- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часи самі по собі живуть як хочуть. Користувалась дитина 2 роки. Перших пів року було все добре. Через пів року почався глюк,а саме -заряджені часи виключаються самі по собі,при чому що заряджені повністю. Це єдиний великий жирний мінус. Рішили купити іншої марки.
- Переваги:
- Джипиес,звонки
- Недоліки:
- Виключаться самі по собі
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Супер часы
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник брали дитині для двох речей: бачити де знаходиться дитина і мати можливість з нею зв'язатись дзвінком. Те, що годинник не працює з київстаром і додаток має тонну реклами я в принципі знала і була готова при покупці. З цим ще можна було б миритись. Але є декілька суттєвих "але". Повна зарядка тримається до 2-3х годин на вулиці і пари 2хвилинних дзвінків . Після цього він розряджається повністю. Так, звісно, цей час можна трохи збільшити, якщо вимкнути GPS, але тоді який сенс? Окрім цього є регулярна болячка - при той же повній зарядці він гасне і далі не вмикається. Через деякий час(день-два) він зазвичай потім починає реагувати на зарядку, але від девайса для дитини за 4к гривень очікуєш трохи іншого. Вимкнутись так може в будь який момент. Зарядила, перевірила перед прогулянкою, а далі через півгодини телефоную дитині - а він не працює. Або розрядився, або уйшов в себе. Покупкою дуже не задоволена.
- Переваги:
- Рожевий
- Недоліки:
- Постійно намертво висне, швидко розряджається, додаток переповнений реклами і погано локалізований, не працює з київстаром
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Олена!
Якщо, швидко розряджається батарея смарт годинника
При самому активному використанні, годинник тримає до 24 годин, а в режимі очікування до 48 годин.
Та існують чинники які можуть зменшувати тривалість роботи батареї, наприклад, в годиннику обов’язково повинна бути вставлена SIM карта, яка активована та поповнена на достатню суму. Якщо карта не поповнена коштами, мобільний інтернет буде відсутній, і годинник буде активно постійно шукати мобільну мережу, при цьому він знаходитиметься у перенавантаженому стані та перегріві, що сприятиме швидкому розряджанню годинника, буквально протягом 2, 5 годин. В деяких моделях, є можливість в налаштуваннях зменшувати яскравість екрану годиннику, що також допоможе економити заряд.
Також, в батьківському додатку Setracker2 є вкладка Режим геолокації, де ви маєте можливість вибору одного з трьох режимів частоти пошуку локації годинника, кожні 10хв. нормальний режим, кожну 1год. режим енергозбереження, та уточнення геолокації по запиту. Чим частіше будуть оновлюватись дані локації годинника, тим буде швидше розряджатись батарея. Рекомендуємо обирати в додатку Setracker2, саме режим ручного запиту координат, в такому випадку економія заряду годинника буде найефективніша, а ви будете відслідковувати місцезнаходження за потреби.
Ще, для продовження тривалості роботи годинника, відключіть можливість надсилання оператором інформаційних СМС повідомлень на SIM карту годинника, так як кількість СМС також впливає на підвищення активності роботи батареї. Це можна зробити в налаштуваннях SIM карти, або зателефонувавши вашому мобільному оператору.
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не вірно відображається рівень заряду, перед школою показують повний заряд, в обід вже вимикаються. Через чотири місяці використання зависли, та не на що не реагували поки не розрядилися і більше не включились. Віддали на ремонт, тижня через три повернули, сказали що технік все перевірив, все працює. Ще місяць попрацювали і знов не вмикаються. Весь день стояли на зарядці, ні якої реакції. А термін гарантії як раз закінчився. Підуть в смітник, бо сенсу відправляти на платний ремонт не бачу.
- Переваги:
- Добре чути, гарний дизайн
- Недоліки:
- Не вірно відображається рівень заряду. Перестали вмикатись.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Вообще не держут зарядку
Очень огоряился покупкой ! - ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Часами не задоволена, верхня частина екрану не працювала. Зробили повернення
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Після чотирьох місяців користування враження, м'яко кажучи, не дуже. Погано тримає заряд та заряджається, не працює з Київстаром (купив Водафон все працює), кривий софт з поганою локалізацією, в підтримку неможливо додзвонитися. Не раджу.
