Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Відгуки про товар продавця CLS
  • Власова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CLS. Колір: Brown

Суперові навушники, взагалі без мінусів.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: CLS. Колір: Brown

Найкращі навушники, що коли-небудь купували

Переваги:
    Довго тримає заряд
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: CLS. Колір: Brown

Навушники класні, звук відмінний, оригінальні

Переваги:
    Зручні, якість звуку
  • Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CLS. Колір: Brown

замовила навушники пів року тому і не пошкодувала. звук чудовий, мікрофон працює прекрасно, під'єднання швидке, товар приїхав в чудовому стані. коробка вже була відкрита та про це мене попередили заздалегідь. користуюсь щодня і ніяких недоліків не виявлено.

• Дмитрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Гарні низи і середні. Високих, як на мене, не вистачає трохи. Але то суб'єктивна оцінка. З повної зарядки до відключення пропрацювали 40 годин майже безперервного використання. Думаю в режимі очікування можуть витримати і заявлені 80 годин. М'які амбішури. Не тиснуть на вуха. Хоча за 4 години починаєш їх все ж таки відчувати. Мікрофон хороший, чутливий. Співрозмовник чує Вас добре. Але може акцентувати на оточуючому шумі. В тролейбусі чули як оголошують зупинку а не мене. В жарку погоду пітніють вуха. Але це - типова ситуація для навушників такого типу.

Переваги:
    Тримають заряд. М'які амбішури. Хороший мікрофон.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  anytech

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Brown

Після замовлення очікуйте дзвінка від продавця стосовно підтвердження (через те, що я не відповідаю на невідомі номери, відправка затягнулася). Під час приємної розмови мені запропонували кейс для навушників, спойлер — дуже ним задоволена.
    Близько року приглядалася до цих навушників і придбала з найбільшою знижкою до ювілею Розетки.
    Боялася підробки, а тому дослідила це питання сповна. Оглянувши в відділенні, без розпаковки, коробку навушників, зрозуміла — це оригінал.
    Але сумніви — ознака критичного мислення. Чому так дешево? Припускаю, що через те, що четверті мажори більше не випускаються, тож їх активно розпродають. Ця модель не підтримує застосунок Marshall Bluetooth. Вага моїх навушників — рівно 165г. Якщо зняти праву амбушуру і відсканувати код — він відповідає серійному номеру на коробці. Самі навушники деталізовані і якісні. Навряд би хтось підроблював настільки старанно (наприклад, лейбл на кабелі "папа-папа").
    Про звучання. Звук об'ємний і пахне професійним підходом до звуковідтворення. Відчувається британське звучання, всі компоненти композиції гармонійні і збалансовані.
    Однак, якщо ви любите метал, то, в порівнянні з славнозвісними порта_про, ці навушники програють. Але в цілому, класична музика, інді, рок і просто відоси та кіна — добре та якісно.
    Неочікувано — навушники суперзручні для телефонних розмов, мікрофон чудовий.
    Тиждень користуюсь щодня, ще не заряджала, було 50%, зараз — 40%.
    Ці навушники, мабуть, найзручніші для мене серед накладних.
    Блютуз дотягується з кінця квартири.
    Дивне спостереження — навушники прикрашають зовнішність

Переваги:
    Додають 1000 до стилю та естетики.
    Оригінал, з імовірністю 99%. Джойстик, як виявилось, це — неймовірно зручно.
    Класичне британське звучання, об'єктивне і не спотворене.
    Заряд тримається довго.
    Недоліки:
    Не для відчайдушних фанів важкого металу. Black metal звучить тьмяно, але Muse та Placebo — дуже достойно. Бачила відгуки, що п'ята модель більш "металічна".
    • Тагир Н***

-Ця модель не підтримує застосунок Marshall Bluetooth.
      Тоди це не орігенал.

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Brown

Пишу повторний відгук через три тижні після покупки, бо зробила для себе відкриття. Виявляється, якщо слухати музику через кабель, якість звуковідтворення значно підвищується . І мій любий блек звучить так, як має. Отже, питання до передачі інформації саме через технологію блютуз, в не до самих навушників (як варіант — от чого їх знято з виробництва).
    Зазначу, що це тонкощі для збоченців. Людині, яка не поїхала музикою, навряд буде принципово. Хіба що гучність з кабелем більша.
    За три тижні заряджала 1 раз при щоденному бездротовому використанні.

Переваги:
    Якісне, об'ємне, деталізоване і чисте звучання. Можливість використання як бездротовим, так і традиційним способом.
    Недоліки:
    Парять при спеці 32 (що логічно)
    Викликають залежність
  • Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: topvelo. Колір: Brown

Звук шикарний. Перевіряв на багатьох жанрах музики. Від Cannibal Corpse і Radiohead, Black Sabbath i Frank Zappa, до мінімал техно і атмосферік драм енд бейс.
    Моє особисте враження що навушники більше для року, металу і акустичного жанру. Хоча і Massive Attack з Tricky буде топ.
    Але зрозумійте, це суто мої враження і все можна порівняти. Я зазвичай слухаю музику у студійних Аудіотехніка. Але і ці дають непоганий саунд, хоча і є певні питання до еквалізації. Бо інколи баси хоча і як тепла ванна поглинають але їх забагато. І високі трошки ріжуть вуха, це може дати втому. Залежить що слухати і на який гучності.
    Зручність 8 з 10. Вони мʼякі але не для активного руху. Є ризики що впадуть при нахилах тіла. Якщо сидіти працювати то перфект. Вуха від амбюшурів не втомлюються і можна дуже довго сидіти. Це кайф. Інколи просто їх одягаю без музики щоб прибрати зовнішній ноіз. Мʼякі і приємні.
    Заряд - тримають добре. Неочікувано.
    Про зовнішній вигляд тут все топ.

Переваги:
    Якість
  • Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Отправили в день заказа в сб. Пришли в пн новой почтой. Очень хорошо упакованы, в несколько слоёв, порадовало)))

Мини-джек, зарядное, наушники - все в комплекте и работает так как и ожидалось. Пока что косяков не замечено. Спасибо большое продавцу за оперативную работу и хороший товар :D

Переваги:
    Класные наушники, отличный звук, Bluetooth стабилен
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  anytech

• andres k***

Доброго дня. Опишіть, будь ласка, комплектність навушників, який там зарядний пристрій? Як на малюнку - плаский та круглий?

• Valerian
    Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black

Щойно отримав. Оригінал 100 відсотків. Звук очікувано чудовий. Характерно для року. Хто любить рок і гітарні рифи – це для вас. Високі частоти не дуже яскраві, низькі присутні але це не full bass. Зауважу, Маршали «заточені» під рок, гітарні рифи. На програвачі Aimp, як на мене, найкраще збалансоване звучання з еквалайзером SOFT. Хто полюбляє попсу – беріть KOSS або GBL.
    Керування, джойстик – супер. Ергономіка – супер. В когось проблема з підключенням через блютуз? В мене жодних. Підключив до телефону і ноутбука. Все супер!
    Доставка. Вчора зранку замовив, сьогодні в обід отримав. Дякую.

Переваги:
    Все, що написано у коментарі
    Недоліки:
    важко навіть вигадати
  • Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Brown

Забрав вчора свої навушники(бордові). Продавець відправив товар в той самий день, тому на наступний вони вже були в мене.

Дуже стильно виглядають, невеликі за розміром, мають вбудований мікрофон.
    Підключав до айфона та макбук. Все працює добре.

З недоліків - після кількагодинного використання почали боліти вуха, хоча сподіваюсь, що вони з часом "розійдуться"

Переваги:
    Хороший звук, стильний дизайн, дуже легкі
    • Продавець  RID

Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування )

• Шаповал А***

Проблему вирішено

Користуюсь майже пів року, звук та гучність на висоті, акумулятора вистачає на неділю, користуюсь кожний день. За цей час нічого не зламалося не тріснуло та не стерлось, виглядають як нові.
    Мікрофоном не користуюсь, говорять що мене чути наче я далеко знаходжусь від мікрофона.

Недоліки:
    Тільки мікрофон але для мене не критично
    • Продавець  anytech

• Владислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Вивчив трохи тему ОРИГІНАЛ – КОПІЯ. Збентежила, як і багатьох, ціна. Скажу по факту про ті моменти, які часто обговорюються через 3 дні використання. Звук подобається, до цього користувався AIRPODS, можна сказати небо і земля, звичайно ж це різний тип навушників, але тим не менше. Сидять добре, дискомфорту немає (слухаю музику багато). Збірка акуратна. Світло від світлодіода в гнізді зарядки не світиться. Щодо коробки: збентежило, що на скотчі не залишилося чорного і вушко було, як мені здалося, приклеєне до самої коробки. При скануванні штрих-коду на навушнику він збігається з цифрами на коробці. Через шнур звук інший, ще кращий. Начебто чув, що оригінал при зарядці продовжує грати. У мене вимикаються. Вмикаються і підключаються швидко. Заряд, думаю, триматиметься дуже довго.
    Покупкою задоволений, майже не розлучаюся з ними. Брав тут же чохол для них, відмінна річ. Доставка швидка, попередньо написали на вайбер, упаковано добре. Навіть якщо це і репліка преміум класу, за що багато хто так стурбований, за такі гроші я готовий закрити на це очі і потиснути китайцям руку.

• Олег Б***

Тобто це копія? А як від оригіналу відрізняється?

