Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бездротові навушники Bluetooth Awei A840BL Чорні Спортивні навушники

Оцінка користувачів 3.33/5
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: White

Олічно, супер

Переваги:
    Красиві, удобні, стерео звук.
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: White

Наушніки нет в поіску на Блітус, непідключаютья

• Світлана Б***

Все Ок ! Все працює! Треба просто вміти підключити до Блютус.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Black

Замовив чорні навушники, але мені прислали білі. При цьому у видатковій накладній написано чорні.

Переваги:
    Навушники класні, для бігу те що треба, звук дуже якісний за таку ціну
    Недоліки:
    Неуважність продавця
  • Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Black

Наушники не подключается к блютуз, пробовал с другого телефона так-же нет отображения синхронизации

• ОЛЕКСАНДР Л***
    Продавець: OLVO

Навушники прийшли білі.Хоча замовляв чорні.

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Хороший звук и не сломались спустя долгое использование.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Батарея быстро изнашивается
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір: White

Для бігу і спорту ідеальний варіант: легкі, на голові майже не відчуваються, в потилицю не тиснуть. Хоча, як на мене, наступна модель, 845, які були у мене до цього, сиділи щільніше

Переваги:
    Міцно сидять, не сповзають ні під час бігу, ні під час активного кардіо - стрибків, нахилів, тощо
    Недоліки:
    Трохи вільно, як для жінок, під час активного спорту несильно, але рухаються. Хоча якщо надягати на пов'язку, все ок
    Від тривалого носіння без перерви понад 2-3 години буде дискомфорт, вуха болітимуть
    • Продавець  Shopaholic

Доброго дня!
      Світлано, дякуємо Вам за Ваш відгук та за те, що виділили час його написати. Ми дуже раді, що Вам сподобалась якість товару. Будемо раді наступній співпраці із Вами. Бажаємо доброго дня!

• Иван С***
    Відгук від покупця. Продавець: gadget mall. Колір: White

Навушники хороші, мені все подобається, але певні недоліки все таки є, перше це треба правильно підібрати гумові каплі при цьому лівий навушник все одно трохи перекошується і звучання спотворюється , але в цілому звучання добре, на повну гучність виставляю рідко бо занадто гучно, якість звуку досить непогана, все нормально навіть не зважаючи на те , що налаштування еквалайзера недоступно. Але при тривалому використанні все таки починають боліти вуха, можливо справа звички, але поки так, сама конструкція при цьому не тисне і дискомфорту не виникає. Нормально тримають заряд, в порівнянні з попередніми то взагалі супер, при середньому використанні, година дві музики і декілька дзвінків по 15-20 хв заряджаю раз на тиждень.

Переваги:
    Гучні, стильео виглядають, нормально тримають заряд
    Недоліки:
    При довготривалому використанні все таки давлять на вуха
    • gadget m***

Иван, спасибо Вам за такой развернутый отзыв! Будем рады, если обратитесь к нам ещё!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: gadget mall. Колір: White

чому так? якщо мені попалися браковані, то чи є можливість замовити такі білі, але справні..?

Переваги:
    компактні
    Недоліки:
    телефон їх бачив, але вони чомусь не підключалися до нього(((( тому повернула назад..
    • Наталія

до речі, пробували підключати до двох телефонів різних марок, ні до одного не підключилися

• Юра Б***
    Продавець: gadget mall. Колір: White

Там NFC технология или еще єсть bluetooth.
    Можно ответить.

• Юра

Блутуз есть. Метров на 10 хватает.
      У меня они месяцев 8. Более,чем доволен. Хорошая посадка в уши! Очень хооошо рассчитано давление дужки. Предыдущие так давили,что через пару часов голова кружилась. А в этих хорошо,хоть бегай,хоть прыгай)
      Относительно хороший микрофон,кнопка голосового набора,громкость хорошая .часов 8 бесприрывной работы.