- Переваги:
- Простий і зрощумілий для дитини інтерфейс та непоганий дизайно
- Недоліки:
- Погано тримає заряд та заряджається, не працює з Кієвстаром, кривий софт
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Василь!
Якщо у вас не вийшло дозвониться в підтримку, ви можете відправити запит в будь який месенджер, на номер вказаний на стикері упаковки та в гарантійному талоні, і ми обов'язково з вами зв'яжемось. Всі вказані контакти актуальні!
Декілька порад, що до покращення роботи смарт годинника:
Швидко розряджається батарея смарт годинника
Годинник не бачить SIMкарту або має поганий зв'язок
Завжди вірно обирайте розмір SIMкарти, саме той що підходить моделі вашого годинника, та правильно встановлюйте SIMкарту в годинник. Розмір та напрямок встановлення SIM описаний на інформаційній плівці, яка наклеєна на екран нового годинника виробником.
Рекомендуємо використовувати для годинників, SIMкарти тих операторів, які мають найкращий рівень зв’язку саме у вашій місцевості.
Варто зазначити, що під час відключень електроенергії, може знижуватись рівень зв’язку або й зовсім може бути відсутнім, так як не всі базові станції операторів Київстар, Vodafone, Lifecell мають резервне живлення, або мають його в обмеженому обсязі, що не дозволяє підтримувати стабільний зв’язок та інтернет тривалий час. Відповідно робота всих функцій смарт годиннику, напряму залежить від стабільної роботи мережі вашого мобільного оператора, відповідно на що виробник смарт годинників не має впливу.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Ира Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Это самая бессмысленная покупка. Часы выключаются сами по себе. День работают, потом 2 дня отдыхают (не реагируют ни на что). И так по кругу.
- Переваги:
- В те сутки, когда часы работают всё идеально, и локация и звонки.
- Недоліки:
- Отключаются и сутки, а то и больше их не возможно включить.
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Ірина!
Описані вами недоліки не є допустимими, про подібне ми не отримували скарг раніше!
Просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
Не сподобались. Постійно проблеми з зарядкою. З ввімкненим GPS, що оновлюється кожні 10 хв, годинника не завжди вистачає на 5+ годин. Інколи розряджається навіть у вимкненому стані. Періодично завісає, що трохи бентежить, адже розраховуєш, що дитині завжди можна зателефонувати. Ну і як вже писали раніше - взагалі відмовляється працювати з карткою Київстару.
Відеодзвінки так і не змогли змусити працювати. Не певна що вони взагалі можуть працювати у нашій мережі.
Трохи дивний софт, особливо що стосується внутрішнього чату. Ідея класна, але користуватись ним неможливо, адже повідомлення не приходять, або приходять вибірково в обидва боки.
Періодично відкриваються в процессі носіння, наче не проблема, але турбує, щоб не зламались випадково.
Що є добре - можливість зателефонувати дитині та відносно точно бачити місцезнаходження. І відповідно дитина може мене набрати. Це була основна мета покупки, тому годинник відносно влаштовує, але недоліки (зарядка та зависання) все ж таки сильно докучають.Хоча серед інших відгуків бачила прямо протилежні, тому можливо саме нам попався бракований годинник. Але за місяць+ користування є враження, що це не брак, а просто такі є недоліки годинника.- Переваги:
- gps, можливість зв'язку з дитиною
- Недоліки:
- погано тримають заряд, зависають, не працюють з киівстаром
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Олена!
Прочитавши ваш відгук, рахуємо за потрібне звернути вашу увагу на деякі особливості правильного користування дитячим смарт-годинником.
Швидко розряджається батарея смарт-годинника
Та існують чинники які можуть зменшувати тривалість роботи батареї, наприклад, в годиннику обов’язково повинна бути вставлена SIM-карта, яка активована та поповнена на достатню суму. Якщо карта не поповнена коштами, мобільний інтернет буде відсутній, і годинник буде активно постійно шукати мобільну мережу, при цьому він знаходитиметься у перенавантаженому стані та перегріві, що сприятиме швидкому розряджанню годинника, буквально протягом 2-5 годин. В деяких моделях, є можливість в налаштуваннях зменшувати яскравість екрану годиннику, що також допоможе економити заряд.
Також, в батьківському додатку Setracker2 є вкладка Режим геолокації, де ви маєте можливість вибору одного з трьох режимів частоти пошуку локації годинника, кожні 10хв нормальний режим, кожну 1год. режим енергозбереження, та уточнення геолокації по запиту. Чим частіше будуть оновлюватись дані локації годинника, тим буде швидше розряджатись батарея. Рекомендуємо обирати в додатку Setracker2, саме режим ручного запиту координат, в такому випадку економія заряду годинника буде найефективніша, а ви будете відслідковувати місцезнаходження за потреби.
Ще, для продовження тривалості роботи годинника, відключіть можливість надсилання оператором інформаційних СМС-повідомлень на SIM-карту годинника, так як кількість СМС також впливає на підвищення активності роботи батареї. Це можна зробити в налаштуваннях SIM-карти, або зателефонувавши вашому мобільному оператору.
Годинник не бачить SIM-карту або має поганий зв'язок
Завжди вірно обирайте розмір SIM-карти, саме той що підходить моделі вашого годинника, та правильно встановлюйте SIM-карту в годинник. Розмір та напрямок встановлення SIM описаний на інформаційній плівці, яка наклеєна на екран нового годинника виробником.
Рекомендуємо використовувати для годинників, SIM-карти тих операторів, які мають найкращий рівень зв’язку саме у вашій місцевості.
Варто зазначити, що під час відключень електроенергії, може знижуватись рівень зв’язку або й зовсім може бути відсутнім, так як не всі базові станції операторів Київстар, Vodafone, Lifecell мають резервне живлення, або мають його в обмеженому обсязі, що не дозволяє підтримувати стабільний зв’язок та інтернет тривалий час. Відповідно робота всих функцій смарт-годиннику, напряму залежить від стабільної роботи мережі вашого мобільного оператора, відповідно на що виробник смарт-годинників не має впливу.
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Отримав годинник, був сівший, тому перевірили зовнішній вигляд тільки у точці видачі. Дома зарядили, вставили сімку лайф. Підключилось ок, налаштували з апплікації. Проблема виявилась в екрані. В меню ті пункти що у верхньому ряду (там 2 ряди) не реагують на натискання. Нижні ок. Тому більша половина функціоналу з меню недоступна. Будем спілкуватись з сервісним центром і розеткою.
Перевіряйте екран при отриманні.- Переваги:
- Поки не виявив
- Недоліки:
- Тачскрін у верхній частині екрану не працює
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Однієї зірки багато для цих часів. Вони працюють не стабільно. Ви купив 2 шт здав через 2 години.
- Переваги:
- Недоліки:
- Кітайська іграшка. За макс 2 доллари
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Олег!
Просимо вас звернутись в підтримку, так як дана ситуація є подивом для нас, хотіли б детально почути від вас, що саме вас не задовільнило.
Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні, або залиште свої контакти під цим коментарем.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Часы барахло. Не рекомендую, не в коем случаи !!!
- Недоліки:
- Не работают
- Марина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Два рази заказували цей годинник і два рази вони прийшли з розбитою камерою. Перевіряйте товар!. Але я спробувала третій раз може він стане успішним.
- Переваги:
- цей маркетплейс я любила настільки що даю третій шанс замовляючи один і той самий товар саме в них, не дивлячись на побиті попередні годинники. Хочу щоб мох сподівання були виправданні
- Недоліки:
- Розетка взагалі не перевіряє свій товар. Два підряд розбитих годинника в однаковому місці наврядчи це співпадіння. Неприємно.
- Станова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Дитина одягла їх перший раз в школу 4 вересня сьогодні 7 а годинник уже не працює,самовільно перезапускається спрацьовує камера.Цей годинник абсолютно не вартує тих грошей що за нього хоче продавець
- Переваги:
- Виглядають стильно
- Недоліки:
- Пропрацювали 3 дні,підключення зайняло декілька днів так як годинник не підключає карту оператора Київстар .Самовільне включення і виключення
Представник постачальникаДоброго дня, шановна Катерина!
