Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Мережевий зарядний пристрій ColorWay 20W 1xType-C чорний (CW-CHS026PD-BK)

Є в наявності

4.5/5
Оцінка користувачів 4.5/5
  • Степан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Працює вже 4 роки, жодних запитань!

Переваги:
    Стабільно, якісно
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Степане! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

заражает быстро

Переваги:
    отличная зарядка, как и ожидалось от ColorWay
    Недоліки:
    не обнаружено

Доброго дня, Антон! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Ольга Т***

блок не підходить. буду повертати

Доброго дня, Ольго! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.

• Владислав Л***

Працює

Переваги:
    Не сильно гріється
  • Денис Є***

Все ок

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не має
  • Роман Р***

Заряджає 12 айфон за 30 хв. на 32% для мене норм,думаю працюватиме не гірше дорожчих китайських аналогів.

Переваги:
    Ціна ,якість збірки і окремий Розетці.
    Недоліки:
    Відсутні.

Доброго дня, Романе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Віктор

Добре зарядка, повноцінна заміна оригінальній.

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Юлия Щ***

Отличный блочок, заряжает на быстрой зарядке, не гудит

Юліє, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Аркадій М***

з павербанком Редмі наміряв 9.5 В, 1.8 А

Переваги:
    швидка зарядка працює
    Недоліки:
    дуже сильно гріється
  • Марина С***

Якість

• Юрій Р***

нормально

Переваги:
    мало місця займає.Умене працює вже 1.5 року .Беру собі і своїм знайомим.
  • Аріна Т***

Нормальний

Переваги:
    Добре заряджає
    Недоліки:
    не замітила ще
  • Олександр С***

Заряджає добре, але "пищить" під час зарядки, навіть якщо гаджет не підключений.

• Віталій

Заряджає айфон швидко, проте є пислявий звук коли блок під’єднаний до розетки.

Недоліки:
    Пищить
    • Пузик А***

• тетяна с***

Недорого коштує і швидко заряджає.

Переваги:
    Заряджає досить швидко.

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей Г***

Отличная зарядка, мой айфон восемь заряжает до 80-90% до часа

Переваги:
    быстро заряжает
    Недоліки:
    та вроде не нашел
    • Пузик А***

• Станислав Ч***

Хорошая зарядка, ничего лишнего. Выглядит качественно, не дешевый китай. Надеюсь прослужит долго

Переваги:
    качественно собран
  • Марина В***

Качество сборки, не вонючесть пластмассы и то, как она заряжает мои устройства, радует!

Переваги:
    заряжает
  • Олесь С***

Отличный блок. Заряжает быстро.

Переваги:
    качественно собран
    Недоліки:
    не нашел
  • Ярослав Р***

К скорости зарядки и совместимости вопросов нет. Все отлично работает

Переваги:
    заряжает
    Недоліки:
    пока не нашел
  • Валерій К***

швидко доставили , заряджає за пів години близько 50% . Думаю змінити кабель, можливо швідкіть буде ще більшою.

Переваги:
    потужний блок
    Недоліки:
    поки не знайшов
    • Віталій

А яка у вас модель?

• Олексій Ж***

Чудовий прототип оригінальній зарядці. Швидкістю та якістю повністю задоволений.

Переваги:
    ціна=якість
    Недоліки:
    ні
  • Наталя Л***
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Дуже нагрівається на швидкій зарядці. Буквально після 10 хвилин вже треба вимикати. Це почалося десь після 20 циклу зарядки. Пощастило, що випадково виявили, коли за хвилин 40 і на цьому блокові і на телефоні вже можна було майже яєшню смажити. Тож будьте обережні, тому що проблеми можуть розпочатися не одразу. Думаю, що ще за півгодини він би взагалі розплавився. Цікаво, що про подібну модель на 18w схожі відгуки, але їх я побачила тільки зараз)

Доброго дня, Наталя! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.

• Юрий Б***
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

вже в мене 3 міс нарікань не має

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей В***
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Зарядку брал на замену комплектной от Apple. Так как ее очень рекомендуют.
    Apple iPhone XS полностью заряжает за 45-50 мин., а не как родная комплектная 5 Ватная 1.5 часа в лучшем случаи. И второй телефон Xiaomi Mi 9 Lite быстро заряжает до 50 мин.
    Качественно сделана. Не греется.

Переваги:
    Альтернатива для замены зарядки от Apple. Цена

• Сергей В***

Використовую кабель 30 ватний CW-CBPDCL033-GR

• Владислав К***

Все ок

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Не нашёл

Добрый день, Владислав! Благодарим за отзыв и за выбор продукции ColorWay! Пользуйтесь с удовольствием!