Відгуки покупців про Игрушка для ванной Water Fountain Кит с фонтаном и подсветкой Серый (M7702000242)

Оцінка користувачів 3/5
на основі 34 відгуки
  • Відгуки про товар продавця KikkiOn
  • Федоревський М***
    Відгук від покупця. Продавець: KikkiOn. Колір: Сірий

Ребят отреагировали быстро на недоразумение с игрушкой. Оперативно обменяли, все работает, никаких вопросов. Спасибо за хороший сервис.

• Федоревський М***
    Відгук від покупця. Продавець: KikkiOn. Колір: Сірий

Не работает! Спасибо за прекрасный товар...

• Продавець  KikkiOn

Доброго Дня, весь товар перед відправкою проходить перевірку. Але зокрема бувають такі випадки, коли товар виходить з ладу по різним причинам. В такому випадку ми перевіряємо товар і робимо заміну. Дякуємо, що нам написали. Вам відправили новий товар. Гарного Дня

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір: Сірий

Кит одразу не пускав фонтан . Тільки кольори вмикає . А замовлення робили лише заради нього. Одразу кажу , що батарейки нормальні

Переваги:
    Просто кит
    Недоліки:
    Фонтан не працював одразу
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір: Сірий

Сам кит прикольний, але після другого купання він тільки кольори вмикає, фонтан не працює. В середину потрапила вода :(

Переваги:
    Прикольний, дитині подобається.
    Недоліки:
    2 разовий :)
  • Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Сірий

Прикольна іграшка для малечі

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Іграшку доставили вчасно і того кольору,що замовляла.Дитина реагує на неї добре.

Переваги:
    Гарна іграшка для ванної. Швидка доставка.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Білий

Все работает, светится - даже старший ребенок заценил))

• Анжела Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Замовила іграшку сірого кольору, прийшла білого трохи брудна

Переваги:
    Недоліки:
    Відправили іграшку не того кольору
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня! Просимо вибачення за те, що замість іграшки для ванни кита сірого кольору вам відправили білу. Ймовірно, це сталося через плутанину під час пакування, пов’язану з великою кількістю замовлень.

На жаль, наразі ми не можемо замінити на сірий, оскільки вони закінчилися. Однак ми можемо запропонувати вам знижку на наступну покупку або обмін, щойно отримаємо нову партію сірих китів.

Чи працює біла іграшка справно? Чи все в порядку?

Сподіваємося, що ця прикра ситуація не вплине на ваше враження про нас, і ми зможемо продовжити співпрацю в майбутньому!

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Интересная игрушка. Ребёнку очень понравилась. Плюс неожиданный бонус мини-гирлянда . Не ожидал) Спасибо!!!

Переваги:
    Интересная игрушка
    Недоліки:
    Не выявил
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, В'ячеславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Дякую за товар. Все надійшло швидко. Все добре: сяє, працює. Дитині сподобалося, я б сказала більше, дорослі були у захваті

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Маріє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила И***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Білий

Все работает!Довольны и дети и взрослые!

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Іграшка якісна, дитина дуже задоволена) купання у ванні стало більш веселим і захоплюючим! Дякую продавцю за оперативність)

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Білий

Доброго дня, кіт світиться але фантанчик не працює . Дитина дуже засмутилася

Недоліки:
    Не працює фантанчік
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Сірий

Майже одразу зламався. Із самого початку погано працював, просто плювався водою, а не працював по принципу фонтанчика.

Переваги:
    У вигляді тваринки
    Недоліки:
    Погано працював, не рівномірно розподіляв воду.
  • Алина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Сірий

Не працює

• Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня! Наші менеджери з вами зв'яжуться для вирішення прикрої ситуації. Гарного дня!)

• Дмитрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Хороший товар, комфортно робити замовлення, дякую

• Остап М***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Товар якісний, відповідає опису. Доставили швидко.Дитина у ззахватi

• Продавець  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все дуже понравилось! Все прийшло вчасно! Недол!к!в немає!!!

• Продавець  BrightSun

Дякуємо за зворотній зв'язок

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Сірий

Жаль, що так швидко зламалася...

Переваги:
    Прикольна яскрава іграшка
    Недоліки:
    З другого купання заглючила. Більше не працює.
  • Влада Д***

Не работает!

Переваги:
    Никаких
    Недоліки:
    Все
  • Ольга В***

Не працює

• Анастасія С***

Доставили швидко
    У комплекті є викрутка для того щоб вставити батарейки
    Сама іграшка цікава. Купатись малечі з нею сподобалось. Вода пішла відразу. Іграшка світилась.
    Але майте на увазі, що іграшка на сенсорах для води, після купання не вимикалась поки не дістали батарейки

Переваги:
    Цікава іграшка
    Недоліки:
    Не має кнопки вимикання
  • Полина В***

Товар соответствует описанию

• Ирина С***

Не идёт вода

Переваги:
    Светится
    Недоліки:
    Не идёт вода
  • Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Сірий

Купила детям китенка , очень обрадовались , засунули в ванную все работало светилось , а когда достали с ванной в нем куча воды булькает , Там где батарейки все сразу в ржавчине , и пока не раскрутишь и не достанешь батарейки не выключается , так как он сенсорный ) пыталась связаться с магазином писала им , но ответа не было ) сделала еще один заказ чтобы связаться с ними) без коробки ничем не могут помочь , а дети сразу же ее выбросили как только открыли ( зря выброшеные деньги

• Ірина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Сірий

Дуже сподобалося онуку! Працює, різнокольорове підсвічування, фонтанчик близько 15 см, тримається на поверхні , навіть на невеликому об'ємі води. Дякую

• Євген М***

Проблему вирішено

Вода не йде

Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Продавец быстро связался и предложил возврат, деньги сразу вернули. Приняли даже без коробки так как ее ребенок порвал.

Переваги:
    Порядочность
    Недоліки:
    Нету
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

По гарантии назад отправлять?

Недоліки:
    Не выключается
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Сам делфин отличный, доце понравился. Через два купания перестал выключаться, ночью проснулся а он гудит и моргает, в 3ночи стою достаю Батарейки. Теперь Батарейки нужно доставать.

Переваги:
    Хороший фонтанчик, ребенку нравится
    Недоліки:
    Перестал выключаться что только не делал(
  • Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Кит вказано що білий, а прийшов сірий. Потертий, пошкрябаний. Через те що все було оплачено - забрала. Але дуже негарно, замовляти більше не буду та іншим скажу

Переваги:
    Он пришёл
    Недоліки:
    Цвет, качество
  • Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KuboRub. Колір: Білий

Все хорошо, только не понятно как его отключить когда не купается. Только батарейки вытаскивать, а это дело не 5ти секунд

Переваги:
    Цветастый и прикольно шпинделяет водой
    Недоліки:
    Нет выключателя
  • Валерия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Саметой. Колір: Білий

Заказали данную игрушку ,оказалась нерабочая ,обратились в сервисный центр ,да, забрали на проверку без проблем ,предложили поменять на другую такую же игрушку ,сегодня забрали ,хотели порадовать ребёнка,но и вторая такая же нерабочая ,батарейки покупались новые,причём несколько раз ,за пересылку на диагностику так же оплата за свой счёт . Может стоит перед отправкой хотя бы проверять товар?

Недоліки:
    Игрушка не работает
  • Сергей Л***
    Продавець: OpenPlanet. Колір: Сірий

Не працює, потрати купу часу.