- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з рожевим
С виду ничего необычного, но эта расческа действительно очень бережно расчёсывает волосы. У меня впервые на расчёске не более 3 волосков и наконец-то то нет коротких вырванных волос. Эта расческа понравилась однозначно больше тизер.
- Переваги:
- Лёгкое расчёсывание, не сечёт и не вырывает волосы
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з блакитним
Дякую. Мені дуже подобається. Гарно прочісує і мокре і сухе волосся.
- Переваги:
- Не вириває волосся
- Недоліки:
- Трохи довшу б ручку
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з блакитним
Долго думала нужна ли мне Janeke, поскольку давно пользуюсь тангел тизер. Но расчёска превзошла мои ожидания, очень удобная и приятная в использовании, лучше тизера, ее удобно мыть и на ней почти не остаются волосы после расчесывания. Доставили быстро, я очень довольна. Спасибо большое!
- Переваги:
- Красивая и удобная
- Продавець DREAM ON
Ольга, спасибо за отзыв. Очень рады, что вам все понравилось!
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Більше місяця я користувалася даною розчіскую і я неймовірно задоволена.( попередній мій коментар був не такий позитивний, але це тому що, то було перше враження) Легко розчісує моє довге волосся. Не вириває, не тягне. Комфортне розчісування лише із цією розчіскою. Вона коштує кожної гривні. Жалкую, що не придбала її раніше. Це скарб для волосся.
- Переваги:
- Легка, не вириває волосся
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Розчіска просто покорила мене з перших секунд! Не вириває волосся, при розчісуванні, при чому як сухе так і мокре волосся дуже легко розчісує. Ассортимент кольорів дуже великий, складно навіть було визначитись. Швидка доставка та приємний менеджер. Дякую
- Переваги:
- вона ідеальна
- Прасолова А***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Купила, на вид как расческа, свои функции выполняет, коробка на англ, штрих код не пробивается, внутри был листик копии сертификата, насколько он оригинальный или просто фото с инэте сказать не могу. На ощупь мягкая, силиконовая, легкая. В интеренету пишут что эти расчески пахнут духами, если оригинал - эта не пахла. Но и не воняла) надеюсь что это или оригинал или в хорошая копия)
- Переваги:
- Расческа - расчесывает
- Недоліки:
- вроде нету
- Соня С***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Все дуже сподобалося. Розчіска, як і на фото. Якість неймовірна) я дуже задоволена)
- Недоліки:
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Користуюся вже 3 місяці, нарікань немає. Товар відповідає фото. Не видирає волосся так сильно як дерев'яні щітки, легко миється, дуже зручно ним прочесувати волосся під час нанесення бальзаму, не псується від гарячого фену.
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
В захваті )
Дійсно якісня і дуже приємна у використанні.
Рекомендую!- Переваги:
- Ціна відповідає якості.
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Дуже задоволена розчісочкою, чудова якість, швидка відправка, відповідальний продавець) Рекомендую!
- Переваги:
- Оригінал, швидка відправка
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з жовтим
Расческа понравилась, зубцы мягкие, цвет приятный пастельный, вообще много расцветок на любой вкус. Расческа из коробки даже с запахом парфюма была Уже несколько лет пользуюсь танглтизер, она прекрасно распутает, недавно узнала про Janeke, захотелось попробовать и её, чтоб ускорить сушку феном, заказала именно из-за «продуваемости» .
- Анна Л***
Дополню отзыв спустя месяцы использования, люблю эту расческу теперь даже больше чем тангл тизер Прекрасно распутывает, еще и делает массаж головы, рекомендую
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з блакитним
Всё понравилось.
Очень приятный консультант))- Переваги:
- Благодарю за быструю доставку. Очень качественная, оригинальная расческа))
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Розчіска просто супер;) Дуде красива і зручна;) Відправили дуже швидко, наступного ранку вона буда уже в мене ;) замовлятиму ще
- Переваги:
- Зручність, колір
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Отличная расческа! Заказывал девушке, ей понравилась, в комплекте шёл пакет и копия сертификата, который подтверждает оригинальность - это приятно. Расческой удобно пользоваться когда сушишь феном волосы, это ее главное преимущество перед другими.
- Переваги:
- Оригинал, удобно сушить волосы с ней
- Продавець DREAM ON
Спасибо за отзыв, очень рады, что вам понравилось.
