Відгуки покупців про Комплект швидкої зарядки для Apple iPhone, мережевий адаптер 20W з роз'ємом USB-C (Type-C) та кабель зарядки USB-C to Lightning A2347
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Гарно працює, проблем не виникло
- Переваги:
- Швидка доставка та висока якість.
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Діана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
все работает, быстро заряжает. со временем начал глючить телефон на зарядке, не знаю это проблема телефона или зарядки
- Переваги:
- много
- Недоліки:
- мало
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Замовлення прийшло швидко, все працює
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Олег Щ***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Отримав швидко, гарне пакування, рекомендую для замовлення.
- Переваги:
- Все працює
- Продавець Lemeshop
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Не рекомендую
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Недоліки:
- В тот же день перестала заряжать, поставил на зарядку минуту заряжает и потом перестает
- Продавець Lemeshop
Шановний клієнте!
Дякуємо за ваш відгук і дуже шкодуємо, що стикнулися з проблемою.
Наш комплект 20 W зарядки для iPhone створений відповідно до всіх стандартів та має проходити ретельне тестування. Такі симптоми (зарядка працює лише одну хвилину) не є нормою і свідчать про можливий заводський брак або технічну несправність.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки (можете надіслати photos або короткий відео демонстрації), і ми з радістю допоможемо вирішити проблему — будь то заміна товару або обмін.
Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Здравствуйте! Прекрасная зарядка, заряжает быстрее зарядки за 1000 грн! Я доволен покупкой и советую вам
В посылке была пупырка которая защищает коробку, все пришло целое)- Переваги:
- Очень быстро заряжает
- Недоліки:
- Их нет.
- Продавець Lemeshop
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Провід перестав реагувати на заряджання через 2 дні. Блок працює
- Переваги:
- Швидко доставлено
- Недоліки:
- Не заряджає
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за відгук!
Шкода чути про проблему з кабелем. Блок, як ви зазначили, працює справно, тож найімовірніше, справа саме в кабелі. Зверніться, будь ласка, до нас через сервіс підтримки — допоможемо вирішити питання або замінимо.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
усе супер
- Продавець Lemeshop
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Дуже задоволена покупкою. Блок живлення на 20W та кабель якісні, функцію швидкої зарядки виконують на всі 100%. Телефон заряджається швидко, пристрій не перегрівається. Доставка була максимально оперативною. Дякую за якісний товар і гарний сервіс.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ірина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Після несправної зарядкі, без проблем на другий день прислали нову , дуже був здивований і дуже приємно, так що дуже задоволений дякую. Так що рекомендую цього продавця
- Переваги:
- Приємно
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Якісне зарядне. Швидко заряджає. Задоволена.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Валентина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Гарний якісний товар
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Антон! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Замовлення надійшло дуже швидко. Товар повністю відповідає очікуванням. Дякую велике
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все добре, працює.
- Переваги:
- Працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Борис! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Зарядка гарної якості, швидко заряджає, доставили швидко. Дуже задоволена! Дякую
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ірина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Гарна зарядна станція, швидка зарядка але в комплекті не було проводу, а так мені все сподобалось
- Переваги:
- Швидка зарядка
Компактна - Недоліки:
- Відсутній провід type-c to lightning
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви залишилися задоволені зарядним комплектом, його компактністю та швидкою зарядкою. Щодо відсутності кабелю Type-C to Lightning - ваше звернення передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
Вибачте але зарядний пристрій не заряджає , що робити
- Переваги:
- Не працює
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Кабель не працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микита! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з кабелем. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
Прийшло швидко все добре
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товаром задоволена,швидко заряджає.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Доставили швидко, користуюсь з задоволенням.
- Переваги:
- Всі
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Руслан! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
дуже слабкий зарядник, за ніч не зміг зарядити iPhone )
Таке враження, що це не 20 w, як написано на коробці.
Провід в комплекті норм.- Переваги:
- Зарядкик працює
- Недоліки:
- дуже слабкий зарядник
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Потужність зарядного пристрою 20W відповідає заявленим характеристикам, однак фактична швидкість заряджання iPhone залежить від моделі смартфона, кабелю, рівня заряду та інших умов. Якщо заряджання відбувається суттєво повільніше, ніж очікується, рекомендуємо звернутися до нас для перевірки пристрою.
- Вадим В***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Не погано
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- нема
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Вадим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
При первой пробе зарядить телефон- бахнул и ударил током !!!!!
- Недоліки:
- Опасно для жизни!!!!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Маргарита! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам щиро прикро, що у вас виник такий досвід. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Віта Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
супер
- Переваги:
- гарна ціна , працює добре , заряджає швидко
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Віта! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Отримала товар вчасно. Заряджає телефон швидко. Дякую продавцеві.
- Переваги:
- Швидко заряджає
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марія! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Завжди Вам раді!
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Чисто кайф, реально швидко заряджає iPhone та iPad!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Леся! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Любава Л***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Підключаю цей зарядний комплект до свого айфону і відчуваю себе ніби в майбутньому: замість довгих очікувань зарядка майже миттєва. Кабель не плутається, а адаптер тихо працює, не гріється. Нарешті забув про бабусині «заряджай довго і обережно» — сучасна техніка диктує свої правила, і цей комплект з ними на ти.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Любава! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Перший раз замовив виявилась неробоча, продавець за свій рахунок замінив і доставку оплатив. Дуже дякую, зарядка добре заряджає
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Магдалина К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Користуюся цим комплектом для зарядки і помічаю, що телефон швидко відновлює заряд навіть коли часто на телефоні робота. Кабель доволі міцний, не ламається з першого разу, а адаптер добре підходить для моїх форм і розеток. Загалом зарядка стабільна, немає ніяких перебоїв чи глючень, що для мене важливо у повсякденному житті.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Магдалина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Роксолана К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Комплект заряжает устройства быстро и стабильно благодаря технологии Power Delivery 20W. Кабель качественный, удобной длины, что делает использование комфортным.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Роксолана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Комплект працює без збоїв, зарядка дійсно швидка.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Світлана! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все добре, працює
- Ксенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко, кабель міцний, всьо як треба!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ксенія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- аринаВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
все хорошо работает
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Аріна! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
дякуємо магазину Kostor, все влаштовує та працює без нарікань.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!