Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Мило Шунгітове GZ store з чорним кмином 500г (100 г х 5 шт) (GZ873998820) натуральне мило для обличчя й тіла, м’яке очищення, гладкість і комфорт шкіри GZ Store

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Пользуюсь регулярно, приятное мыло с нейтральным запахом. помогает от высыпаний и состояние кожи прекрасное рекомендую

• Продавець  Star beauty mall

Дякуємо за відгук, пані Аліна! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Шикарне мило, супер натуральне, гарно милиться, добре змиває бруд. Пахне як глей на вишні чи череші, також шматочки шунгіту вичтупають як скраб.

• Продавець  Star beauty mall

Дякуємо Вам за покупку пані Галино! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Андрій Б***

Мило варто уваги. Відправка швидка

Переваги:
    Пом'якшувальний та скрабуєчий ефект дійсноє
    Недоліки:
    нажаль швико змилюєтя
    • Продавець  Star beauty mall

Дякуємо Вам за покупку пане Андрій! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Антон Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Відправили швидко. Товар відповідає тому що на сайті .

• Продавець  Star beauty mall

Дякуємо Вам за відгук, пане Антоне! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Star beauty mall

Мило чудове, але ціна після останнього такого підвищення ціни висушує шукати інші пропозиції та продавців….

Недоліки:
    Ціна після останнього здорожчання
    • Продавець  Star beauty mall

Добрий день!

Дякуємо Вам за відгук і за те, що користуєтеся нашим милом.

Ми розуміємо Ваші зауваження щодо вартості. На жаль, ціна на маркетплейсах формується не лише з вартості самого товару, а й включає комісію платформи, витрати на логістику, участь у промоакціях та рекламних кампаніях.

Ми завжди намагаємося утримувати максимально доступну ціну при незмінній якості та натуральному складі продукції.

Також рекомендуємо порівнювати пропозиції різних продавців та майданчиків — іноді той самий товар можна знайти за вигіднішою ціною під час акцій або спеціальних пропозицій.

Дякуємо, що обираєте Star beauty mall!