• Василь Л***
    Відгук від покупця. Продавець: lElectro. Колір: Black

Отримав навушники. Якість звуку бомбічна, батарея тримає добре. Шикарні навушники за свої гроші.

• Олександра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

головним критерієм для мене стояв звук і оригінальність навушників. як музикант, можу сказати, що у маршалів звук добрий. вони не пропускають звук назовні, зручні у використанні, заряд тримають довго, стильні на вид. єдиним мінусом є (враховуючи, що в мене пірсинг у вухах) це те, що через пару годин можуть починати давити на вуха.

навушники оригінал, перевірили)

Переваги:
    якісний звук, практичність, стиль, оригінал
    Недоліки:
    можуть давити на вуха через пару годин користування
    • Продавець  MirJim

Добрий день, дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь з задоволенням)

• Нестор П***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Придбав собі ці навушники в магазині MirJim (тут, на розетці) в останній день розпродажу "Чорної п'ятниці". Перед тим вагався, тому що ціна здалась підозріло низькою, але все ж подивився огляди оригінал\підробка, почитав відгуки й замовив.
    Навушники оригінальні, все ок :) Звук доволі класний, можливо трохи "заваляні" баси, але це маршалівська особливість, наскільки знаю. До цього довгий час (більше 8 років) використовував AKG K518.

Магазину дякую за гарну ціну та швидку відправку. Нещодавно замовив ще одні такі, в коричневому кольорі, на подарунок. Все супер. Рекомендую! :)

Переваги:
    Гарна ціна, оригінальний товар, якісна збірка та звучання за свої кошти
    Недоліки:
    поки не виявив
    • Продавець  MirJim

Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Гарного дня!

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Покупали підлітку на новий рік, спочатку він хотів інші, але ми йому відповили, що Санта вже в розетці замовлення зробив))) Тепер він їх майже не знімає і каже що Санта йому зробив найкращий подарунок)))

Переваги:
    Якість, гарний звук
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  MirJim

Дуже дякуємо вам за такий щирий і теплий відгук!
      Раді чути, що подарунок від Санти вийшов таким вдалим і приніс стільки радості. Нехай навушники і далі тішать гарним звуком, а Новий рік залишить тільки приємні спогади. Дякуємо за довіру до нашого магазину, будемо раді бачити вас знову!

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black

Навушники прийшли за 2 дні, запаковані дуже надійно. Звук чудовий, приємні на дотик, система розпізнає їх як Major IV, причин підозрювати, що це не оригінал немає.

Переваги:
    Звук, матеріали приємні на дотик, безпровідна зарядка
    Недоліки:
    поки не виявлено
  • Дмитро

Просто чудові!

Переваги:
    Дуже довго тримають заряд. Достатньо заряджати раз на місяць (звісно це залежить від інтенсивності користання)
    Недоліки:
    Коли підключені до пристрою, чутно тихий дзвін, не критично але іноді дратує
    • Владислав К***

це означає що вони неориганьльні, якщо є шум

• Valerian

відповідь нижче "це означає що вони неориганьльні, якщо є шум" - маячня. Не зважайте. Я придбав у цього продавця навушники. Перевірив. 100 відсотків оригінал. Стосовно стороннього шуму. Це нормально. Тихий шум може бути присутнім. Причиною може бути сам пристрій, до якого ви підключились.

• Катя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: lElectro. Колір: Black

Я замовила їх ще у 2022, вони досі ідеально працюють, дуже зручні, класно та стильно виглядають. Та найбільше мені подобається те що я заряджаю їх всього лиш раз у місяць, а може і рідше, попри те навушники працюють і ще ні разу не розрядились. Я меломанка і підключаю їх кожного дня. Мене дуже дивувало те як вони можуть працювати без зарядки так довго. Це просто чудо!

Переваги:
    Довго тримають заряд
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: lElectro. Колір: Brown

дякую, все прийшло) дуже задоволена!

Переваги:
    неймовірний гарний дизайн, якість, звук, довготривале прослуховування
  • Марія В***
    Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Brown

Дуже якісні навушники, які виправдовують свою ціну. Все добре працює, з підключенням до телефону і ноутбука проблем не виникло. В описі зазначено про безпровідну зарядку, але, для уточнення, в наборі її немає, про що і йдеться на коробці. Припускаю, що такий метод зарядки просто є можливим, та кабель для зарядки наявний, тому з цим проблем нема. Прийшли швидко і якісно, за що щиро дякую)

Переваги:
    якісний звук, довго тримає заряд, дефектів не виявлено
    Недоліки:
    поки не помітила
  • Олексій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Вітаю. Придбав у цього продавця 2 комплекти навушників. Перші навушники пропрацювали 11 місяців і перестали заряджатись, їх продавець замінив на нові. На основі такого досвіду був придбаний ще один комплект навушників. Але пройшов майже рік і ті другі які прийшли на заміну вийшли з ладу (перестав працювати лівий навушник) прошу дати розʼяснення як бути далі.

