Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.28/5
на основі 322 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    172 відгуки:  позитивний – 69%, нейтральний – 11%, негативний – 20%
    Серед 172 відгуків щодо електросушарки для взуття BRS (жовта) більшість покупців задоволені співвідношенням ціни та якості товару. Покупці відзначають ефективність роботи пристрою, простоту використання, компактність і актуальність у холодну та сиру пору року. Серед сильних сторін називають невелику вартість, достатню якість матеріалів і гнучкість нагрівачів. Однак спостерігаються й типові проблеми: брак, недовгий термін служби окремих екземплярів, посередня швидкість сушіння, а також інколи неприємний запах пластику чи некоректна комплектація замовлення. Обслуговування клієнтів у спірних ситуаціях отримує здебільшого позитивні відгуки, хоча є і поодинокі випадки скарг.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Перевірена часом сушарка, рекомендую.
    Ту що з ЮСБ взагалі можна за відсутності світла використовувати як грілку від вапербанка

Переваги:
    Простота
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

• Аріна В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Сушарка не перегрівається, тому не деформує устілки та матеріал, навіть якщо залишити на всю ніч.

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Підходить для будь-якого взуття. Кросівки, черевики, чоботи, дитячі валянки – все проходить без проблем. Нагрівальні елементи не надто гарячі, тому не деформують взуття навіть із делікатних матеріалів.

• Віктор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Сушить м'яко, не пересушує матеріал, запах пропадає повністю.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Працює тихо, економить електроенергію. Вже кілька місяців користуюся – політ нормальний. Дуже задоволений покупкою!

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Підходить для різного взуття, навіть для дитячого.

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Очень доволен весь сезон пользовался.

• Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Чудово рятує в дощову погоду чи після тренувань. Рекомендую для дому!

• Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Чудова сушарка! Яскравий жовтий колір – легко знайти. Сушить взуття швидко, бережно, без запахів.

• Дмитро В***

Купил две пары .
    Одна пара ели греет!!!!
    Вторая пара работает ( -)
    Что указано в характеристиках,не соответствует этому !
    P.S. если есть возможность , проще приобрести на любом базаре .Там же и проверить товар на его работоспособность!!!

Недоліки:
    Не соответствует описанию !
    Из двух приобретенных, одна пара работает .
    • Продавець  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Зазначимо, що товар відповідає заявленим характеристикам, а температура нагріву електросушарок є помірною за конструкцією - це зроблено для безпечного та рівномірного сушіння взуття без його пошкодження.

Щодо ситуації з однією парою, тобто що працює некоректно - це може свідчити про індивідуальну несправність. Водночас за період після покупки ми не отримували від Вас звернень щодо гарантійного обслуговування, хоча на товар діє гарантія 12 місяців.

Рекомендуємо звернутися до нас через сервіс "Rozetka" - ми зможемо перевірити товар та запропонувати рішення в межах гарантії.

Дякуємо.

• Денис Л***

Все супер

Переваги:
    Свою функцію виконує відмінно

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Шукала саме таку сушарку.Свою функцію виконує класно.Задоволена пркупкою.

• Катерина Б***

Дуже зручні, гарно висушують

Переваги:
    Зручні у використанні

• Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Сушарки чудово справляються зі своєю функцією!

• Віталій М***

Все добре.
    Свою функцію виконує

Переваги:
    Гріє
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  StarLight

• Олександр Б***

Товар відповідає опису. Покупкою задоволений. Продавця рекомендую

Переваги:
    Зі своєю задачею справляється
    Недоліки:
    При перших використаннях не виявлені
    • Продавець  StarLight

• Дмитро В***

Ще не користуватися.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Екатерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Обычно не обращаю внимание на отзывы, ну у каждого свои требования).
    А сейчас хочу оставить, может кому то и пригодится. Сушилка от слова совсем не сушит обувь. Нагревается очень долго, если это можно назвать, что она нагрелась(
    Она еле-еле теплая, соответственно обувь она просушить не в состоянии. За всю ночь работы-обувь мокрая.
    Разочарование полное!

Переваги:
    Недоліки:
    Не сушит, чуть-чуть нагревается
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності через заводський брак товару.

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Одноразові. Працювали 3 години. Відправив у смітник.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Марія Г***

Все працює,все добре

• Константин Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Все відповідає описанню. Працює все без нарікань. Роботу свою виконує, сушить )) Дякую.

• Роман Р***

Працює добре, жодних нарікань

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Надіслали оперативно, працює добре. За ніч взуття висушує.

Переваги:
    Ціна, продуктивність
    • Продавець  StarLight

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Працює. Поки не було необхідності реального використання.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Надіслали не того кольору, що було обрано
    • Продавець  StarLight

• Артур
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Добре, усе працює як потрібно

• Надежда А***

Гарний товар , все працює

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Купили товар два рази включили працювало все, на третій раз не гріє вже. Продавцю написала та менеджеру про таку ситуацію так як є гарантія і був час щоб повернути товар бо не пройшло ще 14 днів, але мені так ніхто і не відповів. Сервіс жахливий, навіщо писати про ці 14 днів якщо ніхто не відповідає. Я розчарована.

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Злата П***

Все ок , дякую

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Хороша сушарка, дуже стала у пригоді в осінній сезон, коли висока вологість, холодно і опалення ще немає, то взуття після прання взагалі не сохне. Сушарка не гаряча, в міру тепла, як і треба, щоб не зіпсувати взуття. Покупкою задоволена

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Продавець бажано щоб повідомляв про наявність кольору.
    Замовляв один колір, відправили інший, без попередження

Переваги:
    Доставка
    Недоліки:
    Проінформуйте в наступний раз про відсутність кольору який замовник оформлює
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок! В карточці товару зазначено: "MIX".

• Сергій П***

Жовтий МІХ!!!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Товар якісний і відповідає всім характеристикам

Переваги:
    Все добре

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Дуже врятувала сушарка у відрядженні. Дякуємо продавцеві, товар якісний і відповідає все заявленим характеристикам.

Переваги:
    Компактний пристрій працює.
    • Продавець  StarLight

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Хороші сушки за свої гроші. Демісезонні кросівки після цілого робочого для висихають за 4-5 годин. Не мають запаху пластмаси. В цілому доволі хороша покупка особливо для осені та зими.

Переваги:
    Недорогі. Не мають запаху пластмаси. Зручні.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  StarLight

• Ганна Р***

Сушарка прийшла швидко, виконує свою функцію на всі 100%. Продавця рекомендую

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений

Чудова сушарка, гарно сушить взуття. Рекомендую

• Ігор

Працює