- Валерий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Скорость отличная. Часто выше 10 мб. В зависимости от размера. Ну вы в курсе.
Яркий светодиодик мигает и как бы намекает что там внутри что то хорошее происходит.- Переваги:
- Симпатичная. Красиво мигает!
- Недоліки:
- Нет.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Хорошая обыкновенная флЭшка!
- Переваги:
- Хорошая флЭха!
- Недоліки:
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
неоднократно покупал на розетке эту флешку именно этого производителя , так как полюбил её после того как она стиралась в стиральной машинке и работает до сих пор
- Переваги:
- цена - качество
- Недоліки:
- Helga Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Купила как дополнение.
Старая флешка на 16 гб. такая же по виду до сих пор работает.
Удивительно быстрая флешка- Переваги:
- Быстрая, надёжна флешка
- Недоліки:
- Скляр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
- Переваги:
- Вибирав білу щоб записати весілля.
- Недоліки:
- невиявив
- Иван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
купил на замену такой же флешки только на 16 Гб, на старой очень хорошая скорость по сравнению с другими флешками(на USB 2.0) сразу после получения проверил новую флешку на состояние и все в норме (формат Fat32) Старая кстати до сих пор работает, хотя брал ее еще 3 года назад
- Переваги:
- Хорошое исполнение, простой дизайн и качество. Полностю устраевает по характеристикам.
- Недоліки:
- хрупкий корпус, пользоваться акуратно
- НатальяПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Работает хорошо
- Ангелина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Хорошая обычная флешка. :)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
влаштовує
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Сама флешка працює більше 4 років точно, жодних збоів с роботі помічено не було. Сам же корпус є не дуже якісним: виглядає достойно, але за 6 місяців використання просто корпус почав заідати і не відкривався. Коли я зняв корпус, все стало на своі місця - флешка робить до цих пір, а корпус я викинув. В цілому, нормальна флеш-карта.
- Переваги:
- Великий об'єм памяті(мені вистачило з запасом), червоний світлодіод, який показує чи активна флешка. Гарний дизайн. Надійність памяті
- Недоліки:
- Корпус.
- Nastia B***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Звичайна флешка, свої функції виконує. Трохи ненадійний корпус.
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- Корпус виготовлено з дуже тонкого і ненадійного пластику.
- bsv601960Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Хорошая обычная флешка!!!
- Файнин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Приличная флэшка для выполнения поставленных задач. Чуть медленно работает с компьютерами
- Сергей
так приличная или медленно работающая? :)
- андрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
нормальная обычная флешка
- Переваги:
- нормальная обычная флешка
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
вместо 32 гб тут 28 гб
перекидывает 300 мб(фотографии) за 1 час, когда другие это делают за 1 минуту- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- меньше памяти, очень медленная
- Alice Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Сгорела после второго использования. Не было времени заниматься возвращением теперь валяется. :(
- Недоліки:
- Сгорела после второго использования.
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Я писал 02.11.2015, что здохла через 2 месяца. Ее оживили в сервис центре. Сегодня здохла опять. Наверно навсегда.
- Недоліки:
- Медленная
Здохла через 2 месяца
- Переваги:
- Обьем
- Недоліки:
- Медленная
- nalivajko.denisВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
отличная флешка при акуратном испольовании!
- Переваги:
- внешний вид, компактность, шифрование данных!
- Недоліки:
- хлипенький корпус((
- denisyukПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Хочу приобрести на 32GB, но с большей скоростью этой фирмы.
- Переваги:
- Я брал не здесь, работой доволен, уже пользуюсь несколько лет но только на 16GB.Хочу купить на 32GB.
- Недоліки:
- Как по мне, при записи фильмов слабенькая скорость.
- irynaboyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
симпатична флешка, я замовляла у чорному кольорі, але не було, тому взяла білий. Поки працює без проблем. Кнопка відкриття зручна і фіксується кліком. Гарний аксесуар для комп"ютера дівчини))). Рекомендую
- ЕвгенийПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
1. Форматнул в exFat. Раз или два скорость падала до 14500кб, а так всегда выше 15000.
Но увы, телевизор Сони не увидел флешку.
2. Форматнул в NTFS - первые секунд 10 записывало со скоростью 71000, дальше упала до 15500. И ниже не опускалась.
Посмотрим как дальше будет работать.- Переваги:
- Удивительно быстрая
- МаксимПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Какая скорость записи/чтения?
- ВладимирПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
День добрый, на нее можно установить пароль? Если да - то как? В описании написано что она поддерживает аппаратное шифрование.
- denisyukПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Подскажите пожалуйста кто нибудь,как узнать какая скорость и где это обозначение на флэшке.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Неплохая флешка на свои деньги. Бралась на подарок, одариваемый остался доволен :)
- Переваги:
- Надёжный (с обоймой) разъём.
Эстетически приятная вещь)
- Ситар С***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Купили Silicon Power Ultima U03 32GB. Читается на компе, а машине не распознается. Отформатирована в формате FAT32.
- Медведев Е***
Что мешает воспользоваться стандартной опцией Windows? Отформатируйте в NTFS О_о
- Валерий К***
Не знаю, не знаю. У меня на ней пока 2800 песен (320-й битрейд/23 Гб) для машинки собираю. Эту флешку тянет и машинный мафон и трансмиттер, и DVDшник. Единственный вариант мафон в Вашей машине не поддерживает 32 Гига.
- Юра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
классная флешка.
мне понравилась. - Геннадий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Доволен покупкой. Не жалею что купил.
- Переваги:
- Стильная, удобная.
- Недоліки:
- в общем нет.
- Екатерина Р***Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Маленькая, миниатюрная, симпатичная флэшка. Удобная задвижка. Очень нравится.
- ЯрославПродавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Умерла через 2 дня, коробку выкинули по этому по гарантии вернуть не получилось.
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё