Відгуки покупців про Сушарка для взуття з ультрафіолетом від USB антибактеріальна BRS Blue

Оцінка користувачів 4.02/5
  • Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушить якісно, взуття не псується. Дякую!

• Валерій З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Пристрій дбайливо просушує внутрішню порожнину, що особливо актуально в дощову погоду або взимку.

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Блочок і провода жахливі. Толком не користувався провода перестали працювати.
    Зробив сам з якісними входами. А так гріють добре.

Переваги:
    Добре гріють працюють від повербанка.
    Недоліки:
    Блок живлення і провода.
    • Продавець  StarLight

• Марина И***

Топ

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Те що ніякого ультрафіолету немає це і так зрозуміло. Самі сушарки хороші. Всі проблеми в кабелях і бж. Кабелі реально короткі, ледве вистачає, треба щоб розетка була внизу біля взуття. Величезна проблема в тому що на роз'єм юсб лягає надто велике навантаження. Він розпечений, неможливо доторкнутися. І після деякого часу він почав підгорати. І це з власним бж який при роботі холодний. Про використання з комплектним бж я взагалі мовчу це набуть одноразове використання. Можна стабільно користуватися з бж у якого 2 юсб-а і який буде спокійно тримати навантаженням без нагріву і двома окремими кабелями на кожен черевик окремо. Тоді ніякого перегріву не буде.

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Богдан Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Прекрасна сушарка, сушить швидко і не псує шкіряне взуття

• Ніна С***

Чи є в продажі кабель?

Переваги:
    Сушить гарно
    Недоліки:
    При першому використанні поплавився кабель живлення.
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! На жаль окремо кабелю у продажу немає.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сьогодні при першому використанні почав плавитись блок зарядки. Якби залишила на довше він би загорівся.

Переваги:
    Гарно гріє
    Недоліки:
    Плавиться блок зарядки
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності.

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Використовую з павербанком на 20 000м його вистачає майже на 5 годин роботи сушарки, за цей час сирі берці висихають. Рекомендую

Переваги:
    Робота від павербанку
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  StarLight

• Стас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Сушка дійсно те що треба. Швидко сушить та в придачу є антибактеріальна обробка, замітив що навіть запаху взуття стало менше

• Леонід Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Я з приводу покупки. Комплектний блок взагалі не гріє. Взяв такий самий оригінал, все працює. Сушка пропрацювала 4 дні, і все. Сьогодні розплавилось гніздо юсб. Не раджу купувати. І взагалі сушка не гріє 360. Вона гріє тільки зі сторони лампочки

Переваги:
    Недоліки:
    Не відповідає дійсності
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Леоніде, та вибачаємось за незручності.

• Артем С***

Прийшло швидко, все працює

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Товар прийшов швидко, усе працює.
    Дуже зручно, що можна живити від павербанка.

Переваги:
    Можливість живити через розʼєм USB
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

• Алена
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка була куплена в кінці листопада. Сушила вона непогано, але блок живлення зразу дуже грівся. Фіолетова вставка, що зазначається як ультрафіолет), відпала після кількох використань. Вчора шнур поплавився, блок згорів. Не раджу!

Недоліки:
    Згорів блок живлення, поплавився шнур
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Дуже неякісно, вчасно зреагували. Залишив на ніч сушитись черевики, блочок поплавився, кабель пересушився. НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Недоліки:
    Мало не згоріла квартира
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажанно не залишати будь-який товар схожого типу на ніч без нагляду людини, так як це може призвести як до поломки товару, так і до більш страшних наслідків.

• Богдан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Швидка доставка, все працює як треба, доволі швидко сохнуть берці.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Робе від павера це великий плюс. Чи є УФ випромінення не перевіряв (не до того) можна покласти в спальник або під одежу. Сушить, але не швидко. Світить прикольно:)))

Переваги:
    Робота від павера
    Недоліки:
    Ціна завищена
  • Родіон О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушки гарні, сушать добре.

Переваги:
    Сушать добре .
    Недоліки:
    Короткі провода від сушок до розетки, прямо дуже не вистачає довжини.
  • Антон С***

Все чудово працює

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Замовлення отримала вчасно. Сушарка добре справляється зі своєю роботою. Гарний дизайн, доволі швидко нагрівається.

Переваги:
    Може працювати від павербанка
    Недоліки:
    Не виявила.
    • Продавець  StarLight

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Швидко опрацювали замовлення та відправили.
    Прилад отримав гарно запакований , без пошкоджень. Працює, свою функцію виконує. Покупкою задоволений. Дякую!

• Вячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка виконує свою задачу, нагріваєця доволі швидко що від USB, для арміі на мій погляд те що треба

Переваги:
    USB
    Недоліки:
    Невиявлено
    • Продавець  StarLight

• Павло

Працює добре, швидко сушить

Переваги:
    Добре працює
    • Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушить добре. Використовував від павера, за півгодини висаджує на 20% банку на 20к. В комлекті блок живлення, який неробочий, могли б взагалі не комлектувати ним.

Переваги:
    Сушить добре
    Недоліки:
    Неробочий блок живлення
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності.

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка якісна. Добре гріє. Відправили вчасно. Найголовніше, що працює від юсб.

• Олександр К***

Все супер

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Блок живлення вмер після 3-4 використовувань. Прилад поки живий.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Комплектний блок живлення поганий
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності. Скоріш за все в блоці живлення був якийсь заводський брак, який на жаль було виявлено тільки з часом. Дане явище є дуже рідкістним, але ми в будь-якому випадку ще раз приносимо свої вибачення.

• Сергій

Хороший прилад. Рекомендую.

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка виконує свою функцію. Нарікань не має.

• Винник Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушарка добре гріє, перевіряв на павербанку недовго по напрузі показало ближче до 15 вт, зарядку комплектну не використовував, а взяв перевірену то за кілька годин досить добре підсушило кросівки, запаху теж не було відчутно.

Переваги:
    Функцію виконує добре, можливість працювати від павербанку
    Недоліки:
    Незрозумілий блок живлення по якості
    • Продавець  StarLight

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Кочегарить норм. Блочка в комплекті як у інших на світлинах не було, та й пофік. Світить синім, наскільки дієво хз. Поки сушити взуття не було можливості. Взяв в учебку й подальшого використання на лбз.

Переваги:
    Гріє, працює
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Продавець  StarLight

• Сергій Л***

Непоганий товар, швидко відправили

• Аня М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Сушка стали мигать. Плохо работает. В зарядном один разъем не работает.

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності, які пов'язані із дефектом товару, який на жаль набув своє місце під час пересилки службою доставки. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!

• Владимир О***

все отлично

Переваги:
    все работает

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Дуже корисна річ, сам користуюсь від повер-банка. Сушилки прийшли швидко, все працює і добре суше берци. Своїм товаришам рекомендував.

Переваги:
    Портативність
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  StarLight

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Білий

Заміна блока живлення несильно врятувала ситуацію
    Так, тепер все працювало з коробки, але як і пишуть у відгуках, він сильно грівся і таки згорів.

Якщо не враховувати цей факт та додоткові супутні витрати - виконує свою функцію доволі непогано. Хотілось би трохи довші дроти, але то вже індивідуальні побажання.

Ну і питання до опису, що там ще і ультрафіолет є.
    На самій коробці та в інструкції про це ні слов

Переваги:
    Живлення від USB. Габарити. Ціна (якщо брати зі знижкою).
    Недоліки:
    Через декілька тижнів згорів блок живлення.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр! Взяли до роботи інформацію щодо блоку живлення задля усунення даної проблеми.