Якщо ви виявили недоліки, саме в роботі годинника, просимо вас звернутись в офіційний сервісний центр, для підтвердження браку, та подальшого усунення несправності, обміну або повернення коштів!
Всі необхідні контакти, ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
Дякуємо за вибір бренду AURA, та чекаємо на зворотній зв'язок!- Денис Ф***
У мене була ця ж сама проблема - годинник сам вимикається і вмикається, коли йому заманеться. Здавав у сервіс, мені його повертали з приміткою "проблему не виявлено". Якщо проблему не виявлено, то доставка годинника за мій рахунок. Сервіс не добросовісний, та не робить свою роботу. Годинник - викинуті гроші.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Денис!
Просимо вас, надати ваші контакти, та дані коли ви здавали годинник у сервіс?
Дана ситуація є не типовою, і може бути тільки помилковою!
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Додаток не розпізнає штрихкод та не бачить сімку годинник. Дуже шкода за такі гроші
Буду повертати товар - Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Для того, щоб налаштувати годинник у мене пішло 3 дні. Дуже не вистачає підтримки. Справа в тому, що на Київстарі вони НЕ ПРАЦЮЮТЬ, промундохалася 2 дні. Пакет працюючий, інтернет є. В телефон сімку вставляєш - працює, в годинник- ні. Тільки я нарешті здогадалася і купила стартовий пакет водафон - і одразу все запрацювало.
Додаток кривий. Переклад жахливий. Що ви купите годинник за 1000, що за 4000 , а додаток у всіх буде однаковий.
Відеозв'язок працює, дзвінки працюють, чутно гарно, можна відсилати голосові повідомлення.
Я би рекомендувала обирати годинник БЕЗ функції двох камер, тобто щоб екран не підіймався.
Якщо хтось знайшов функцію таємної прослушки, що навколо дитини - напишіть будь-ласка комент, як це зробити.
Гео - непогано.
Пару разів зависав і грівся.
Щоб перезагрузити натискати 20 сек на кнопку.- Переваги:
- Тримає довго батарею. Дитині інтуїтивно легко їм користуватися.
- Недоліки:
- 3 фото - то максимум. Не працює від KVS
- Іван
Фугкція прослуховування «ГОЛОС»назва у додатку
- Анна С***
Дякую Іван. Знайшла. У мене називається "зворотній зв'язок "
- Алёна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Замовила годинник 25.07.2023.
Подарували дитині 1.08.2023.
Підібрали карту оператора 9.08, бо з карточкою Київстар годинник не працював.
Дитина користувалась годинником 8 днів— зламався динамік, замість звуку— хруст і шурхіт.
Годинник вмикається сам, вночі сам по собі видає звук фотоапарата.
Найгірше, що це був подарунок дитині до школи , та ще й за великі гроші.
Це найгірша покупка на Rozetka !!- Переваги:
- Які можуть бути переваги?!!
- Недоліки:
- Годинник зламався на 8-й день користування !!!!
Купувала дитині для користування ,дитина задоволена,модна контролювати перебування дитини,телефонувати ,гарний зв’язок.
- Переваги:
- Зручні у конистуванні
- Недоліки:
- Доки не виявили
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Не рекомендую, активированную симку не опознавало, на второй день вдруг само опознало, функции приложения и связь с часами работали раз через три, gps показывает с погрешностью в 70 метров, памяти в телефоне всего на 3 фото, на третий день при полной зарядке отключились и не включаются, пойду сдавать обратно
- Переваги:
- Симпатичная игрушка
- Недоліки:
- Не стоит своих денег, памяти на 3 фотографии, нестабильная связь, сломались на третий день
- Анна С***
Треба було просто перезагрузити. Вони коли майже сіли, то можуть зависнути.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Начну с плюсов: брал синие, выглядят стильно, пластик не дешманский, не воняет, есть вариант перевесить ремешок, есть две камеры, фронтальная и сзади, в обычном ремешке как бы подымаются что бы снимать одной камерой, звук качественный, интерфейс понятный, ребенок разобрался очень быстро как пользоваться, в комплекте идет защитная пленка, хотя одна уже наклеена, слышно отлично, ребенок тоже слышит хорошо, гпс ловит точно.
Тепер к минусам - сломались на 4й день, тупо перестали включаться, не на что не реагируют, причем ребенок их даже не носил, все настроили, зарядили пару раз и положили что бы лежали, розетка сказала что теперь 2-3 недели их будут проверять и только потом деньги может быть вернут, короче говоря печалька.- Переваги:
- Стильные, неплохой звук
- Недоліки:
- Ломаются на 4й день
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Коли годинник працює, то всі функції відпрацьовують чудово. Але він іноді самойстійно вимикається, та не реагує ні на зарядку, ні на кнопки. Потім, в будь який момент, самостійно вмикається, та працює. Віддав годинник по гарантії, сьогодні мені його повернули як відремонтований. Годинник був ввімкнений, я його забрав додому, вставив сімку, і... годинник знов вимкнувся. Сервіс нічого не виправив, а поки годинник тримали на "ремонті", термін гарантії закінчився. Я розчарований.
- Переваги:
- Всі функції добре працюють, як би не проблеми з довільним вимкненням
- Недоліки:
- Самостійно вимикаються, сервіс нічого не зробив
- Денис Ф***
Все ж таки прийняли годинник по гарантіх знов. Сервіс - просто жах. Вони мені повертають зламанний годинник, приписуючи, що "дефект не виявлено". Доставка, в такому випадку, за мій рахунок. Підкажіть, представники, чи є якесь рішення, крім позову до суду?
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник пропрацював нормально півтора місяця, потім перестав синхронізуватися з трекером на постіній основі потім, постійне - повідомлення в трекері, що обладнання не підключено до мережі або вимкнутий сигнал.
Причому синхронізація буває 2-3 рази на добу на декілька хвилин (до цьо жодних проблем).
Пробували сім різних операторів, все те саме, додаток перевстановлювали не допомогає.
+ Годиник абсолютно не вартує цих витрачених грошей.- Переваги:
- вже не має
- Недоліки:
- не синхронізується з додатком.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Купили годинник в січні 23р. За три тижні батарея почала тримати по 2 години, а за 4 тижні перестав включатись взагалі. Віддали в ремонт по гарантії. Ремонт тривав місяць. Ще місяць після ремонту працював нормально, зараз та сама проблема, спочатку сам виключається, а зараз не реагує на зарядку і не включається взагалі. Знову несу в ремонт по гарантії. Це просто жах, а не годинник!!! Він найдорожчий серед дитячих на Розетці. Не купуйте цей непотріб!!! Купа нервів, витраченого часу, і дитячих сліз!!!
- Переваги:
- 4G, добрий зв'язок, хороший GPRS
- Недоліки:
- Жахлива якість
- Иван
Какой блок зарядки используете ?(мощность)….мое мнение перебор с мощностью (мы заряжаем от ноута и всё отлично )
- Ратмір К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Встановили і SeTracker, і SeTracker2, перепробували сімкарти всіх операторів, але номери в телефонну книгу так і не записались. При всіх спробах видає повідомлення "пристрій не підключено". Таким чином дитина нормально батькам подзвонити не може - треба по пам'яті набирати номер на "циферблаті" по одній цифрі. Технічна підтримка "зморозилась": просто радять правильно встановити сімкартку, коли їм пояснюєш, що голосовий виклик працює, що означає, що картка встановлена правильно. По суті лишили нас на самоті з непрацюючим гаджетом.
Не раджу ані годинник, ані продавця.- Переваги:
- Приїхали
- Недоліки:
- Основні функції не працюють
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Описана вами проблема, вказує на відсутність інтернету, на вашій Сім-карті.
Якщо ви самостійно, не змогли налаштувати інтернет, радимо звернутись до вашого оператора. Також, звертаємо вашу увагу, що в коробці, ви знайдете листівку жовтого кольору, в якій детально описані, всі необхідні кроки налаштування. Якщо і це не допоможе, ви можете звернутись в наш сервісний центр, під'їхати, або передати нам годинник з поповненною сім-картою, і ми безкоштовно налаштуємо ваш годинник. Всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду AURA!
