- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: OneDay. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Pink
Гарний годинник, хороше обслуговування
Дякуємо за відгук! Приємного користування)
- Таня Ч***Відгук від покупця. Продавець: OneDay. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
Після підключення до телефону не працюють коректно. Не можу додзвонитися до відправника , ніхто не відповідає і не передзвонює. Не раджу замовляти . Характеристики не відповідать заявленим !
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: OneDay. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
Менеджер передзвонила, ми з нею всі незручності стосовно годинника з'ясували , деякі порограми перевела на російську, але це не критично, ними часто не користуюся.
Дякую магазину що відреагували, часи класні, легкі в налаштуванні- Олег с***
NFC в них є для оплати на касі??
- Продавець OneDay
Ми дуже шануємо вашу думку і вдячні за відгук. Ми завжди стараємося зробити все можливе, щоб наші клієнти були задоволені
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: OneDay. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Гарне обслуговування. Швидко зв'язались зі мною. Годинник якісний трохи не підійшов за параметрами (брав на подарунок сину). Вийшли одразу на контакт і питання вирішили.
Окрема подяка менеджеру iHunt Дмитру! Гарних продаж вам!- Продавець OneDay
Дякуємо за відгук! Приємного користування)
Часи класні, поки все працює. Але нема укаїнської мови, я запитувала і уточнювала у продавця, та завірила що є, але при отриманні українсткої мови на часах нема, обман аби щоб продати виходить....
- Переваги:
- Класні
- Недоліки:
- Нема української мови
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: OneDay. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
Всё отлично. Спасибо
Дякуємо за відгук! Приємного користування)
Всё хорошо,но защитная плёнка не пришла
- Продавець OneDay
Доброго дня! Нам дуже прикро, що сталась така помилка. Плівку вже вам відправили)
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Часы куплены в марте, все было нормально до контакта с водой. Теперь не работает дисплей и это ip67 как написано в характеристике. Что делать?
- Переваги:
- Недоліки:
- Не соответствует характеристике
- Продавець Ecovent
Доброго дня, так годинник справді має захист від води і пилу, ми надіслали адресу сервісного центру вам на Viber
- Хлівний П***Відгук від покупця. Продавець: Ecovent. Розмір корпусу: 44. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник розчарував, гроші на вітер. Можна використовувати лише як звичайний наручний годинник і не більше.
- Переваги:
- Гарний дизайн.
- Недоліки:
- Постійно втрачає зв'язок з телефоном. При спробі користування телефоном пише; без телефону не працює. Телефонна книга не синхронізується. Фітнес трекер, крім кількості кроків інші функції виконує тільки в ручному режимі примусово. Дуже бідний набір скінів циферблатів.
- Продавець Ecovent
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, ми дуже шкодуємо, що Ви зіткнулися з проблемами під час використання нашого годинника, для вирішення ситуації, зв'яжіться з сервісним центром за номером телефону вказаним в гарантійному сертифікаті