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з білим
Отличная расчёска. Не пожалела о покупке)
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Be Korean chic. Колір: Чорний
Чудовий продукт! Щітка м'яка і ніжна, добре справляється з густим і довгим волоссям. Зовсім не смикає, навіть якщо волосся мокре і сплутане. Легко миється.
- Переваги:
- М'яка щітка. Волосся після розчісування ніжне, блискуче, і об'ємне.
- ЕВГЕНИЙ Г***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з блакитним
Шикарний гребінець, дівчина з довгим та жорсткуватим волоссям каже що ніколи не знала що можна вичісуватись ефективно та без болю))
- Переваги:
- Ефективна, не занадто щільна, міцна
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Жовтий з синім
Дякую, задоволена щіткою.
- Коцюба Н***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з рожевим
Прикольная штука
- Переваги:
- Качество
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Персиковий
Крута річ!
- Переваги:
- Все влаштовує
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Рожевий з жовтим
Когда читала отзывы, не могла поверить, що расческа может быть такой крутой)
Теперь сушить волосы одно удовольствие- Переваги:
- Волосся легко розчісується, зручно сушити феном, приємно пахне
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з рожевим
Дуже задоволена, зручно користуватися
- Переваги:
- Легко та зручно користуватися
- Вита Я***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Із впевненістю можу рекомендувати. Тепер користуємось із донькою тільки нею.
- Переваги:
- Якість дуже гарна. Волосся стало розчісувати приємно, навіть коли у доньки дуже запуталось.
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Пудровий
Прекрасная расчёска, вкусно пахнет, делает массаж головы, лёгкая и просто приятная. Рекомендую!
- Переваги:
- Расчёсывание максимально лёгкое
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Колір: Бежевий
Оригінал
- Переваги:
- Не дере шкіру
- Недоліки:
- Треба було брати 2. Мала відібрала.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Білий з блакитним
Найкращий гребінець!
- Лукова К***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Фіолетовий з жовтим
Щітка дуже сподобалась. Волосся ніжно розчісує,не вириває, шкіру голови не дряпає.
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Замовляла доньці на 8 березня, дуже задоволена, мрія про цей гребінець
- Переваги:
- Зручний, легко розчісує волосся
- Дарья З***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Персиковий
Колір просто вау, обирала між рожевим і блакитним, але цей кращий) Гребінець рекомендую, особливо сподобалось використовувати з мокрим волоссям, дійсно ідеально розчісує. Довго шукала інформацію і магазин, де купити оригінал, то ця розсчіска оригінальна, продавець ще додає сертифікат, ціна ТопЗубчики м‘які, гребінець парфумований, запах клас) Купуйте не пошкодуєте
- Переваги:
- Колір, якість, оригінал
- Комар А***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Чудова щітка для волосся. Замовляла сестрі в подарунок. Вона дуже задоволена. Особливе дякую за сертифікат оригінальності товару
- Віта Б***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Якісний гребінець. Швидка доставка.
- Мария З***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Пудровий
Расческа супер, очень довольна. Аккуратно прочесывает волосы, не вырывает. Продавца рекомендую, отправили быстро.
- Переваги:
- Качество, скорость обслуживания
- Недоліки:
- Оксенюк Н***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Чорний з фіолетовим
Все супер, товар прийшов швидко, належної якості. Продавець вела ввічливу комунікацію. Дякую!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Пудровий
Всё хорошо.
- Переваги:
- Не рвет волосы, можно делать укладку феном, приятно пахнет.
- МайяВідгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Персиковий
Я , конечно,не ожидала на такой ВАУ эффект!Расчёска идеально прочёсывает волосы ,не рвёт их ,при этом делает массаж кожи головы и ,что меня поразило,на расчёске было две волосины,не пучёк,как обычно.У меня ,густые , кучерявые волосы,по пояс .Идеальная ! Теперь хочу ещё маленькую, в сумочку .На фото видно две волосинки ,после расчёсывания.
- Переваги:
- Распутывает волосы ,не рвёт их
- Дідківська В***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Колір: Пудровий
Продавець швидко відреагував) товар сподобався) все якісно та швидко
- Переваги:
- Швидке реагування на замовлення, якісний товар
- Продавець DREAM ON
Вікторія, ми раді, що вам все сподобалось, дякуємо за замовлення.