З усих годинників, що в нас були, ці самі якісні, та стабільні, як би не одне "але". Періодично вони просто самі вимикаються, і якийсь час їх не можливо включити. Під час цих самостійних вимкнень вони і не заряджаються (можливо відходить батарейка, чи щось подібне). Але коли працюють, то все чудово. Звук хороший, геолокації точні.
До мінусів ще можна віднести малий об'єм пам'яті (3 фотографії, і пам'ять заповнена), та неможливість встановити вацАп, як в попередньому нашому годиннику. - Дмитро п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Китайський мотлох.
Кожного дня треба виставляти час.
Додаток жахливий бо має рекламу(якщо без реклами - треба заплатити абонплату кожного місяця)
Геопозицію показує через раз, коли дитина в школі - ніколи не працює.
Може вимикатись і не вмикатись.
Якість відео зв’язку жахлива.
Зробили три фото - закінчилась пам’ять.
Дуже не зручна зарядка яка відпадає.
Він і 1000 не коштує.- Переваги:
- З виду наче непоганий
- Недоліки:
- Коли починаєш користуватись хочеться викинути, але дитина користується тому поки залишимо…
3700 і годинник мого сина просто завис. Заставка aura...і все. Ні на що не реагує. Я в шоці, це не за 1000 годинник
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Дмитрий П***
Чи вдалося повернути годинник або вирішити проблему? В мене та сама проблема годинник не працює, завис при включенні.
- Анна С***
Годинник перезагрузила. 20 сек натискала на кнопку. Тепер працює
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Це самий дорогий дитячий годинник який був на ринку, на момент купівлі.
Якщо вважати що це найкращій варіант дитячого годинника, то можна сказати що цей ринок ще дуже і дуже сирий...
З плюсів:
-він дійсно показує гарно місцезнаходження (+- 10 метрів, інші дитячі годинники мають похибку в сотні метрів і це нормальна справа);
-дуже гарна якість зв'язку коли дзвонять, непогано тримає батарея, вистачає на пару днів (але трба виключати на ніч + якщо забув вимкнути на ніч, він може сам виключитись, а перед цим видати прощальний звук, а гучність в ньому велика...);
- більш менш непогана камера, як для такого пристрою.
З мінусів:
- труба ставити 2 застосунки на телефон, щоб один одного вони доповнювали. В інструкції радять ставити SeTracker 2, але в ньому чомусь не працює половина функцій і гео помиляється на кількасот метрів, чомусь не можна додати номери в телефону книгу і ще купа неприємних багів. Тому раджу ставити SeTracker та SeTracker2 одночасно;
- трансформер - часто сам відкриваєтсья, коли дитина просто згинає кисть руки впираєчись на крісло, наприклад, тобто якщо дитина активна, трансформер постійно відкривається і видає гучний звук;
- в камері можно робити тіьки 3 фото, чомусь, на більше немає місяця;
- тихій дзвінок (підслушка) інтуітивно незрозуміло як вона включається (чи вона є взагалі);
- відедзвінок можна робити тільки одному з батьків, на кого зареєстрований аккаунт в SeTracker (чи це я не зрозумів як подзвонити іншому);
- крокомір -- я так і не зрозумів чи він працює.
корочше кажучі, продукт дуже сирий. але вприцнипі якість цього продукту краща за конкурентів, якщо вірити відгукам про інші годинники.
Але основне заради чого я його купував (геолокація, якість дзвінка, гарна батарея), цим я задоволений.- Переваги:
- гарно відстежує місцезнаходження, гарна якість зв'язку, гарно чути при дзвінку
- Недоліки:
- багато дрібних недоліків
- Ира Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Брали на подарунок, дитина зраділа. Але чомусь немає функції зворотній зв'язок , не можу добавити номера на годинник, і в 2 години ночі як почали "жукати" сама по собі відкривається камера і закривається . Одним словом не коштують вони цих коштів і нервів . Хочу повернути.
