- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 500
Ікра не сподобалася, колір помаранчевий, трішки гірчить. Є набагато кращі імітовані
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Інна! Дуже шкода, що Ви залишилися не задоволені.
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 500
Смачна ікра
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ігорь! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 500
Ікра має дуже ніжний смак, текстура приємна, зернятка не розпадаються. На бутербродах чи в салатах виглядає як справжня. Особливо тішить, що продукт ідеально підходить для святкових страв – гості завжди у захваті. замовляю тут другий рік поспіль.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені. Завжди Вам раді!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 250
фото лосося
- Продавець KayDzen
Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 250
Сподобалась на смак та по консистенції, ікринки в міру упругі, при легкому натисканні лопаються, по солі аби трохи трохи солоніша, а загалом смачна. дякую
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вага: 250
Прям дуже сподобалась ікра, смачна, рекомендую до покупки!
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування ✨
- Юлия Р***Продавець: KayDzen. Вага: 250
Це не ікра взагалі. Три банки в мусор
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, Вам вже написали в особисті повідомлення. Очікуємо від Вас відповіді.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром. - Олександра М***
То ви б складом поцікавилися перш ніж купувати. Вартість підозрілою теж не здалася? )))))
Вид икры: искусственная
Состав: Икра лосося, мясо лосося, соль, подсолнечное масло, вытяжка из морских водорослей, Omega-3