    Мікрофон, почитавши відгуки багато від нього не чекав, але здивувався, за свою ціну доволі гарне звучання, з конденсаторними мікрофонами порівнювати не варіант, але чути вас будуть без зайвих шумів та перешкод, із мінусів він не зʼємний та не висувний, але гнучкий тож можна загнути так що і забудеш про нього.
    Оправа міцна і зручна, хоч на перший погляд довіри не викликала.
    Звук, доволі не поганий зважаючи на вартість, а також 7.1 приємний бонус, сподобалось його звучання при перегляді фільмів, не замінить домашній кінотеатр але перевага над іншими.
    Вартують своїх грошей, можливо комусь допоміг.

Переваги:
    Мікрофон, звук, вигляд, надійність, матеріал
    Недоліки:
    Не зʼємний мікрофон
  • Вова С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Круті навушники! Звук бомба, на голові чудово сидять і мікрофон також добрий. Всім рекомендую!

Переваги:
    Звук, мікрофон, на голові сидять добре
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники такі, як треба! Але!!!!! Ні де не вказано, як правільно інсталювати програму для потрібного звучання!!! Мені ця спроба вдалася з третього разу. Тому код і не працював. Треба підключити навушники інстлювати початкову форму. А далі обрати звук 7.1 і продовжити вже з ним подальшу інсталяцію. І тоді код буде працювати. Чому підтримка розетки не робить таку відповідь? Мабуть тому, що не має досить розумних для цього людей!!!

Переваги:
    Працює, як треба.
    Недоліки:
    Не квказано необхідний шлях інсталяції для отримання зауку 7.1. І активації коду!!!
    • Богдан Г***

Скільки разів намагався це зробити, так в не вийшло (

• Игорь Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Якісний звук, мікрофон, матеріали.

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Незручно їсти в цих навушниках, але це індивідуально.
    • Роман З***

І дітей в школу не водить

• Игорь Р***

Дпоповнюю відгук.
      Незручно їсти, коли навушники на голові і мікрофон знаходится біля рота, тому дивитись фільм і їсти, не дуже зручно.
      А загалом, навушники бомбезні, звук якісний, мікрофон звучить без фільтрів непогано( раджу накинути фільтр шумодаву та ліммітеру )

• Леонід Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Урвал ухи по промику, полный жир, теперь могу всех победить в таких играх как ксго и дота2, басс нормальный (dolbit normalno) сразу зарейзерился в синапсе с аудиокартой, рекомендую данные ухи доволен как слон.

Переваги:
    Жирный басс, реально можно навалить ништяк, прослушивание композиций таких исполнителей как 1.Kla$ оставили хорошее впечатление.
    Недоліки:
    Недостатков нет, доволен как слон собственно говоря.
    • Іван М***

Здраствуй, спустя столько времени появились недостатки?

• Богдан С***

Все просто бомба

Дякуємо за довіру

• Александра В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Гарне шумопоглинання, легко перемикаються між пристроями завдяки розьому посередині шнура. Зручне регулювання звуку.

Переваги:
    якісні, зручні навушники
    Недоліки:
    не бачили
  • Максим Я***

Чудові ігрові навушники

Переваги:
    Мікрофон та сам звук
    Недоліки:
    Не найшов
    • Олексій М***

Подскажите пожалуйста, в комплект идёт провод удлинитель-разветвитель? То есть куда подключаются сами наушники и на другом конце провода 2 шнура подключения микро та динамик

• Саша М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Переваги:
    Звук, Якість, Шумоізоляція.
  • Ілля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудові наушники, хороший звук, довгий кабель, відмінний мікрофон. Великий плюс - в комплекті є перехідник для ПК (здається з мініджеку на мама-тато джеки, точної назви не згадаю). Можуть виявитись складнощі з реєстрацією товару на їх офіційному сайті, маленька порада від мене - код продукту для реєстрації легше знайти в чеку ніж на наушниках (він під одною з вушних подушок, не дуже легко зняти).

