Відгуки покупців про Сумка дорожня KAIMAN 80 см чорно-сіра S800702
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний із сірим. Об'єм: 110
Сумка сподобалась. Проста та містка.
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм: 110
Швидка доставка,дуже гарна якість
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм: 110
Удобная, огромная сумка, вместительная, большое количество карманов, ткань крепкая, брал на замену баула; подошла как нельзя лучше.
- Переваги:
- Удобная, вместительная, много карманов
- Недоліки:
- отсутствуют
- Продавець GOODBAG
Олег, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний із сірим. Об'єм: 110
Гарна сумка за свої гроші
- Продавець GOODBAG
Андрій , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний. Об'єм: 110
Сумка очень удобная и вместительная. Доставку произвели день в день, за что сильно благодарен.
- Продавець GOODBAG
Ігор, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний із сірим. Об'єм: 110
Дуже містка. Відправили швидко. Якість добра.
- Продавець GOODBAG
Сергій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Чорний із сірим. Об'єм: 110
Опис співпадає, сумка дійсно велика і матеріал здається надійним
Продавець відправив товар швидко- Продавець GOODBAG
Євген, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.