- ОлегВідгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 15-38
Отличная резинка. Наконец-то могу подтягиваться широким хватом :D
- Переваги:
- Выполняет свою функцию
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: SportV. Рівень навантаження: 22-57
Гума замінює багато інвентарних знарядь.
- Переваги:
- Універсальне рішення
- Недоліки:
- Можливо з часом гума втратить пружність
- АртурПродавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Купував дану гуму літом минулого року в наборі, брав з чорною, фіолетовою і зеленою. Тягнеться добре, нарікань немає. Конкретно чорну використовую для розігріву рук і для ускладнення віджимань, два кінці одягаються на лодошки, гумка йде за спиною. Раніше для таких цілей використовував рюкзак набитий всяким хламом, але це менш зручно і не дуже практично, а з гумкою ідеально.
Навантаження резинок не треба порівнювати з гантелями, там зовсім інша механіка. Якшо ви жмете резинку на 30-40 кг, це не дорівнює жиму гантель на 30-40 кг.- Марианна Х***
Добрий вечір, допоможіть, будь ласка ,обрати резинку для підтягування для дитини 40 кг. Які мають бути цифри на ній, не розумію. Дякую за відповідь
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
Дуже задоволена покупкою. На справді ціна та якість супер! Купила одразу 13штук, собі для тренувань, вже тестувала активно, тож все добре. Саме цей бренд буду далі замовляти, є переваги точно (а до цього користувалась іншою фірмою) Дякую.
- Переваги:
- Якість та ціна.
- Недоліки:
- Нема.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
Отличная вещь. 77 кг выдерживает, не рвётся. Наконец-то подтягиваться начал)
- Дмитро З***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Що тут сказати, нормальна резина! Взяв по акційній ціні, брендована, зазначений номінал, що зручно. В різних магазинах приблизно в тих межах продають еспандери від невідомих виробників і зі сумнівних матеріалів. Тому за покупку не жалію зовсім.
- Переваги:
- якісна, добре тягнеться
- Недоліки:
- не знайшов
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
Виконує свою функцію, використовував для підтягувань, не порвався за довгий час використання, в цілому, якщо б з такою якістю робили контрацептиви, то мене б може і не було на цьому світі
- Переваги:
- Якісний
Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 29-79
Якісна річ, але потрібна велика сила для цієї гумки)
Я не очікував, що вона настільки потужна і потрібно приділяти багато зусиль.
140 кг атлета нормально виштовхує на турнік)
Думаю над покупкою другої петлі для варіації тренувального процесу- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- Виникає потреба в пошуку вправ з таким навантаженням. Звичайні вправи потребують дуже великої сили від людини для заняття.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 22-57
Підтримую усі коментарі. Мене 90 кг витримує з натягом до самої землі. Не має різкого неприємного запаху. Просто затяніть у мертву петлю на перекладині, станьте в неї ногою (чи обома) чи коліном і підтягуватись набагато легше. Мені це необхідно, бо маю проблеми з плечовими суглобами – з цим експандером проблеми зникли.
- Павло Я***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 22-57
Гарне навантаження. Використовую для підтягувань на турніку. Мою вагу в 90 кг витримує, та і підтягуватися з петлею простіше. Тягнеться добре, ло якості питань немає
- АлісаПродавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Чудова резинка, замовляли на групу більшу кількість, для розігріву та розтяжки те що потрібно.
- Переваги:
- ціна, якість
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Допоміг при відновленні після травми плечового суглобу. Не має неприємих запахів, що особливо порадувало після мого попереднього еспандера. Матеріал добре тягнеться і, незважаючи на активне тривале використання, не рорзирвається. Я всім залишився задоволений, жодних мінусів не ідентифікував. Раджу всім хто проходить реабілітацію після травм.
- Переваги:
- Якісний, без запаху
- Недоліки:
- Не виявив
Доброго дня, Олено.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 29-79
Непоганий еспандер, але для мене зависокий рівень опору. На рекламному фото його з легкістю розтягує жінка, в чому я сумніваюсь. Хоча для вправ двома руками та ногами добре підходить. Буду брати ще цієї ж фірми, але з меншим рівнем опору.
- Переваги:
- Добре підходить для вправ ногами, та двома руками. Запах швидко зник
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
В дитинстві, коли я займався спортом, тренер давав нам вправи з медичним гумовим бинтом. Було дуже ефективно. Наша команда волейболістів виглядала справжніми качками. Цей еспандер набагато зручніший за гумовий бинт. А вправ повно на ютубі. І все не виходячи з дому!
- Переваги:
- Легкий, дешевий, універсальний, добре працює для різних груп м'язів. Можна тренуватися, не виходячи з дому.
- Недоліки:
- Їх просто нема. Можливо, інструктор тренер не увійшов у цю ціну))
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Щиро раді, що Ви оцінили переваги еспандер-петлі нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування!
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
пользуюсь 2 недели, пока всё хорошо, растягиваю петлю больше чем в 2 раза, занимаясь на турнике, проблем нет, надеюсь проживёт долго!
- Переваги:
- хорошая петля
- Недоліки:
Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук, бажаємо продуктивних тренувань.
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
Замовляв для себе. Використовую для занять спортом у відрядженнях. Хороша якість.
- Переваги:
- Гарна якість, без запахів
- ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
резинка хорошая. Человеку 60 кг подошла
- Наталія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
Досить непогана петля. Не має неприємного запаху, не тріскається. При деяких вправах трохи неприємно пальцям, але це очікувано з такою товщиною. Загалом завдяки цій петлі вирішила придивитися до інших виробів бренду.
- Переваги:
- Відповідає опису, гарний колір, нормальна ціна
- Недоліки:
- Поки немає
- КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Резина норм,разгружает не плохо. Так как я только начинаю заниматься,то без резины 8 подтягиваний,с резиной 10
- Переваги:
- Функцию выполняет
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Игорь Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Отличный эспандер. Мощный.
Насколько долговечен - покажет время.
Тактильно приятен, без запаха мусор не собирает (слабо электризуется). - Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
⭐⭐⭐⭐⭐
- Павло С***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Хороший варіант для тренувань на виїзді
- Переваги:
- Хороша якість за дану ціну
- Недоліки:
- Не помітив
- Pavlo S***Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
Для навантаження цілком достатньо, компактний.
- Переваги:
- Якісний еспандер для тренувань поза залом, завжди в авто)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Гарний еспандер, тягнеться гарно, запаху не має. Топ за свої гроші.
Доброго дня, Світлано.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
Купував після травми плеча і використовував для реабілітації. Матеріал якісний та приємний на дотик. Тягнеться добре, жодного надриву за досить тривалий час використання не було. Особливо порадувала відсутність неприємних запахів. Товаром залишився задоволений. Рекомендую людям які відновлюються після травм.
Доброго дня, Богдане.
- Артем Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 22-57
ТО, ЧТО НАДО! Резиновая петля — мой must-have для тренировок!
Не думал, что такой простой аксессуар может так прокачать тренировки! С этой резиновой лентой не нужны ни тренажёры, ни зал — всё делаю дома, на улице или даже в поездке.
Подходит для всего: ягодицы, ноги, спина, пресс — нагрузка чувствуется сразу! Отлично заменяет утяжелители и делает даже обычные упражнения в 2 раза эффективнее.
Приятный бонус:
• Материал прочный, не рвётся, не скручивается.
• Не скользит и не вызывает дискомфорта.
• Компактная — помещается в любой рюкзак.
Особенно круто использовать в суперсетах — сразу чувствуешь, как мышцы «горят»!
Короче, это реально маленький, но мощный инструмент, который выжимает из тебя максимум. Если хочешь тренироваться эффективно — бери, не пожалеешь.- Представник постачальника
Доброго дня, Артеме! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Отримав, що очікував. Але візувально якість чорної петлі гірша, ніж більш м'яких цього бренду - поверхня в окремих місцях в розводах, торець в 1-2 місцях не ідеальний, на відміну від попередніх. Але на вигляд в цілому нормально, подивимось як буде у використанні.
Доброго дня, Андрію.
Дякуємо за ваш коментар. Латексні петлі проходять обробку, щоб матеріал не втрачав своїх властивостей за будь-яких умов.
Відповідно сліди розводів можуть бути саме від обробки, достатньо просто змити аксесуар в мильній воді.
В разі якби були якісь нюанси з товаром - звертайтесь.
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 7-16
Хорошая резинка для фитнеса, подтягиваний, брусьев, если подключить изобретательность можно прокачивать ПОЧТИ все группы мышц
- Переваги:
- Качественный материал изготовления
- Недоліки:
- Не заметил, товаром доволен
Добрий день, Ярославе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Добрий еспандер. На фото здається, що тонкий та його дуже легко розтягнути. Але насправді дуже міцний і не так легко розтягується, треба попрацювати. За допомогою достатньої довжини можна регулювати силу. Зручний при реабілітації хворого.
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Супер, рекомендую.
- Литвинович В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
купи другий, тяжчий
- Литвинович В***
Порізів не помітив, шари латексу накладені вздовж еспандеру, і це добре
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 2-7
Відповідає опису, міцний
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
На тренуванні ще не тестував, але по відчуттям якість гарна!
Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 15-38
Очень полезная вещь, качество отличное.
Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 29-79
- Эдуард Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рівень навантаження: 11-30
Резина хорошая, посмотрим как поведет себя в работе. Розетке спасибо.
- Переваги:
- Хорошая.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
Добрий день, Едуарде! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо приємного користування.