- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Підійшла одразу, рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Аліно!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Приємно чути, що пустушка одразу сподобалась малюку. Бажаємо комфортного користування!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Отличные соски, вовремя пришли, прекрасно светятся в темноте. Только я не рассчитала,что дочь их за две недели прокусит, с появлением зубов они их не только сосут, но и активно жуют)
- Переваги:
- светится в темноте, красивый дизайн
- Недоліки:
- Тяжелее по весу, чем те,что не светятся)
Представник брендуВітаємо, Яно!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук.
Кожен продукт Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва, щоб забезпечити 100% гарантію якості. Пустушка безпечна і не містить бісфенолу А та S, фталатів і полівінілхлориду. Однак важливо суворо дотримуватись рекомендацій з інструкції щодо використання та призначення.
Пустушка не є засобом для прорізування зубів. Цей виріб можна використовувати лише під наглядом дорослих. Ретельно оглядайте пустушку перед кожним використанням. Розтягуйте пустушку в усіх напрямках. У разі виявлення найменших ознак пошкодження виріб потрібно викинути. Пустушки необхідно замінювати після 4 тижнів використання, а також у разі наявності ушкоджень соски. Перед кожним використанням мийте пустушку теплою водою з м’яким милом.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Мала у захваті, по формі супер, по функціоналу супер. Ще і світиться, що полегшує пошуки пустушки вночі.
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Щиро радіємо, що Ваш малюк в захваті від пустушки.
- Ельміра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Гарний дизайн і якість, як і у всіх пустушок цієї серії, міцні. Світяться помірно, дитині не заважає
- Переваги:
- Все чудово
Представник брендуВітаємо, Ельміро!
Дякуємо за вибір Philips AVENT та Ваш позитивний відгук.
Бажаємо комфортного користування!
- Альона Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Чудова соска добре світить
Дитина взяла без проблем
За розміром пастушка 18 м Такаж сама як пастушка 6-18 м
На фото пустушка з місяцем 6-18 м
Тигрик і хмаринка 18 м
Тигрик й хмаринка цупкіша за місяць
Тому прогристи буде важче- Переваги:
- Світить довго,міцна
Представник брендуВітаємо, Альоно!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та Ваш відгук з додаванням чудових фото.
Бажаємо комфортного користування!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Наша 12-тая пара сосок. Дизайн ок, светятся в темноте, качество 7/10, очень легко прокусывает.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за вибір пустушок Philips Avent та за те, що поділилися вашим досвідом користування!
Ми раді, що ваш малюк зростає разом з нашими продуктами.
Соска пустишки виготовлена з безпечного силікону, який широко використовується в медицині, та не містить небезпечних хімічних речовин, ендокринно активних речовин (наприклад, BPA) і алергенів. Пустушка повторює природну форму піднебіння, зубів і ясен. Призначена для комфорту малюків у період прорізування зубів.
З міркувань безпеки та гігієни заміняйте пустушку після 4 тижнів використання. У разі виявлення найменших ознак пошкодження виріб потрібно викинути.
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Представник брендуВітаємо, Валеріє! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Дуже гарні для дівчинки)
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Соска классная, хорошая форма, ребенок без проблем перешел с другой на эту. Но!
В 1,7 года я уже поменяла 6 таких. Ребенок прокусывает соску за несколько недель, хотя заявлено, что для 18 пустышка подходит- Переваги:
- Цена, нейтральный дизайн, форма
- Недоліки:
- Быстро прогрызается, непрочный силикон
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
- Переваги:
- Дитинка сама вночі находить У ліжку - супер !!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
як і вся продукція Авент соска відмінна
- Переваги:
- світиться вночі
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Якщо побуде на дуже яскравому світлі перед сном, то дуже яскраво в темряві світиться))) але це не такий вже недолік, просто треба взяти до уваги) зазвичай легенько жевріє і нормально, дитина звикла)
- Переваги:
- З народження користуємося цією фірмою. Без проблем переходили з 0-6міс на 6-18міс та 18+міс
Представник брендуДобрий день, Вкторіє! Дякуємо Вам за вибір та довіру, а також, що поділилися досвідом використання пустушки. Ваша думка для нас дуже важлива!
Дана модель дійсно має легке підсвічування, яке не заважає Вашому малюку і до ранку поступово зникає.
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Ця пустушка топчик,справжня знахідка, тим більше в наш час! В темряві гарно підсвічується , що дає змогу легко і швидко її знайти)
А щодо дизайну - це 10 із 10! Найкращий бренд на українському ринку, користуємось уже за другою дитинкою, тому що впевнені на 100% у якості продукції. Рекомендую!- Переваги:
- Світиться в темряві, якість
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Качество хорошее как у всех сосок фирмы Авент, дизайн нейтральный. Ребенок ночью с соской плоховато засыпал, немного побаивался из-за того что светится. Идея хорошая, но не знаю как дальше будем укладывать, надеюсь привыкнет. Идея с соской супер, но дети в шоке, особенно если укладываешь в темноте)
- Цифруляк И***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Зраділи,коли побачили нічну пустушку для більших діток.Користуємся даної серією від народження,дитинка звикла вже саме до цієї пустушки,а так як ми підросли вже ,то потрібна була для нашого віку.Подобається,що вона світиться в темряві,і її легко вночі знайти,особливо в теперішній час,коли нема світла і навіть нічник не включиш.
Світься слабенько,тому не заважає вночі спати,все чудово.Ну а якість даних пустушок звичайно найкраща.Рекомендую.- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Тетяна К***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з сірим
Всегда покупаю Авент, и наконец-то есть нейтральный дизайн! Более жёсткий материал соски, что бы ребёнок не прогрызал, при этом сама соска и бархатистое покрытие такие же, как в старой розовой пустышке 6-18
- Переваги:
- Нейтральный дизайн, светится в темноте