Переваги:
    Прекрасні наушники
    Недоліки:
    Не виявив
  • Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші навушники, брав за знижкою.
    Шумозаглушення хороше, слабо чути що навкруги, цьому плюсик, так як краще "занурюєшся" в ігровий процес.

Мікрофон чудовий, цілком все влаштовує, тільки чомусь іноді захвачує звук дихання, але коли говориш "голосним" шепотом, то не захвачує. А взагалі мікрофон хороший, якщо не враховувати ці нюанси, можливо це якось можна налаштувати, але я кажу як є з "коробки"

Звук теж хороший, але по стандарту звук як з банки, але це легко вирішується шляхом налаштувань еквалайзеру, де там можна налаштувати звучання на свій смак

Активувалося все швидко і все ПЗ встановилося без проблем

Переваги:
    Звук, мікрофон, шумозаглушення, швидка активація
    Недоліки:
    По стандарту, як на мене, дуже багато басів, що змушує за допомогою стороннього ПЗ регулювати параметри звучання
  • Виктория Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Со звуком у меня все было норм с первого подключения.. не знаю там у кого какие проблемы, скорее не из-за самой гарнитуры, имхо.. переживала на счет работы микрофона, т.к. для меня это было первоочередным, но все работает на ура.
    Входящий звук вполне себе приличный (это же не PRO науши "для студийной записи").. в первую очередь это геймерская гарнитура, которая свое отрабатывает.
    Кто-то вроде бы возмущался на счет того, что Синапс не видит уши.. а зачем? просто показать? настройки звука у вас системные/приложные.
    Я всё сказал.

Переваги:
    все гуд)
    Недоліки:
    вайрлесс бы))

Здравствуйте. Благодарим Вас за отзыв и выбор продукции Razer!
      По Вашему замечанию), есть и беспроводная версия:посилання

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Деталізований, потужний звук в режимі 7.1 для фільмів. Мікрофон для діскорда піде. Позиціонка на рівні, добре чути шаги та постріли. Рекомендую

Переваги:
    якісь збірки, звук, комфорт
    Недоліки:
    не знайшов
  • Владислав Х***

Гучні , добрий мікрофон
    Мікрофон гнучкий - не знімається
    Навушники робляться більше-менше
    Є кнопка виключення мікрофону
    Є колесико громкості ( громче - тише )
    В комплекті Є! перехідник на 2 штекери ( для навушників зелений та для мікро рожевий )
    Сам комплект : Навушники , Перехідник на 2 джека, Код для активації в застосунку 7.1 Surround sound ( хтось писав що в них код стертий , в мене все нормально , був не стертий ) , Коробка , Чехол ( сумка ) , Інструкції , 2 наклейки Razer .
    Посилання на скачування застосунку для навушників ( працює лише на Windows 10 64x bit ) - посилання
    В уши трішки давлять , але не критично , але вони тяжкі , шия трішки болить як посидіти наприклад в них 2-3 години. Мікрофон без шумів , чистий , та чутно дуже добре.
    Своїх коштів - ВАРТІ. Рекомендую.

Переваги:
    Дизайн , мікрофон без шумів та дуже чіткий в розпізнаванні слів. Гучні динаміки
    Недоліки:
    Саме в мене виникли деякі проблеми з гарантією , але написавши в підтримку Розетки все налаштувалося , та зараз все добре :)
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже комфортні. Звук якісний. Рекомендую.

• Тарас І***

класні

• Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хороші навушники за свою ціну

Переваги:
    Непоганий звук навушників і мікрофону, красивий фірмовий дизайн Razer
    Недоліки:
    "з коробки" звук був налаштований не дуже, прийшлось через еквалайзер налаштувати більш адекватно частоти
    • Валерий

Можеш будь ласка поділитися своїми налаштуваннями?

• Микола Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Звук кайф

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Удобные, и звук хороший, правда, нужно помучить эквалайзер, чтобы подстроить под себя, потому что стандартное звучание как из бочки.

Переваги:
    Цена, удобные, хороший звук.
  • Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якість навушників хороша звук і шумоподавлення також. Дуже зручні, можна відрегулювати.

Переваги:
    Хороша якість, шумоподавлення, хороший звук, зручні
    Недоліки:
    поки що немає
  • Тарас Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доставка без нарікань. Щодо якості буде зрозуміло з часом

• Марина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: I LOVE EAT. Колір: Black

Швидко відповіли, відправили в той же день, брала на подарунок, власник нових навушників в захваті. Дякую.

Дякуємо за довіру

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: I LOVE EAT. Колір: Black

Наушники бомба!!! Ответили и отправили очень быстро.
    Рекомендую

Дякумо за довіру

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

1.5 року, політ нормальний. Все ціле, нічого не зламалось.

Переваги:
    Зручні, звук приємний, досить гучні.
  • Макс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь навушниками вже досить довго, доволі не погані, мені подобаються. Працюють чудово, для гравців звук 7.1 підійде просто прекрасно.

Переваги:
    Звук, комфорт, не поганий мікро
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Назар Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Брав на подарунок товаришу дуже сподобались

Переваги:
    Дизайн класний
  • Дмитрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Заказал эти наушники 10 месяцев назад. И спустя такое время пользования готов точно сказать, что это наверное один из лучших звуков в данном ценовом сегменте. Из плюсов отмечу в первую очередь наличие объёмного звука, которое обеспечивает ПО от Razer'а, не нужно никакой звуковой карты; так же сразу ощущается качество самих наушников,кабеля, переходника миниджек, упаковки, и т.д. Сразу понятно, куда идет каждая копейка из потраченных денег. Вес наушников не чувствуется на голове, не давят на уши даже после 4-6 часов непрерывного ношения за компьютером. Пару слов о звуке: любителям послушать музыку советую дальше покупать беспроводные наушники, и закончить прочтение данного отзыва. Звук отличный, отлично передает все детали в играх, я играл в Hunt Showdown, и да , разница с этим звуком и тем, который выдовали старые наушники от 4Tech огромная. Да и собственно в любой игре скилл начинает расти в гелметрической прогрессии вверх. Это сугубо геймерский товар, нацеленый на конкретную задачу, а именно дать объёмные отличный звуки шумоподавление для комфортной игры. 5 баллов!

Переваги:
    Прекрасный звук, хорошее шумоподавление, высокое качество всех материалов! Цена соответствует качесту!
    Недоліки:
    Нет.
    • Ян В***

В Hunt с 7.1 имеется ввиду?

• Дмитрий Ч***

Да

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Читаю коментарі та люди пишуть що має картка з кодом бути якась.
    В мене небуло. Є лише картка з QR-код.

Переваги:
    Легкі, звук начебто непоганий, мікрофон хороший
    Недоліки:
    Поки що не виявив.
    • Ярослав Г***

Все з усім розібрався

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green

Прекарсні навушники з гарною звукоізоляцією та якісним мікрофоном. Купляли в основному для ділових розмов та для роботи - все супер!

• Саша К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очень классные уши! Чёткий звук и топовый микрофон за свои деньги!

Могу сказать только одно, РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Немного короткий провод
    Недоліки:
    Провод
  • Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якісні навушники. Особливо за таку ціну. Мікрофон здивував, голос чути добре, як із професійного.
    7.1 система не активувалась, на пошту прийшов код але він був не дійсним. Це залишило гіркий осад від користування.

Переваги:
    Мікрофон, якість та ціна.
    Недоліки:
    7.1 активатор не дійсний.
  • Микола Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Почти не чувствуются на голове, приятный материал, хороший микрофон

Переваги:
    Очень легкие
    Недоліки:
    Короткий провод