Відгуки покупців про Сухий корм для собак дрібних порід Josera JosiDog Mini 10 кг

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Тобі дуже задоволений!

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Всё окей! Шпицик кушает с удовольствием

Переваги:
    Вкусняшка!
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Таисия В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Дуже гарний корм собаки їдять його із задоволенням упаковка товара коли воно приїхало дуже якісне видень сервіс

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Швидко зьедають
  • Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: treats4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Быстро связались и отправили

• Продавець  treats4pets

Наталя, дякую вам за ваш відгук! Дуже приємно із вами працювати))

• Ірина Б***

Собачкам подобається

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Paws&Tail. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Соответствует описанию.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все отлично. Соответствует описанию.

• Анастасія Г***

Улюбленець їсть і це головне)

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.7 кг

Отвратительный корм. Собака не ест вообще. Прийдется выкинуть.

Вітання ! Це індивідуально, Вашого песика може приваблювати корм який містить лосось чи форель, і зовсім не приваблювати корм з качкою та овочами, і навпаки. Обирайте супер-преміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю, та відповідатиме їх віку та особливим потребам. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.

• Альона Р***

Пес не їв цей корм(

Вітання ! Все індивідуально, Вашого песика може приваблювати корм який містить лосось чи форель, і зовсім не приваблювати корм з качкою та овочами, і навпаки. Обирайте супер-преміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю, та відповідатиме їх віку та особливим потребам. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.

• Валентина М***

Собака без особого желания ест этот корм. Фракции мелкие, суховаты, аллергии нет. Собака Джек Рассел 3,5 года.

Переваги:
    Аллергии нет

Вітання!
      Рекомендуємо розглянути корм з супер-преміум лінійки JOSERA MiniDeluxe. Він буде більш привабливим для собак та не викликатиме алергій так як в свому складі як єдине джерело білка виступає ягнятина та рецептура беззернова.

• Пилип К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Дуже якісний корм, Йорк їв задоволенням

Переваги:
    Якість

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Торопчинова П***

Якісний корм

Вітання!
      Щиро дякуємо вам за відгук !

• Наталия

Гранулы мелкие, действительно для мини собак, довольно мягкий, легко крошится. Покупали для мини болонки, в еде она у нас переборчивая, но этот корм ест, пока второй день... Посмотрим как дальше

Переваги:
    Мелкий
    Недоліки:
    Вкус немного отдает старым жиром
      Представник бренду

Вітання! Дуже дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще:)

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг

В нас цей корм їдять і собачки невеличких порід (ші-тцу, той терьери) так і великі дворові собачки. Котик теж любить їсти цей корм. Ми задоволені.

Переваги:
    корм гарної якості
    Недоліки:
    немає, швидко закінчується
      Представник бренду

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку:) Нам дуже приємно, що ви обираєте нас) Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще:) Також хочемо зазначити, що корм для собак не рекомендовано вживати котикам. В них різні потребності та засвоюваність поживних речовин, споживання собачого корму у котика, може викликати шлунково кишкові розлади.

• Нагорная Н***

Нашему таксёнышу нравится, посмотрим как на долго т.к. отказался от жози делюкса.

• Ольга У***

Взяла вже вдруге. Собачки з'їли його швидко. Одже сподобався. Проблем із шлунком не було. Корм добрий. Рекомендую.

• Ольга О***

Корм супер! Собачка довольна и кушает с удовольствием. Отдельное спасибо магазину, за быструю доставку!

Переваги:
    Цена и качество
  • Надія К***

Корм супер

Переваги:
    Пекінеси задоволені
  • Карина Я***

Привередливому шпицу понравился.

Переваги:
    Мелкие гранулки.Хороший состав.
  • Елена Б***

Пес ест отлично, аж за ушами трещит. Хотя любитель мяска и обрези. Купили этот корм на всякий случай. Подходит. Стул у песика стал нормальный.

Переваги:
    упаковка компактная. пес ест хорошо
  • Олена К***

Всім власникам вибагливих чіхуахуа рекомендую! Моя собачка дуже перебірлива в кормах. Цей перші два дні тільки нюхала, а тепер їсть з задоволенням. Алергії не виявила, туалет нормальний, без різкого запаху. Дуже добре підходить для зубів чіхуахуа, так як гранули маленькі і не надто тверді

Переваги:
    Розмір, приємний запах
  • Cоломія

Корм дуже гарної якості. Кусочки мілкі, однорідного кольору, гарного апетитного запаху. Мій песик їсть з задоволенням, хоч і не дуже любить сухий корм. Упаковка фірмова, все на німецькій.

Переваги:
    Запах, якість, собака їсть з задоволенням.
    Недоліки:
    Не побачила
  • Татьяна Д***

Корм хорошего качества и достаточно мелкий.Нашему мальчику очень нравится!

Переваги:
    Цена-качество
  • Татьяна Д***

Очень хороший корм ,для мелких пород самое то!

• Сергей Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2.7 кг

нормальний корм, дрібні гранули подобаються песику. зручна упаковка, собака з'їдає за 3 тижні, шерсть блистить

Переваги:

Вітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук!