Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Бензиновий генератор GENERGY FORMIGAL 7000 (400v)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Так як у нас в селі часто не буває свтла, то я вже стомився. Купив собі цього генератора і все у шоколаді. Друг порадив, сказав чого ти мучаєшься, ці генератори вже досить доступні. Так от, радості не було меж, особливо у жінки, бо треба було піч топити, щоб готувати. А тепер залив бензину і вистачає надовго, доречі гуде не критично. Зручно з ним!

• Ляховенко Д***

Швидка і чітка доставка.
    Все працює без нарікань.

Запакований в коробці зайшов в багажник кросовера при складених сидіннях :)

Переваги:
    Колеса одразу були прикручені до корпусу, тому в разі проблем з габаритами при погрузці можна розпакувати і не морочитись з монтуванням коліс.
  • Володимир С***

Все працює

Переваги:
    Кіловати є ті що написано
  • Григорій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гучний, але для такого потужного апарату цей показник терпимий.
    Запітав ним і котел і насос, все працює чудово.
    Вибирав саме такий щоб був надійний і з захистом, тут не розчарував.
    Колеса справді мастхев.

• борис с***
    Продавець: Rozetka

мені треба було заживити опалення і насос тому шукав потужний генератор. цей зі своїми задачами справляється, по роботі бачу що прослужить ще довго. загалом задоволений покупкою, добре що такі речі продаються і можна купити для себе. раджу тим хто обирає чи сумнівається.

Переваги:
    бак те шо треба, обмотка мідь, стабілізатор напруги, норм можливості для транспортування (ручка, колеса), потужність
    Недоліки:
    не знайшов для себе
  • Ilya Y***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Може скажете шо я якись дивний але у мене слабкість до цих потужних колес :))) Насправді просто люблю коли люди роблять речі для людей. Це нереально зручно при транспортуванні, жінкам так взагалі. Причому не якісь тендітні а добротно зроблені. AVR - це одразу респект і жирний плюс, зверніть увагу. Працює без нарікань і радує господаря :)

Переваги:
    Мідна обмоточка. Комбінована система пуску. Потужність. Дизайн і КОЛЕСА :))
    Недоліки:
    Досить важкенький, але тому його й обладнали колесами.
  • Марианна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

при первом заказе не выдавал 3ю фазу, вернули деньги, заказали такой же второй и так же не выдает 3ю фазу + глохнет

Переваги:
    Недоліки:
    нет 3 фазы, глохнет
    • Дмитрий Н***

Подскажите так и не решили проблему?