- Оксана Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
В перший день користування перестали вмикатися!!! Дуже засмучена!! Повернути не можу, бо купила заздалегідь на подарунок !!
- Переваги:
- Був гарний звук під час розмови
- Недоліки:
- У перший день користування не реагують на кнопку вмикання
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Green. Колір ремінця: Green
Потрібна допомога зі встановленням. Постійно пише, що обладнання не підключено до мережі або вимкнутий сигнал.
Мережа в нормі, вхідні/вихідні дзвінки робити можна. Додаток годинника не бачить, встановити параметри годинника черещ додаток не виходить (вибрати час.пояс, заповнити тел книгу, визначити місцезнаходження)- Ира Т***
Така сама проблема
- Станислав Г***
Симка Киевстара в них не работает. Вчера купил часы, весь день провозился. Хотел возвращать. Потом вставил симку Vodafone и всё взлетело. Работают отлично
- Мікрюков О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Пам‘яті вистачає на 3 фото. На вибір всього 4 циферблати. У додатку набридлива реклама, за відключення якої треба заплатити. На другий день зависли і не реагують на жодні дії.
- Илья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
А-ля «представитель поставщика» пишет, что я не разобрался «с самыми прекрасными и передовыми детскими часами в Мире». А боты ставят дизлайки))) Повторю ещё раз! Такого УЖАСНОГО, НЕКАЧЕСТВЕННОГО и ОТКРОВЕННО НИЗКОПРОБНОГО товара на Розетке за 12 лет НИРАЗУ не покупал!!!
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Ілля.
Надайте будь ласка, код реєстрації вашого годинника!
Первый покупатель этих часов на Розетке. Люди, даже не думайте покупать этот китайский, нерабочий брак!!! Приложение не работает, геоданные не определяются и так далее! Одни сплошные недостатки!
- Переваги:
- НЕТ никаких достоинств!
- Недоліки:
- Зря выброшенные деньги!
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля.
Ми здивовані, що вам не сподобалась якість годинника Aura A4 4G Wi-Fi, так як це, по параметрам та надійності, один з найкращих дитячих годинників на сьогодні!
Можливо ви зіткнулись з труднощами в налаштуваннях, або роботі з додатком?
В такому випадку, ви можете звернутись в нашу технічну підтримку, контакти вказані на коробці, або надайте свій номер і ми допоможемо з налаштуваннями, та іншими питаннями, які вас цікавлять!- Іван П***
який додаток йде до цих годинників? він в PlayMarket чи десь потрібно скачувати?
- Артем Д***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Купив ці часи племіннику на день народження почитавши деякі правдиві а не заказнв відгуки вирішив протестити. Функція дозвону працює корректно питань немає. Встановив програму se traker 2 на андроїд почав тести відеодозвон і тут мене настигло не те що здивування а не розуміння як таке можна продавати і випускати на ринок. Відео лагає так що картинка зависаєна 10 секунд і більше. Думав поганий звязок вийшов на вулицю показує максимальний сигнал і 4g нічого не змвнилося все як лагало так і лагає. Тобто ця фунуція ізза якої вони і купувались не працює на цих часах.Думаю дай поміняю і вставлю оператора київстар і тут було нове розчарування з київстаром інтернет взагалі не працює а тільки з мтс якиц доречі поклали в подарок тому що мабуть знають що з київстаром він не працює. Висновок такиц що це абсолютно не працююча за своїм призначенням річ яка є сира і недороблена і не має продаватися взагалі з такими багами. Бо її покупка це втрата часу. Часи повернув на наступний день. Термін розгляду повернення від 14 до 21 дня на розетці.
- Переваги:
- Недоліки:
- Абсолютно не працюючий відеозвязок
- ЮлияПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Купили дочке на день рождения, 14.06 три раза их уже отправляла обратно замена батереи , ремонт микрофона, начала постоянно включатся камера даже когда стоят на зарядке, а теперь еще и не держаться в закрытом виде на ручке, болтается постоянно вокруг своей оси, самая ужасная покупка!!!
- Недоліки:
- Выброшеные деньги