- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 3 кг
Получила) Первое что удивило при открытии - натуральный не резкий запах. Пахнет паштетом. В отличии от того же Роял Канин или Пурина - у них сильные непонятные ароматизаторы. Котейки с удовольствием хомячат (обычные беспородные).
Оставлю фото состава и таблицы, может кому-то пригодится.- Monkey
Маргарита, спасибо большое за отзыв! Мы рады, что котейки оценили наш продукт, мы стараемся :)
- IpаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Корм хороший, від нього меньше проблем чим від інших де то понос то запор, то смердить так що охота евакуватися з квартири, то обжираються як не в себе потім ряхи не поміщаються в миску. Цей сбалансований - і жруть з апетитом, але не сатаніють від нього і стул нормальний, шерсть красива, очі не текуть, не чешуться
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за коментар.
Дуже раді, що корм прийшовся до смаку Вашій киці.
Хрумайте на здоров'я)
Гарного дня та бережіть себе!
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Це якийсь наркотик для мого Саймона) Він його обожнює!
За рік перепробували корми суперпреміум класу різних виробників, та котик зупинив свій вибір саме на Хомфуд із кроликом.
Також гарно їсть курочку/креветку, але кролика полюбляє більше.
Вуличним розбійникам запропонувала, то аж голови тряслися))
Корми цього виробника ідеально підійдуть для вусатих із проблемними зубами, адже крокети мають хрумку текстуру. Розмір, на мій погляд, оптимальний, підійде всім.- Переваги:
- Ціна, склад, вітчизняний виробник
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотній зв'язок від наших клієнтів!
Дуже раді, що вашому улюбленцю корм засмакував.
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 10 кг
Отличный корм, практически без запаха и присыпки - показатель натуральности. Две мои кошки с удовольствием его едят, причем одна из них весьма капризна в выборе еды.
- Monkey
Роман, большое спасибо за отзыв, обращайтесь еще!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Кошки его обожают
- Переваги:
- Наверное вкусный
- Недоліки:
- Быстро кончается
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Годуємо кота з самого малечку цим кормом спочатку для кошенят зараз для стерилізованих котів. Коту вже 2, 6 років. Пробували різні фірми, але повертались кожного разу на цей. Ніякої алергії, шерсть блискуча, кіт задоволений (7 кг пухнастого щастя)
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Нам надзвичайно важливо чути зворотній зв'язок від наших клієнтів!
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 10 кг
Улюблений корм нашої кішки, тільки його і їсть. Роял канін і пуріну не зацінила
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук, чекаємо вас знову:)
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 400 г
Шикарный корм!!! А запах такой, что сама бы ела, коте ооочень нравится. Я рада, что нашли этот корм, теперь оба котика им питаются ( им очень нравится).
- Переваги:
- Цена, состав.
- Недоліки:
- Жаль, что в Запорожье он не продаётся
- Monkey
Добрый вечер, Анна)
Спасибо вам за отзыв, всегда рады вашим заказам) - Лина Д***
в вопросе "сама бы ела" , так «Качине філе з грушею» _единственный корм ,где в описании читала,что он подходит даже для употребления людьми)))
- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук, чекаємо вас знову:)
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Привередливая кошка ест отлично. На Рояле были проблемы со стулом. Перепробовали много вариантов. На этом всё нормально
- Переваги:
- Отличный корм
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Оно ест!
- Переваги:
- Оно ест!
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 3 кг
Хороший корм. Не очень жёсткий. Кошка его любит, хотелось бы чтобы в такой ценовой политике появились корма с другими вкусами.
- Переваги:
- Нравится кошке - это самое главное !
- Недоліки:
- Только один вкус для стерилизованных кошек.
- Продавець Monkey
Виктория, добрый день. Спасибо за отзыв!
По поводу вариантов кормов для стерил. кошек - вся корма из линейки ХомФуд подходят для кормления стерил. кошек. Специальный корм Кролик-клюква- с пониженным содержанием белка и жиров, мы его рекомендуем для кошек с низкой активностью. Дальше - в след комент - Продавець Monkey
в общем, если у кошки или у кота нет проблем с набором лишнего веса - можете выбирать любой корм из ассортимента ХомФуд
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Перевожу своих котов на корм Home Food. Для каждого нашли парочку любимых вкусов. Именно этот с удовольствием едят две кошечки, а кот не очень, он предпочитает рыбу и индейку. У каждого свой вкус, но этот производитель нам очень нравится.