Переваги:
    Непоганий звук, тривалість роботи акумулятора дуууже добра, якість збірки
    Недоліки:
    Додаток просто існує, брак присутній в двох з трьох комплектах
  • Бодя
    Відгук від покупця. Продавець: Goods100. Колір: Brown

Чудові навушники. Звук якісний, але трішки не вистачає високих. Батарею тримають дуже довго. Користуюся по 3-4 години на добу, заряджав останній раз 2 тижні тому і ще не сіли.

Переваги:
    Батарея, ціна, якість звуку.
    Недоліки:
    Нажаль їсти не готують ;)
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Давно хотів собі такі навушники і нарешті придбав. І недарма хотів, я вам скажу. Якість топ, на голові сидять зручно, ніщо нікуди не тисне, просте і зрозуміле керування всього одною кнопкою і прекрасний звук! В комплекті крім навушників два кабелі для підключення і зарядки, інструкція і гарантійний лист. Розумію, що це не оригінал, а копія. Але дуже гарна копія, і переплачувати за оригінальні не бачу сенсу. Ну й швидка відправка - наступного дня після замовлення навушники вже їхали до мене, тому однозначно всім рекомендую і товар, і продавця!

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  MirJim

Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!

• Олег П***

Ну хоть хтось написав , що це репліка. Дякую за відгук

• Владислав У***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Круті навушники, як для любителів металу та року.

Переваги:
    Компактність, комплектація, якість матеріалу, та якість звуку
    Приємні амбушури, гарна шумоізоляція.
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  MirJim

• Владислав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: topvelo. Колір: Brown

Деякі люди помітили, що дані навушники не оригінал. Дуже цікава примітка зі сторони людей, що заходять і вибирають зі списку більш дешеві навушники з усіх і не від якогось стандалон продавця як розетка і так далі. Претензій до продавця у мене ніяких немає, навушники працюють довго, комлектація і так далі проходить всі тести на легіт, але деякі підмітили, що це дуже гарна підробка і там є якась копія яка дуже схожа на оригінал. Брав навушники у своїх друзів які замовляли з різних місць в офіційних магазинах, різниці немає, що по часу, що по звуку, тож, сумніви у мене відпали остаточно.

Переваги:
    Час роботи, якість.
    Недоліки:
    Дуже великий спір чи це тру навушники чи ні
  • Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AMXStore. Колір: Black

Купив ці навушники і тепер не чую ні сусідів, ні проблем, ні будильника. Звук настільки хороший, що навіть мої плейлисти стали звучати як шедеври. Рекомендую всім, хто хоче втекти від реальності!

Переваги:
    Будь яка музика звучить благородніше за симфонічний оркестр
  • Антон Л***

Дуже оперативно відправили. Підтримували звязок. Дуже гарний продавець

Переваги:
    Швидко і все без проблем.
    • Продавець  MirJim

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ми завжди намагаємось забезпечити належну якість товарів та сервісу.

• Наталя О***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Brown

Купили ці навушники на подарунок Дитина дуже задоволена. Звук чистий, гучний, наче все добре. Заряд тримає довго. Дизайн стильний, виглядають якісно. Єдине, що при довгому носінні трохи втомлюються вушка. В комплекті придбали зручний кейс для навушників. Доставка була безкоштовна.

Переваги:
    Недоліки:
    При довгому носінні трохи втомлюються вушка.
  • Всеволод В***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim. Колір: Black

Тиждень користуємося, все підходить. Для подарунку саме те. Приїхали у точку рзтк на наступний день

Переваги:
    Є
    Недоліки:
    Не побачив
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: topvelo. Колір: Brown

Наушники дуже гарного дизайну, та якості.

Як сказав мій чоловік « жінку не чути» (оскільки це був подарунок)

Все сподобалось, оперативно відправили.

Переваги:
    Гарна якість та хороший звук.
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black

Навушники топ. Зручно, що вони складаються. Тому помістяться навіть у малу сумку для ноутбука

Переваги:
    Звук, час роботи. За 24 години активного використання розрядились на 20%
    Недоліки:
    Немає регулювання гучності, або я просто не знайшов
  • Павло П***
    Відгук від покупця. Продавець: topvelo. Колір: Black

Задоволений товаром, оригінал! Бистро відправили! Ввічливий консультант!

Переваги:
    Оригінал
  • Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Brown

Быстрая доставка товара, заявленное качество и комплектация товара. Наушники отличные.

• Продавець  Geekon

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і намагатимемося, щоб так було завжди. Чекаємо на вас знову!

• Ангеліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Black

Все оперативно відправили!
    Товар належної якості, відповідач заявленому опису!

• Продавець  RID

Дякуємо за відгук, приємного прослуховування улюблених треків.