- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
smart tv бомба 8к видео тягне вінтилятор для охлаждения купити обовязково
- Переваги:
- бистрий звук бомба 8к тягне
- Недоліки:
- установленое по
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Працює чудово майже 2 роки, не було помічено жодної помилки в роботі. Додатки працюють як треба.
- Недоліки:
- На Wi-Fi краще не надіятися, а підключати одразу кабелем.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Всё работает. Отличная вещь. Можно настраивать и установить свои программы. Пульт мышь нормально работает. Своих денег стоит.
- Васін Д***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Вдихнула нове життя в старий телевізор, який вже не тягнув SmartTV та не відтворював більшість відео. Замість покупки нового дорогого ТВ взяв цю приставку і не прогадав
- Переваги:
- Актуалізує та розширює функціонал старого ТВ.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Все працює бездоганно та відповідно до опису. З міста Запоріжжя у Покровськ Донецька область замовлення було доставлено менше ніж за добу. Рекомендую.
- Переваги:
- Наведені в описі до товару. Бездоганна робота пристрою. Швидке відправлення.
- Недоліки:
- Не помітив
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Отличное качество за такую цену!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Зв'язався представник оперативно. Проблема не в приставці а прошивці новій від гугл. Все підсказали як виправити. Працює знову ідеально. Продавця рекомендую. P.S. подивився історію покупки. Приставці насправді вже майже 2 роки. Вибачаюсь за минулий некоректний допис
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Анатолій Х***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Дуже зручна річ за адекватні гроші. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Відповідаю заявленим показникам.
- Недоліки:
- Не помітив
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Рекомендую!
- Переваги:
- Якісна приставка, чудовий і кваліфікований сервіс
- Недоліки:
- Одразу не запустилася, але зв'язався зі службою підтримки, і все швидко виправили
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Особливо хочу подякувати продавцю, вперше за чемність та толерантність, подруге за високий професіоналізм. Придбав в квітні, звернувся з питаннями в червні, все пояснили (даже розтулмачили і даже по інших питаннях - професійно). Рекомендую як товар, так і продавця. І то не рекламування, а щіра подяка після вирішення моїх питаннь.
- Переваги:
- Якість, ціна. Для повсякдення раджу.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Отличная приставка. Всё работает хорошо.
- Чайковський Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Товар належної якості по хорошій ціні
Все супер, працює як часи
- Переваги:
- Компактна, швидка
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Отличная приставка
- Переваги:
- Компактная искорастная
- Недоліки:
- Климчук С***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Все працює. Супер!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
в цілому гарний девайс, яскравий дизайн меню, почав пропадати WiFi , додав антенку - проблема пропала
- Переваги:
- ціна, компактність
- Недоліки:
- WiFi довелось підсилювати
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Пропрацював 2 роки і заглючив.
- Переваги:
- Гарний інтерфейс.
- Недоліки:
- Через рік видав 2 тонкі смуги на екрані, а зараз включається і виключається по колу.
- Продавець Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
Наш представник вже зв’язався з вами, і за допомогою сервісу проблему було успішно вирішено. Тепер приставка працює справно та надалі приноситиме вам і вашій родині лише позитивні емоції від користування.
З повагою,
команда Smart click.
- Горбушин В***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Погансько ловить вайфай.
З 11.23 покищо єдиний значний недолік.- Переваги:
- Залізо приставки тягне фільми блу рей якості вагою по 70гб (телевізор з таким не справлявся)
- Недоліки:
- Погано ловить вайфай.
Якщо вимикати приставку(а це не обов'язково робити постійно, як я зрозумів), то після включення блимає зображення, тре перезапускати.
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Сам по собі вибиває. Вимикається
- Переваги:
- Андроїд
- Недоліки:
- Глючить . Не купуйте
- Анатолий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Не один из сторов не работает. Прошивка кривая, поддержка от магазина нулевая. Выкинул в мусор и купил сиаоми. Скупой платит дважды.
- Переваги:
- Недоліки:
- Вся приставка в целом
- Продавець Smart click
Доброго дня, почекайте трохи, з вами обов'язково зв'яжеться наш представник. Вибачте за довгу відповідь, у нас сьогодні і завтра вихідний, тому ваше повідомлення побачили щойно.
- Сергий И***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 64 МБ. Колір: Black
Здрастуйте ваша приставка не входить в плей маркет, і оновить даже той самий світ та неможна, А без оновлення нічого непрацездатне
- Недоліки:
- Не входить в Плей маркет
- Продавець Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм.
Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
З повагою,
команда Smart click.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Не працює блок живлення
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює блок живлення
- Павло В***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Хочу здати товар.
Продавець не відкликається- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Wifi не тягне, від слова зовсім.
Потрібно щоб стояло на роутері.
Тормозить.
- Павло В***
Вибачаюсь, за відгук. Передзвонили на наступний день , допомогли налаштувати, все супер.
Доповнюю. сервіс відразу відгукнувся та допоміг з налаштуваннями , проінформував по всіх питаннях. Гарантія рік. При будь-якому питанні допоможуть , відремонтують. Можна замовляти.
- Переваги:
- Хороший сервіс , завжди на зв'язку
Купив в січні 24 року, не протягнула і рік. По колу загружається і нічого не працює. За такі кошти менше року роботи якось не дуже ((((
- Переваги:
- Працювала майже рік справно
- Недоліки:
- Не працює(
- Продавець Smart click
Доброго дня. З вами зв'яжеться наш представник та допоможе.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Підключив, працює добре. Пульт можна запрограмувати щоб він вимикав телевізор. В цілому пристроєм задоволений.
- Переваги:
- Добра якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Hamster
Дякуємо за ваш відгук, Андрію!
Дуже раді, що смарт ТВ-приставка X96 Max+ Ultra працює добре, а програмування пульта для вимикання телевізора додало зручності.
Приємно чути, що ви задоволені якістю та не виявили недоліків!
Якщо потрібна допомога з додатковими налаштуваннями чи рекомендації, звертайтеся, завжди готові підтримати!
- Геннадий О***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Хороша приставка. Працює добре
- Переваги:
- Андроїд
- Продавець GTX SHOP
Дякуємо за відгук.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Продавец созвонился, вопрос с блоком питания решился. Спасибо.
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Працює. Трохи незручна мишка, але можна підключити мишку від ноутбука.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- Поки що не помічено
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: SELLBOSS. Вбудована пам'ять: 32 ГБ
Користуюсь тиждень - все працює швидко і чітко, ніяких нарікань. Взяв одразу додатковий Bluetooth пульт, бо цілитись то не моє. Окремо порадів коли побачив що там понавстановлено - а там воно усе є.
- Продавець SELLBOSS
Щиро дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Hamster. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
З інтернетом все вирішив
Тепер гарно працює
Дякую магазину, що допомогли вирішити дану проблему - Аркадий Б***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Купил уже вторую для знакомых.
- Переваги:
- Хорошее сочетание цена и качество, быстрая доставка.
- Недоліки:
- Еще не проявились.
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: GTX SHOP. Вбудована пам'ять: 32 ГБ. Колір: Black
Доставили швидко, все працює добре, гріється не дуже.
- Продавець GTX SHOP
Дякуємо за відгук !
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Работу продавца оцениваю на отлично! Скорость обработки заказа, скорость отправки просто СУПЕР!!!
- Переваги:
- Полностью соответствует описанию. Все заявленные функции работают.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Вбудована пам'ять: 64 ГБ. Колір: Black
Окрема подяка магазину за чудове обслуговування. Менеджмент працює на високому професійному рівні, міттєво відреагували на моє замовлення і в той же день відправили. Через дві доби я вже отримав товар, і це Укрпоштою та ще й через вихідні! Рекомендую усім скористатися послугами цього магазину, не пожалкуєте!
- Переваги:
- Оптимальне співвіднощення ціна-якість смарт ТВ приставка відкриває широкі можливості для задоволення ваших вимог до медійного контенту вдома.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