Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Високоточні ювелірні ваги UNI електронні з 2-ма чашами колір-серій 0,1 - 3000 г

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Відгуки про товар продавця HappyLife
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Вага з величезною похибкою, ставиш 4 грама воно заокруглює до 10-15-20…

Переваги:
    Дають батарейки
    Недоліки:
    Максимально не точні
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня, Денис! Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.

• Абдік
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Нащо писати що комплект поставки включена гирька 10 грам для калібрування?
    Якщо перший раз замовляю її нема.
    Після дзвінка менеджера який каже що в другий раз точно буде.

Замовляю і на другий раз теж саме
    Приходить без комплекту.

В третій раз вже не замовляв. Мало лі прийде гірка але без вагів.

Недоліки:
    Некомплект
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
      З повагою, Керівник магазина.

• Анна К***

В комплекті не виявилося гирьки 10г для колібровки( В іншому ваги добрі

Переваги:
    Точні, компактні
    Недоліки:
    В комплекті не приїхала гирька для колібровки, яка вказана в описі
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Ваги супер, точно важать, гарно виглядають.

• Вова
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Чудові ювелірні ваги на 3 кг! Висока точність, компактність та елегантний дизайн. Легкі у використанні та калібруванні.

• Продавець  HappyLife

Володимир, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що ваги Вам сподобались! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Іванна П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Все працює добре важить ваги точно мені підходять

• Продавець  HappyLife

Іванна, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що іменинник задоволений подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Карла
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Вагами задоволена точні та надійні інструменти для вимірювання ваги дрібних предметів.

• Продавець  HappyLife

Карла, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Єлизавета Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Товар доставили цілим. В комплекті 2 батарейки ААА.
    При користуванні виявилось, що точно виміряти вагу в пів грама неможливо. Показники на дисплеї постійно змінюються. Заміна батарейок ефекту не дала.
    Оскільки мені важливо було вимірювати точну вагу до грама, користуватися цими вагами, нажаль, я не можу.

Переваги:
    Недоліки:
    Не можна чітко виміряти вагу.
    • Продавець  HappyLife

Єлизавета, добрий день! Дякуємо за відгук. Дуже прикро що сталась така ситуація. Менеджер зв'яжеться із Вами по гарантійному випадку найближчим часом. З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Єлизавета Ч***

Магазин повернув гроші за товар. Питання вирішили швидко і оперативно.

• Остап
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife. Колір: Сірий

Вагами задоволений, точно важать все супер

• Продавець  HappyLife

Остап, дякуємо Вам за детальний відгук та фото! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Литвиненко Л***

Швидка доставка,ввічливий продавець,якісний товар

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Людмила! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволен, Ваги ювелірні електронні DS з пластика і 2-мя чашами . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Перевалова А***

Не точно важать
    Показують у два рази менші дані

Недоліки:
    Не правильні дані показують
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

точно важать мені для роботи підійшли

• Олег Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги працюють добре відповідають опису

• Федя
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги працюють точно відповідають фото

• Остап Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

ваги супер все працює добре

• Станислава

Працюють добре, важать точно

• Дарына З***

Веса хорошые

• Віта
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

з своєю задачею справляються добре важать точно

• Марина

хорошые веса

• Вадим Г***

Точні ваги важать до 3 кг, що дуже зручно

• Продавець  UNi Lux

Добрий день Вадим! Дякуємо Вам за хороші слова! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Вагами задоволений показують добре чітко

• Продавець  UNi Lux

Микола, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Вітя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги супер працюють добре, важать точно, відповідають заявленим характеристикам

• Продавець  UNi Lux

Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що товар Вам сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину UNi Lux

• София Т***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

ваги точні на вигляд міцні, компактні все добре

• Продавець  UNi Lux

Софія, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Оля

все працює добре

• Продавець  UNi Lux

Оля, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що ваги сподобались! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину UNi Lux

• Яна О***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги мені сподобалось працюють точно

• Продавець  UNi Lux

Яна, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Люси

Веса точные всё хорошо

• Продавець  UNi Lux

Люсі, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Рома

все працює добре

• Продавець  UNi Lux

Роман, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Вася
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Цими вагами дуже легко користуватись і мають чіткий та зручний дисплей, який дозволяє легко виміряти

• Продавець  UNi Lux

Василь, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Руслана
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги супер точно важать, швидко прийшли

• Продавець  UNi Lux

Руслана, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Хороші ваги, гарно виглядають точно вжать все супер

• Продавець  UNi Lux

Іван, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Ваги супер, точно важать, гарно виглядають я задоволений!

• Продавець  UNi Lux

Василь Петрович, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Хороші точні ваги, точно зважують!

• Продавець  UNi Lux

Микита, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux

• София

Качественые весы

• Продавець  UNi Lux

Софія, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Хороші ваги важать точно я задоволений

• Продавець  UNi Lux

Руслан, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Карла
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Швидко відправили, якісні ваги, хороша ціна.

• Продавець  UNi Lux

Добрий день, ! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi LUX.

• Соломия
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Найбільша границя зважування: 3

Весами довольна всьо быстро и качествено