- Переваги:
- Хороший состав, соотношение цена-качество
- Наталия Ц***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Корм хорошего качества. Моим кошкам нравится
- Переваги:
- Хороший корм. Хороший производитель. Бистрая доставка.
- Недоліки:
- Не нашла
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Покупаю вже на протязі двох років корм з різними смаками, кішці подобається, їсть з самого малого віку, зараз їй два роки, не вередує. Частинки корму невеликі за розміром, легко дрібняться, мабуть сбалансован, проблем зі здоров'ям не має.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Кішка дуже вибаглива (вислоуха шотландка) але цей корм їсть, хоча до цього їла тільки проплан (купувала інші корма дешевше і дорожче але кішка не їла).
- Переваги:
- Кішці сподобався
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 400 г
Котикові дуже сподобався корм. Приємний на запах. В нас іноді були запори від корму іншого бренду, зараз з цим кормом все нормалізувалось.
- Переваги:
- Склад, аромат корму
- Недоліки:
- Гранули саме в цього завеликі, але може комусь такі навпаки більше підходять.
- Марта Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
вередливому коту корм сподобався, їв охоче.
- Переваги:
- коту сподобалось, склад виглядає ок, ціна
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Перепробовали почти все корма Home Food. Нашим питомцам больше понравился "Морской коктейль", но этот тоже хорошо едят двое из трёх котов.Состав корма лучше чем у некоторых именитых брендов.
- Переваги:
- Хороший состав, соотношение цена-качество
- Наталія Ю***
Його й ветеринари рекомендують,хочу теж кота спробувати перевести на корми цієї фірми))
- Леся І***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 5 кг
Коти їдять з задоволенням і їдять мало тобто каллорійний, тварини активні та грайливі. Мені допоміг знайти цей корм чат джипити тому що я хотіла Український бренд та одночас щоб підходив до маєї тварини. Я вважаю що Українські виробники не гірше роблять. Треба підтримувати наш товар.
- Переваги:
- Корм ситний
- Недоліки:
- Поки немає
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Корм гарний, киця задоволена.
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Дуже добрий
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Котики обожнюють цей корм
- Переваги:
- Недоліки:
- Довго їхав
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Корм дуже подобається нашій улюблениці. Пробували ще декілька видів даного виробника всі подобаються. Але кролик-журавлина, найулюбленіший
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Вага 1 шт: 10 кг
Замовляли всі фасування від 400гр до 10кг.
- Переваги:
- котик харчується цим складом 3роки.Апетит чудовий.
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 5 кг
Корм свіжий, кіт їсть із задоволенням
- Продавець Monkey
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 5 кг
Смачний корм за гранью ціною і доставка швидка
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 5 кг
Свіжий смачний корм за прийнятною ціною і швидка доставка
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Швидка відправка, приємні знижки. Все чудово)
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Гарний корм, відправили швидко!
- Алина Р***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Коту понравился корм, для меня запах резерват. Но не мне его есть :)
- Переваги:
- Кот доволен
- Валерій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Хороший корм за хорошою ціною!
- Бортнічук В***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Котику подобається корм.
Мені не подобається, що доставка майже 5 днів- Продавець Monkey
Дякуємо за відгук) Ваше замовлення було прийнято і в цей же день відправлено. Час доставки залежить від перевізника. Найшвидше - це Нова пошта, зазвичай 1-2дні. У Вас був вибраний перевізник ROZETKA Delivery (як зазначено у карточці товару середній термін доставки 4 дні).
Будемо раді Вашому замовленню і можемо порекомендувати обирати відправку Новою поштою (до 31.12.2025 діє акція від Розетки - безкоштовна доставка у поштомати Нова пошта для замовлень від 500грн)
- Лариса Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.6 кг
Дуже гарний корм! Пухнастики їдять з задоволенням!
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Все добре, швидка доставка, коти їдять із задоволенням. Дякуємо за смаколик у подарунок.
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Киця щаслива
- AlyonaВідгук від покупця. Продавець: Monkey. Вага 1 шт: 1.6 кг
Беру вже не вперше, рекомендую магазин. Дякую за подарунковий смаколик, кіт був рад :)